А уж се води учебна практика по органична химия
Според мен трябва да се въведе експериментална курсова работа, в която студентите да синтезират нещо, което след това да се използва.
Ауу, тогава успех!JudyRamone написа:да, ще правим контролно по математика , та след 11 съм свободна. Защо?
Може и така да се каже, но лошото е че геометрията хич не ми върви ..kristina_fan написа:успех..лааг-а е по-приятен
хей, какво стана с изпита? Взе ли гоkristina_fan написа:ми може да се срещнем в 11 пред деканската стая и да полафим
Здравей.Ваня Чукова написа:Курсовата работа по органична химия за специалност химия 3 курс се състои само в намиране на информация и преписване.Какъв е смисъла
Не трябва ли целта на курсовите работи де е прилагане на наученото, а не само "ровене" в библиотеката
![]()
А уж се води учебна практика по органична химия![]()
Според мен трябва да се въведе експериментална курсова работа, в която студентите да синтезират нещо, което след това да се използва.
Е, да ама при вас е малко по-различно - за да проведеш еклсперимент ти е необходимо доста по-малко време отколкото за провеждането на някъв експеримент по Органична химия (имайки предвид, че някои експерименти продължават със седмици)...Blood Countess написа:Планирането и провеждането на експерименти, изготвянето на курсови работи върху събраните емпирични данни и съответните интерпретации не е новост в университета. При нас (спец. Психология) това е практика - минимум по 2 - 3 на семестър (doh). Не знам защо при вас не е въведена подобна система...Най - малкото, че наистина по този начин получаваш възможност да приложиш на практика натрупаните теоретични знания, да мислиш изследователски и откривателски, а не само да кълвеш от прашните томчета.