Аз съм възмутен от силата, която се приложи на този простест. И с радост ще дойда на 21.
ПП Сега чух един джип с високоговорител да кани на 21, но надали ще изтрае по-дълго от час преди да превикат шофьора в 1-во районно.

Шепот написа:Смятам, че имаме с какво да се гордеем, но не и да презираме другите етноси на Балканите и извън тях, нещо стил "Ние си имаме 1300 години история, вие си нямате, ние сме големите гъзари, вие вървете по дяволите". Аз съм ЗА да знаем кои сме, да помним и тачим историята си, но и да приемаме другите като равни и да не превръщаме различията помежду си в поводи за омраза - както правят тези, които ползват израза "България над всичко".

Ай по-кротко! Не започва ли така немският химн? А кой го е написал и кога? Да свързвате "Германия над всичко!" с нацизма е просто абсурдна неосведоменост, ако не е опит за плитка манипулация...Шепот написа:"Германия над всичко" е лозунг от времето на Хитлер. Не зная с каква цел побългарявате точно негов лозунг. Или по-скоро, не искам да зная.