Моят отговор е:
Coraline - по Нийл Геймън, много анимационен и още по-ужасяващ. Наистина нямам търпение да излезе, още повече след прекрасните трейлъри.

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

SAW вече стана адски тъпо. Иначе аз очкавах с нетърпение новите епизоди на LOST. Сега да се натрупат повечко и на веднъж.innamorata написа:Saw Vl... This Helloween...
Майкъл Ман е режисьорники написа:Ооо, Крисчън Бейл и Джони Деп... Режисьор? Сценарий?
Ейййй, вярно! Брад Пит и Тарантино-еклектично еBety_ написа:Аз си чакам Inglourious Basterds на Тарантино!![]()
![]()
Че си ги изсмукаха от пръстите последните 2 части това си е така, но просто ми е интересно какво още ще измислятники написа:SAW вече стана адски тъпо. Иначе аз очкавах с нетърпение новите епизоди на LOST. Сега да се натрупат повечко и на веднъж.innamorata написа:Saw Vl... This Helloween...
Да, и аз чакам с нетърпение Ледена епохаDarthDuri написа:Tarnsformers 2, Bad Boys 3, ice Age 3 - In the Dawn of Dinosaurs.
Честно лииии.Лорд Носферату написа:...Огън в кръвта 2 - Стейтъм е култов
Това кренк 2 ли трябва да е?Bety_ написа:Честно лииии.Лорд Носферату написа:...Огън в кръвта 2 - Стейтъм е култов--->
![]()