Най-интересната ви лекция/упражнение?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Optimist
Драскач

Най-интересната ви лекция/упражнение?

Мнение от Optimist »

"Има ли такова животно?"
След като имате най-скучна,логично е да имате и точно обратното. :lol:
За коя лекция сте бързали въпреки атмосферни условия<каквото се сетите> :lol: и прочие?
И така...
?

п.п.пусто бързане. :roll:
Последно промяна от Optimist на 18 Мар 2006, 10:47, променено общо 1 път.
The empires of the future are the empires of the mind.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Хубава темичка... :D Ами всъчност на доста...Пример: миналата година по Обща теория на държавата на Дачев - доста интерсно ми беше, човека се стремеше да каже нещо интересно - не само да мрънка едно и също...;тази година - за гражданското бързам ли бъразм - също ми е интересно, но по-скоро ми е и необходимо, че закъснееш ли там - по-добре не влизай...А после си ги иска нещата;упражненията по тоя предмет асистентът ги води много интересно...има още много, но постът ми ще стане отегчително дълъг... :wink:
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Много от лекциите ми са интересни, защото преподавателите правят истински купон в часа. Не знам за колегите ми, но мен лично много ме кефят лекциите по педагогика, също по Социално-икономическа география на България. Едно време имаше и други забавни часове.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Миналата година с най-голямо удоволствие ходех на Реторика и времето ми минаваше неусетно- по-увлекателен материал и преподаване не съм сещала досега 8) Също обожавах лекциите по История на българските държавни институции, но най-вече заради Георги Марков ( невероятен човек!). Сега ми е интересно по Основи на управлението, но чак да си счупя краката да бързам за нея..... :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Медийно право

Новинарството между информационните технологии и традицията

Социология

Социална психология
Засега от мен това :)

На когот му е интересно да заповяда
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Немалка част от лекциите, които съм имал, са ми били любими - примерно Езикова култура, лекциите на Нако Стефанов, Азиатско кино, Теория на източните бойни изкуства, Езикознание...
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Ами то от страхове и притеснения, трудно ми става интересно!
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Абсолютно: социология и агенционна журналистика (миналата година) - в СУ, а в НБУ ми беше много интересна Теория на драмата и театъра, но критериите бяха ужасно занижени и просто :cry: , тази година - хм....със сигурност народопсихология!, също и методи за изследване на масовата комуникация, а също и пресфотография....Като се замисля, май тая година нямаме нещо, което да не ми е интересно и да не ходя с кеф на него. В НБУ - История на музиката.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Jujulita
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jujulita »

социология при хърби :) много е яко най-малко по 2 причини ;)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Jujulita написа:социология при хърби :) много е яко най-малко по 2 причини ;)
Т'ва "малките" сте опасни, ще ме уморите. Поне си кажете, че идва от Хърбърт Спенсър (поне така се надявам), че тук хората кой знае какво си мислят.

Извън майтапа, забелязвам, че предметът е популярен (очаквам включване от Саркена, Винтерсорг, СепултераХед, Боби и Хиподилеца).

П.С. Тая вечер Елена от Биг Брадър изтрещя адски яко на въпрос от неговия ресор. Ама така с мерак рече: "Мииии...то психодрама отпада, абсурд е да е това..." (за форма на групова терапия ставаше дума) Ники Кънчев я накара да си потвърди 6 пъти отговора, та Ленка си отиде с 3 жокера у дома, убедена, че психодрамата е жанр в киното :lol: Да дойде бат' Джейкъб Морено, да видим отде изгрява киното и отде залязва психодрамата.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

лекциите по микроикономика при Лисев са интересни, не съм пропуснала нито една!
Изображение
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Де да се бях паднал едно време и аз при него... - а вместо това - Пеовски и Тодоров.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

лекциите са ми скучни, кефят ме единствено упражненията по Увод в Програмирането (почти не ходя на тва, ама не пречи да ми е яко като отида :P ) и Дискретни Структури - тва не съм го изпуснал нито веднъж, предметът е страшно интересен, пък и полезен за програмистите.. пък и на упражненията асистентката (която е супер печена, да отбележа) обяснява с думи прости всичко което доцентът се опитва да ни налее в главите :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

Всичките ми упражнения са готини. Лекциите са малко скучни, от тях ме кефи само литературата за деца и юноши.
Аватар
nefertari
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от nefertari »

най-интересна лекция Стара история мн ме кефиии:)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”