Дано темата не бъде изтрита, ще се разбере веднага
Мнения?

Бeтон написа:Айде да сваляме СС.
Скачайте!
Айде да сваляме счетоводителката. Айде да сваляме касиерката. Да свалим и чистачката![]()
![]()
![]()
![]()
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

Значи не си чел достатъчно. Аз кога бях по митинги...... Разбрах, че не това е начина и ползи никакви няма. И на учителската стачка съм бил. И тъкмо в разгара й от ФМИ направихме митинг и се развали точно от такива "студентски" организации като призив-мризив и подобни с тъпите си искания и фалшиви лозУнги - ний тъй, ний иначе.camel написа:Смисъл от всичките ти постове напоследък оставам с впечатлението, че според теб живеем в страната на мечтите, където всеки си върши работата идеално, никой не залоупотребява с власт и нищо не трябва да се пипа.
Аха. Ти за мен се притесни. Що? Ти каква заплата ще имаш? По-ниска от учителска ли?G__ написа:Бетон ще започне протести като завърши педагогиката и усети, че не му стигат парите от учителската заплата за входа в Плазичката.Тогава ще му дойде акъла.
![]()