Гласувеали са над 25 000 човека - включи се и ти
Гласуване за свободата на Българските медици в Либия !!!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Гласуване за свободата на Българските медици в Либия !!!
[url=http://www.ukbrigade.com/medics/list.php?action=view]
[/url]
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Браво! Аз пък няма да гласувам и си имам няколко причини.
Първо, за мен цялата тази суета около медиците в Либия (тениски, песнички, призиви, плакати, т.н и т.н.) е толкова позьорска и абсурдна, че не мога да повярвам как хората толкова лесно се връзват на всичко. И всеки, който иска да се изкара "големият патриот" надава глас каква, видиш ли, "несправедливост е извършена спрямо нашите невинни, мили и прекрасни сънародници". Стигам и до втората причина - леля ми и чичо ми живяха 8 години в Либия, всиките, от които, леля ми е работила като медицинска сестра. Хигиената в болниците там е под всякаква критика - представете си, щом котки се разхождат в отделението за новородени... Така че, обвнението в заразяване на тези деца със СПИН е абсурдно (не само поради тази причина, но няма да обяснявам - достатъно се е изписало и изчело по въпроса). Ето всъщност единственото нещо, за което не им е била чиста работата - за да си отвори чужденец банкова сметка в Либия, трябва да е изтекла поне една година от престоя му на територията на странта, което обаче е съпътствано с много труднсти. Е, как тогава те успяват да имат банкови сметки съвсем скоро, след като са пристигнали, и то с огромни суми в тях?
На практика защитаваме хора, които са отишли да изкарат пари извън България и то по начин, който едва ли е от най-законните. Ето защо, аз не съм съгласна да се правят толкова компромиси и да драпаме толкова за свободата на хора, които всъщност уронват престижа на родината ни. Заплюйте ме, псувайте ме, но на мен изобщо не ми пука какво ще се случи с тях и ми омръзна от целия тоя шум!
Надявам се и да не ми се забрани достъп до темите на модератора
Първо, за мен цялата тази суета около медиците в Либия (тениски, песнички, призиви, плакати, т.н и т.н.) е толкова позьорска и абсурдна, че не мога да повярвам как хората толкова лесно се връзват на всичко. И всеки, който иска да се изкара "големият патриот" надава глас каква, видиш ли, "несправедливост е извършена спрямо нашите невинни, мили и прекрасни сънародници". Стигам и до втората причина - леля ми и чичо ми живяха 8 години в Либия, всиките, от които, леля ми е работила като медицинска сестра. Хигиената в болниците там е под всякаква критика - представете си, щом котки се разхождат в отделението за новородени... Така че, обвнението в заразяване на тези деца със СПИН е абсурдно (не само поради тази причина, но няма да обяснявам - достатъно се е изписало и изчело по въпроса). Ето всъщност единственото нещо, за което не им е била чиста работата - за да си отвори чужденец банкова сметка в Либия, трябва да е изтекла поне една година от престоя му на територията на странта, което обаче е съпътствано с много труднсти. Е, как тогава те успяват да имат банкови сметки съвсем скоро, след като са пристигнали, и то с огромни суми в тях?
Надявам се и да не ми се забрани достъп до темите на модератора
Не съм сигурна, че са абсолютно чисти, мили, прекрасни и т.н.Може и да са си имали някакви прегрешения...Но не са виновни за това, в което ги обвиняват!Просто трябва някой да "опере пешкира" - т.е българите...
Не заслужават такава нечовешка съдба.Представи си твой близък да гние в арабски затвор 7 години...да е измъчван, заплашван. да живее в постоянна неизвестност.Трябва да се сложи край.Вече са изстрадали предостатъчно. 
Да се сложи край -да, но цената, която се очаква да платим е твърде висока. Знам, че всичко, което казваш, е така, но някак си не ми е жал за тях. Съжалявам. И това, че са българи, какво означава? Да не би ние да сме най-невинния народ? Абсурдно е обвинението, но то е факт. Всеки нормален човек разбира каква лъжа е всичко, дори родителите, които непрекъснато се влачат пред затвора... Просто всичко е въпрос на интереси.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
You are on the list
Вече сте в списъка
Вече сте в списъка
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg