География - всички курсове
Re: География - всички курсове
Кво ти трябва да ти кажа? То от толкова голям курс тудно може да се намери някой колега - ти от кой курс си???
`Слънцето ми грее от очите
Тази вечер то няма да залезе`
Тази вечер то няма да залезе`
Някой явявал ли се е на държавен изпит скоро? Как протича изпита? Как се тегли темата? Като за последен изпит, най много нерви ще изхабя за него. 
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами миналата година имахме 4 и половина часа за писане в една голяма зала. На всеки му дават листове и пликове - не си носете ваши, само химикалки и студентска книжка. Темата я тегли някой от вас. Последните два пъти се паднаха Транспорт (в света) и Умерени климати.
-
Gabriele
- В началото бе словото
Май тази година изпитът е по нова програма и има тема и по методика.Не знам дали миналите години е било така,но тази трябва да се пише и по географската тема и по методика.Но ми е интерсно дали има избор,или се пада по една от двата коспекта и пишеш?!Това не ми е ясно!
според мен не би трябвало да има тема и по методика тъй като не всеки е с педагогически модул!Gabriele написа:Май тази година изпитът е по нова програма и има тема и по методика.Не знам дали миналите години е било така,но тази трябва да се пише и по географската тема и по методика.Но ми е интерсно дали има избор,или се пада по една от двата коспекта и пишеш?!Това не ми е ясно!
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вероятно отделно се пише по методика за тези, които са имали модула. По принцип бинарните специалности пишат по две теми, иначе ние миналата година май последни или предпоследни завършихме по стария учебен план и за държавен по методика ни се зачиташе изпитната комисия в училищата, където бяхме на стаж.
Благодаря!peterdi написа:Ами миналата година имахме 4 и половина часа за писане в една голяма зала. На всеки му дават листове и пликове - не си носете ваши, само химикалки и студентска книжка. Темата я тегли някой от вас. Последните два пъти се паднаха Транспорт (в света) и Умерени климати.
А това за методиката си е направо куцо за първи го чувам
Секретарката ми каза, че конспекта е същия или тя не е в час.
И днес се паднаха умерени климати 
Здравейте, някой знае ли с колко не взети изпита може да се запишеш в по- горен курс ? Благодаря предварително.
С 3 най-много невзети изпита може да запишеш годината!zazy написа:Здравейте, някой знае ли с колко не взети изпита може да се запишеш в по- горен курс ? Благодаря предварително.
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
С 2 минаваш спокойно. С 3 трябва да пишеш молба до декана.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
nqkoi moje li da kaje kak minava izpita po GIS, kysa li i tn...izob6to nqkvo info?
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Във форума се пише само на кирилица !Относно изпита по ГИС, имала съм само първата част, но не вярвам някой да бъде скъсан на този изпит, вярно че теорията е малко суха и някои неща не са толкова лесни, но според мен всички минават, пък и по-важна е практическата задача да успееш да си направиш. Обикновено те карата да направиш някаква проста карта по зададени параметри, което е доста елементарно напрактика.
Като птичка в небесата 
Точно защото теорията е мн суха може ли да се преписва? Ти защо си имала само първата част?
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Яничке, някой може да ти каже "да" и после да излезе нещо друго... риска си е твой
sientelo е учила ГИС в друга специалност и сигурно заради това изпитът при тях е бил друг
sientelo е учила ГИС в друга специалност и сигурно заради това изпитът при тях е бил друг