Надомна работа чрез Интернет

Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.

Модератор: fluffy cloud

Публикувай отговор
BG_Girl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Надомна работа чрез Интернет

Мнение от BG_Girl »

Jubei написа:Ем аз предлагам работа на плантацията на дядо си.
Берем бадеми общо взето .
Брането става целодневно от 8 до 19 часа. Заплатата е 360 лв. ако сте българин и 320 ако сте от ромски произход.

Само че чакаме да започне сезона септември средата може би . Има голяма площ тъй че може да се записват поне до 15 човека за бригада. Лично аз работих там един сезон и спечелих 400 лв, защото бях и товарач.
Не е точно научна работа или нещо от сорта но си е работа.
А в какъв период от време се свършва с плантацията? Въпросът ми е дали работата трае месец...
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

На дедото май са му избягали работниците, които като общаци по строежите правят 1К+ на месец...
shakera
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от shakera »

Привет!
Бих искал да споделя моя опит с надомна работа. От около година разбрах и започнах да се занимавам с така наречената freelance работа или по друг начин казано - работа на свободна практика. Изкарват се добри пари за по 2-3 часа работа на ден, но се зависи от вида на работата все пак. Това, което трябва да имате е само компютър, интернет връзка и основни познания по английски език. Има най-различни видове работа - от набиране на текст, превод на различни езици, text to speech (превръщане на текст в говор), до работа изискваща по-задълбочени компютърни познания като програмиране, изработка на лого, фотообработка с фотошоп и др. Трудното в тази професия е, че трябва сами да спечелите работата си, т.е. да накарате работодателят да избере точно вас сред конкуренцията. Има доста сайтове, които предлагат freelance работа. Може да напишете в гугъл freelance и ще ви излязат.
П.П. Този вид надомна работа няма нищо общо с paid-to-click сайтове и други подобни. Това си е напълно реална работа. Такава каквато бихте вършили от офис.
Ето и полезни български сайтове където има информация за freelance работа - първи стъпки в професията, съвети за начинаещи и т.н.
Надомна работа през интернет - Българският Freelance Форум
Блогът за онлайн бизнес
Ще се радвам да отговоря на въпросите ви, ако имате такива.
desssy
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от desssy »

Здравейте, мили хора!

Предлагам надомна работа, много подходяща за вас, особено за тези, които са кандидатствали с история. Усолвията са следните: само ми пишете темите, аз плащам, ще се разберем допълнително. :lol:
Just Smile! :):):)
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Моите са ти на промоция ;) Ама да знаеш, че има copyright.
desssy
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от desssy »

ОО ники, твоите си ги чета и ги пазя като очите си. :lol:
Исках да проверя дали има съпричастни към кандидат-студентското мъчение, ама явно.... няма...
(исках да кажа малко сте...)
Just Smile! :):):)
vuzell
В началото бе словото
Специалност: Бизнес консултант
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от vuzell »

Nadomno OOD - надомна работа за регионални бизнес представители - обучение, гарантиран договор, незабавно започване. Подробностите тук: http://nadomno.forumy.eu/forum-f52/topic-t181.htm
PringleS
В началото бе словото

Мнение от PringleS »

аз търсих из интернет работа свързана с разглеждане на реклами и намерих този саит " http://bux.to/?r=limp_panio " малко сам зле с английския но разбрах, че плащат по 1 цент на разгледана реклама :english_en:
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

и аз цъкам на този с рекламите, даже в подписа си съм го сложил :)
Изображение
Изображение
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

кой повика кой почука написа:и аз цъкам на този с рекламите, даже в подписа си съм го сложил :)
Ефективни ли са наистина този род сайтове? Винаги ми се е струвало странно, защото на практика не е никакво усилие от страна на цъкащия пък те уж плащали за това :D Струва ли си да го пробвам?
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

ефективно е ама парите се събират доста време, но за сметка на това се отделят по не повече от 10 мин на ден. иначе те печелчт от това че тези сайтова които ги отваряш са си платили не за период от време а на опеделен брой кликания :)
Изображение
Изображение
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

И кво, за колко месеца се събират някви пари? :?
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
vuzell
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vuzell »

PringleS написа:аз търсих из интернет работа свързана с разглеждане на реклами и намерих този саит " http://bux.to/?r=limp_panio " малко сам зле с английския но разбрах, че плащат по 1 цент на разгледана реклама :english_en:
Ако нямаш постоянен IP адрес (например, ако си през БТК от по-евтините тарифи), не е изключено след време да ти пратят предупреждение, че и някой друг ползва твойто име и парола и в крайна сметка да ти закрият сметката - язък за загубеното време. Пък и доста мизерно - 1 с. на обява и не повече от 10 - 20 с. дневно.
По-добре заложи на нещо реално, което и след 10 години може да ти носи доходи.
Аватар
innamorata
Да живей словото
Специалност: Maтематика и информатика
Курс: първи

Мнение от innamorata »

Хора, осъзнайте се Cashfiesta е скам сайт и отдавна не плаща, освен това никой плащащ сайт не дава толкова много пари. Обикновено максималната сума, която можеш да спечелиш е не повече от 20$ месечно и то ако имаш достатъчно реферали. Обикновено 1 клик = 0.5$, така че сами си направете сметката и ще видите колко са невъзможни тези 1000лв. Има специален сайт как да изкараш пари от интернет и там са описани всички сайтове, които работят и тези които са скам. Но за да изкарваш някакви нормални пари месечно трябв да имаш регистрация поне в 10-12 сайта и да имаш достатъчно реферали. :D
No face, no name, no number...
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
vuzell
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vuzell »

Когато човек е заслепен от "лесното", логиката не играе съществена роля.
По-добре е да се заложи на стотиците РЕАЛНИ възможности за надомна работа.
И с цъкането на реклами става, но не толкова лесно и не точно от цъкането.
Но както се казва, човек се учи докато е жив.
Публикувай отговор

Обратно към “Работа, стаж и кариера”