възмутена съм от тенис клуб Малееви. Ще взривя всички форуми. едно,че викат и се карат на децата/възрастната Берберян, треньорката по тенис/ и второ, че избират децата по някакъв неин критерий. и ако веднъж пропуснеш поради болест например, не може да те приеме в групата, защото не си и заплатил целият месец. нищо че си редовен посетител и на спа, и на фитнес и взимам треньор, а и детето ми тренира там в детската група по тенис. и не само моите впечатлениа са такива. но си мълчим. скланяме глави. но повече така не може. ще я разнеса из всички форуми. там се толерират единствено и само тези които плащат без основание на това там ли са или не; тези които са известни и тези които и ходят по свирката. да ама не. не си познала г-жо!
Моля, ако някой споделя вижданията ми препрати това писмо на възможно най много хора. Нека не седим безучастни към това как се отнасят с нас. Нека се преборим, когато плащаме за услуга да получаваме услуга!
С уважение и с пожелание за успех в изпитите
ВЪЗМУТЕНА СЪМ ОТ ТЕНИС КЛУБ МАЛЕЕВИ
Модератори: ники, Methuselah
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Re: ВЪЗМУТЕНА СЪМ ОТ ТЕНИС КЛУБ МАЛЕЕВИ
"Най-много" 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Липсата на главни букви да не я коментираме...

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ти от арменка друго ли очаквашttasseva написа:там се толерират единствено и само тези които плащат без основание на това там ли са или не; тези които са известни и тези които и ходят по свирката.