кекекеSmoking Mirror написа: potential offspring of Sauron and Cruella de Vil
още не съм почнал да чета oots. До кой стрип са?
кекекеSmoking Mirror написа: potential offspring of Sauron and Cruella de Vil
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Smoking Mirror написа:по тоя въпрос обади се на валя да те свърже с левиBethany написа:А да забравих, че ти вървиш навсякъде след мен и ми триеш мненията!peterdi написа:Колежката вече не е модератор
благодаря за мнението
току виж сте се харесали и форумът ще се отърве от два проблемамакар че това може да се окаже опасно за света
potential offspring of Sauron and Cruella de Vil
за кво говорите? дайте линк, че ми стана интересно.Smoking Mirror написа:627. Сега Ваарсавиус се бие с майката на черния дракон дето дезинтегрира в 188

Критиката не е за Бетани, а от Бетани....Kristo написа:Тука нещо критика за Бетани, тя пък откога е модератор....?
Виж последния ред - "ако намерят за уместно""Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемете, че уебмастърът, администраторът и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно."
Тогава някой да смени името на темата от "Мнения за модераторския екип" на "Похвали за модераторския екип" за да знам да не Ви правя спам на темата ...,.Kristo написа:Абе Бетани, щом Смокинг Мирор е срещу тебе, работата е дебела, гледам сравнявания с Леви, некви такива... Какво си им сторила на бедните модераторчета, че така негодуват?
Ето цитат:Виж последния ред - "ако намерят за уместно""Приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемете, че уебмастърът, администраторът и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно."
Не знам дали съм споменавал скоро, ама във този форум, както и Блъдито е споменала - трудно някой търпи да му кажеш обратното на неговото мнение. Ако е модератор - тежко ти. Ако е близък с модераторите - пак.
Затова избягвам да пиша в раздел Мнения за политика и т.н., просто хората си гледат своето мнение и толкова. И всички винаги са прави, не знам как го правят.
Ако разгледаш тази и предишната тема, ще видиш основни конфликти, които уж да са срещу модераторите, но все потребителите им излизат виновни, че им посочват кусурите. Тъй че - приемаме, че мнението за модераторите, трябва да е позитивно винаги, за да са си добре душевно и да не правят пакости...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.