значиииииииииии...
история на психологията
психолингвистика
етика
естетика
експериментална психология
психология на личността
социална психология
детско-юношеска психология
и засега са туй
got написа:Пример: миналата година по Обща теория на държавата на Дачев - доста интерсно ми беше, човека се стремеше да каже нещо интересно - не само да мрънка едно и също...
И аз определено подкрепям Дачката.Харесва ми,че не премълчава почти нищо и винаги,когато има възможност ще иронизира управляващите.
nefertari написа:най-интересна лекция Стара история мн ме кефиии:)
И на мен страшно много ми харесваха тия лекции,пък и Средновековната балканска история ми беше много интересна. Сега много са ми интересни лекциите по Архитектурна археология !
Аз искам да изразя възхищението си от Георги Ганев - преподава ни по Пари и Банки.
Много е трудно едновременно и да си разбираш от работата, и да си близо до студентите, и да създаваш академична атмосфера по време на лекциите. С радост установих, че Ганев се справя много добре със задачата си и това прави лекциите при него изключително интересно и полезно преживяване! Направо се изумих как успява да разясни принципите на фискалните операции на неикономисти и с нетърпение очаквам изпита при него!:) (освен това, от известно време насам някои статии във в."Капитал" са ми значително по-ясни - изцяло заслуга на г-н Ганев;)