Връзки с обществеността - PR
Модератор: Шепот
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Връзки с обществеността - PR
Аз съм Дичо...2ри курс ВО...и чесно казано...нямам търпение да дойде тоя 1рви, че да спрете да флъдите раздела...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Хора, я си кажете мнението за специалността като цяло - смислени неща ли учите, по смислен начин ли ви ги преподават, полезни ли са, самата диплома тежи ли си на мястото в нашата родина? Обмислям да запиша ВО като магистратура. Знаете ли колко е натоварена програмата за магистрите - редовно и задочно? Щото гледах тази на "Електронни медии" и тя беше 6 дни от седмицата, като в 4 от тях лекциите са по над 10 часа. Това ме притеснява, защото при подобна програма няма да ми остава време да работя, а не ми се иска пак да съм на чужда издръжка.
За този от вас, който даде най-изчерпателен отговор, има награда - бонбонче
За този от вас, който даде най-изчерпателен отговор, има награда - бонбонче
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Поре, наистина бих искал да съм ти полезен...обаче наблюденията ми се простират до средата на 2ри курс...
...все си мисля, че интересното предстои
А ти какво завършваш?
...все си мисля, че интересното предстои
А ти какво завършваш?
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Здравейте отново, хора!
Аз междувременно завърших бакалавърска степен по "МО" и съм се наточил запиша магистратура "ВО". Въпросът ми за редовното и задочното обучение отпада - видях, че е само задочно, което мен ме устройва идеално. Остава и да се класирам на събеседването де, да не изпреварваме събитията
Та искам да ви питам няколко неща:
- По колко души се приемат годишно за държавна поръчка и платено обучение? Пак да си кажа - питам за магистратурата
- Учат ли се интересни и полезни неща в специалността? Прегледах учебния план и на мен лично ми изглежда много интересно. В предишната ми специалност обаче също беше така, но се оказа, че на някои дисциплини най-интересното им е заглавието. Смятате ли, че материалът и дипломата дават добра възможност за професионална реализация?
С хода на времето обещаната награда за хубав отговор се олихви и вече възлиза на две бонбончета
Аз междувременно завърших бакалавърска степен по "МО" и съм се наточил запиша магистратура "ВО". Въпросът ми за редовното и задочното обучение отпада - видях, че е само задочно, което мен ме устройва идеално. Остава и да се класирам на събеседването де, да не изпреварваме събитията
Та искам да ви питам няколко неща:
- По колко души се приемат годишно за държавна поръчка и платено обучение? Пак да си кажа - питам за магистратурата
- Учат ли се интересни и полезни неща в специалността? Прегледах учебния план и на мен лично ми изглежда много интересно. В предишната ми специалност обаче също беше така, но се оказа, че на някои дисциплини най-интересното им е заглавието. Смятате ли, че материалът и дипломата дават добра възможност за професионална реализация?
С хода на времето обещаната награда за хубав отговор се олихви и вече възлиза на две бонбончета
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Здравей,
за съжаление няма да мога да отговоря много точно на всикчите ти въпроси.
* За магистратури във ФЖМК през миналата година не се предвиждаше прием за обучение по държавна поръчка - само срещу заплащане, задочна форма. За специалност Връзки с обществеността приемът беше за около 60 студента.
* Дали дицсиплините са интерсни и полезни - вероятно. В голяма степен програмите за магистри-неспециалисти повтарят програмите за бакалаври във ФЖМК. Както си го направиш
* Чакай справочника за повече подробности (както и аз самия)
Успех!
за съжаление няма да мога да отговоря много точно на всикчите ти въпроси.
* За магистратури във ФЖМК през миналата година не се предвиждаше прием за обучение по държавна поръчка - само срещу заплащане, задочна форма. За специалност Връзки с обществеността приемът беше за около 60 студента.
* Дали дицсиплините са интерсни и полезни - вероятно. В голяма степен програмите за магистри-неспециалисти повтарят програмите за бакалаври във ФЖМК. Както си го направиш
* Чакай справочника за повече подробности (както и аз самия)
Успех!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: