Заведения и клубове,които посещавате.
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Заведения и клубове,които посещавате.
Какво му е изтърканото...там съм по работа, не по желание...
...а това, че не съм разбил малоумната мутра на Валдес говори колко толерантен към чалгата съм...но само толкоз...толерантен...
ето ни интИначе, довечера не съм там... нас само откриванересуваше...
...Катя Дунева...Маги Желязкова...твати оновати....
На следващия концерт/откриване или некво друго значимо поп-фолк величаво събитие....ше дойда да ти дам наздраве...просто сега не бях сигурен, че си ти...а щеше да е много конфузно да се изтърся пред някой подскачащ с думите "Бетоооне...тва ти ли си"
...а това, че не съм разбил малоумната мутра на Валдес говори колко толерантен към чалгата съм...но само толкоз...толерантен...
ето ни интИначе, довечера не съм там... нас само откриванересуваше...
...Катя Дунева...Маги Желязкова...твати оновати....
На следващия концерт/откриване или некво друго значимо поп-фолк величаво събитие....ше дойда да ти дам наздраве...просто сега не бях сигурен, че си ти...а щеше да е много конфузно да се изтърся пред някой подскачащ с думите "Бетоооне...тва ти ли си"
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ах, как се застрахова. Тъкмо щях да те питам, защо те нямаше. До извода стигнах логически, понеже не видях нито една физиономия от вчера. Изключавам това детенце Митко Геновски от Романтика заедно с приятелчетата си, които са зле не по-малко от него. Така се насвириха и погледите им се разцентроваха, че си обраха крушите твърде рано.
А нас ни познават фейс контрола, касиерката и фамозната руса танцьорка. Невероятно. Две вечери подред.
Сега за самото шоу. Във ВИП сепарето бяха Азис, Кали и приятели. Бате Васко (всъщност само Кали го нарича "Васко") беше пилона около който се въртяха всички и всичко.
Участията на изпълнителите започна с голям ди-джейски гаф, непростим. Бла-бла-бла и за вас ще пее звездата на Пайнер мюзик, а насреща Ивена идва с микрофона.
Ставам свидетел за първи път на такава изцепка. Това дойде на всички в стил "брейк нюс" - аз гледах като пиян, който беше пиян - изтрезня.
Тоя се заизвинява - "пардон - Ара мюзик."
Ама това е все едно да пратиш някой от ЦСКА в Левски. За извинение ли е?
От Пайнера беше Борис Дали и като го представиха, се позамислиха, пак да не сцепят нещо
А Кали като излиза въобще не казаха от коя компания е, спестиха си потенциален гаф
Тя обаче беше в неповторимо настроение - "като родя ще направя албум с чалга детски песнички". Поздрави Азис за Василицата с циганска песен по повода, накара го да изпее парче от нея. Василка се заоправдава, че й е високо, ама се справи много добре.
После Кали тръгна да го изнудва да изпее "Теб обичам", Азисчо се задърпа, тя - "еее, кога ще те хванем да пееш за без пари? Сто лева ли искаш?" и му бутна някаква омачкана банкнота.
В това време озвучителите изпаднаха в гигантско търсене на "Теб обичам", докато Азисчо чакаше включване, Кали не им прости - "Васко ще забременее, докато я намерите"
Шоуто си прави парите. И вчера, т.е. вече онзи ден съм останал в заблуждение - значи не 24, а 14. 3 лева е колата и 4 малката. Тогава бях насвирен, но снощи напълно трезвен.
Излизаме и пред Де Лукса се провеждаше колосално изкарване на коли. Пуснали ми ти чичковците парктроници, тракшън контроли... аз бях паркирал отзад на Кракра. А те питат ли ме в Студентски как излязох пред блока? Всеки беше спрял, където му е изгодно и така ме запушиха пущиняците... С милион маневри в преспите и покрай двама - (почти нямах ход) - напред, назад, напред назад и се измъкнах. Отстрани се насъбра публика и гледаха като втрещени - да не би да бутна някоя от двете коли.
Хехееееййй, сеирджии непораснали. Ясно ми е, че на сухо няма да могат да изкарат при такава ситуация, камо ли в преспи, но да не ме бъркат с тия по две леви ръце и два леви крака.
И преди това като взех греблото от портиера малко да поразчистя, само да тръгна, пича - "не те съветвам да излизаш, хлъзгаво е, ама гащите са твои". Като се появи пак на смяна, ще му разкажа какви дрифтове правих по жълтите павета.
На отиване видях, че са хлъзгави и на връщане при минимално движение реших да си направя кефа.
Първо - десния завой на Раковски с Цар Освободител и после включването на Дондуков като се убедих, че няма никой, защото там на два пъти си без предимство. Приятелката ми беше до мен. Има ми доверие, нека моралистите да скачат
Бързо караме колите си, бързо сваляме жените си, бързо правиме игрите си, ей това сме нийй.
А нас ни познават фейс контрола, касиерката и фамозната руса танцьорка. Невероятно. Две вечери подред.
Сега за самото шоу. Във ВИП сепарето бяха Азис, Кали и приятели. Бате Васко (всъщност само Кали го нарича "Васко") беше пилона около който се въртяха всички и всичко.
Участията на изпълнителите започна с голям ди-джейски гаф, непростим. Бла-бла-бла и за вас ще пее звездата на Пайнер мюзик, а насреща Ивена идва с микрофона.
Ставам свидетел за първи път на такава изцепка. Това дойде на всички в стил "брейк нюс" - аз гледах като пиян, който беше пиян - изтрезня.
Тоя се заизвинява - "пардон - Ара мюзик."
Ама това е все едно да пратиш някой от ЦСКА в Левски. За извинение ли е?
От Пайнера беше Борис Дали и като го представиха, се позамислиха, пак да не сцепят нещо
А Кали като излиза въобще не казаха от коя компания е, спестиха си потенциален гаф
Тя обаче беше в неповторимо настроение - "като родя ще направя албум с чалга детски песнички". Поздрави Азис за Василицата с циганска песен по повода, накара го да изпее парче от нея. Василка се заоправдава, че й е високо, ама се справи много добре.
После Кали тръгна да го изнудва да изпее "Теб обичам", Азисчо се задърпа, тя - "еее, кога ще те хванем да пееш за без пари? Сто лева ли искаш?" и му бутна някаква омачкана банкнота.
Шоуто си прави парите. И вчера, т.е. вече онзи ден съм останал в заблуждение - значи не 24, а 14. 3 лева е колата и 4 малката. Тогава бях насвирен, но снощи напълно трезвен.
Излизаме и пред Де Лукса се провеждаше колосално изкарване на коли. Пуснали ми ти чичковците парктроници, тракшън контроли... аз бях паркирал отзад на Кракра. А те питат ли ме в Студентски как излязох пред блока? Всеки беше спрял, където му е изгодно и така ме запушиха пущиняците... С милион маневри в преспите и покрай двама - (почти нямах ход) - напред, назад, напред назад и се измъкнах. Отстрани се насъбра публика и гледаха като втрещени - да не би да бутна някоя от двете коли.
Хехееееййй, сеирджии непораснали. Ясно ми е, че на сухо няма да могат да изкарат при такава ситуация, камо ли в преспи, но да не ме бъркат с тия по две леви ръце и два леви крака.
И преди това като взех греблото от портиера малко да поразчистя, само да тръгна, пича - "не те съветвам да излизаш, хлъзгаво е, ама гащите са твои". Като се появи пак на смяна, ще му разкажа какви дрифтове правих по жълтите павета.
Бързо караме колите си, бързо сваляме жените си, бързо правиме игрите си, ей това сме нийй.

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ау, по тия павета ме е шубе пеш да мина, пък с колата да не говорим. Цитатът обаче ми е любим, поздрав.Бeтон написа: Като се появи пак на смяна, ще му разкажа какви дрифтове правих по жълтите павета.
Утре в Син сити, ама май пак никой няма да пее.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Снощи какво стана в ситито?
В неделя продължавам да се боря с газовата криза във Версай. Днес си взех плакат от един разлепвач. Видях, че в количката му имаше всякакви - на Плаза, на Гранд Де Лукс, каквото се сетиш, учтиво му се измолих за един на Версай, че Тедито е там и да си го лепна в стаята
Отдолу за четвъртък са Устата и Софка.
В неделя продължавам да се боря с газовата криза във Версай. Днес си взех плакат от един разлепвач. Видях, че в количката му имаше всякакви - на Плаза, на Гранд Де Лукс, каквото се сетиш, учтиво му се измолих за един на Версай, че Тедито е там и да си го лепна в стаята

- ники
- Легендарен флуудър
Ситито е за тая вечер. Това с плакатите е много готино.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Бeтон написа:Снощи какво стана в ситито?
В неделя продължавам да се боря с газовата криза във Версай. Днес си взех плакат от един разлепвач. Видях, че в количката му имаше всякакви - на Плаза, на Гранд Де Лукс, каквото се сетиш, учтиво му се измолих за един на Версай, че Тедито е там и да си го лепна в стаята![]()
Бетоне, ти си истинска поп - фолк легенда.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
О, да. Къде ли не ме знаят? В неделя като ни видят да завиваме покрай БНБ-то, да се подготвят
Наистина се забавлявам истински, това е най-точната дума, а плакати като този се превръщат в реликва.
Наистина се забавлявам истински, това е най-точната дума, а плакати като този се превръщат в реликва.
- Прикачени файлове
-
- DSC00068.JPG (65.57 KiB) Преглеждано 317 пъти

- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Да, тоя плакат е направен само да повърнеш върху него.
Иначе аз се забих в едно ново място , dewar's pub, на попа точно. Много е добро,нямам никви забележки - яка музика, весели хора, готина обстановка, перфектно място. Само дето е леко тясно, ма пък това го прави по-задушевно
Иначе аз се забих в едно ново място , dewar's pub, на попа точно. Много е добро,нямам никви забележки - яка музика, весели хора, готина обстановка, перфектно място. Само дето е леко тясно, ма пък това го прави по-задушевно
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- silver_wings
- Постоянно присъствие
На Попа ли?Къде на Попа?
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
I can fly,my friends
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Еми на Патриарха се пада. Баш срещу спирката на тролеите. То е едно малко входче, но табелата е сравнително виждаща се.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Ей,в понеделник като чакам 5-цата за ЦИЕК,ще взема да проверя,че ми стана интересно! 
My soul is painted like the wings of butterflies
I can fly,my friends
I can fly,my friends
- ники
- Легендарен флуудър
Та, вчера Син сити отново не ме разочарова. Единственият проблем е, че бях шофьор на групата и можех само да гледам, как се наливат с уиски... Лимитът ми беше 2 бирички. Спокойно можех да пийна и още, ама нали съм принципен и се сдържах. Преди дискотеката обаче трябваше да взема едно момче от Овча купел. Там на един паркинг като затънах в някъв сняг. Напред, назад, напред, назад, ама няма. Леко газ, повече газ, псуване, нищо не помага. Накрая слязохме и я избутахме, ама ме беше яд, че вкъщи си бях лъснал обувките.
В самото сити беше фрашкано с народ. Приятно съм изненадан, че нямаше туристи, които просто да седят по масите. Направихме доволно снимки, но още не съм ги получил. Прякорите на посетителите бяха по-разбиващи от всякога. ЦЕнтралният нападател пак беше там, но този път имаше, Жоро - голямата работа, Минчо - добрия, Юли - началника, Мазута, Тони - точното, парче и половина с бут и половина, Златното момче, което изчуква всяка кола. Най-много ме впечатли обаче Краси - Халифа.
Единствената ми забележка е, че към 3.00 - 3.30 ни изгониха от масата, щот трябвало да поръчаме още една бутилка. Ама то на никой не му се пиеше вече, щот ония вече бяха поръчали 2 бутилки. Пък и 100лв не им се даваха много, много. Аз се издразних, щото в 3.30 никой няма да седне на свободната маса, че и уиски да пие. И снощи иначе се затрудниха да ми върнат 15лв за бирата и можех само да поръчам още една, която знаех, че няма да получа никога. Очакванията ми се оправдаха.
На връщане обаче тия пияници ми стъжниха живота. Качиха се 4ма в колата и първо трябваше да мина на България и Гоце Делчев да оставя двама, после към Раковска и накрая Home sweet home в Орландовци. Е да, ама не. Надуха ми главата с викове, три пъти си промениха желанието, къде да ги карам и аз почнах лееко да се изнервам. Накрая ги закарах всички на Раковска да се оправят и си отпраших бързичко към нас.
Като цяло за пореден път се убедих, че Син сити си заслужава парите. Вярно, че ги хвърлям в нечий джоб, ама то народа си го е казал: "...сиренето струва пари"
В самото сити беше фрашкано с народ. Приятно съм изненадан, че нямаше туристи, които просто да седят по масите. Направихме доволно снимки, но още не съм ги получил. Прякорите на посетителите бяха по-разбиващи от всякога. ЦЕнтралният нападател пак беше там, но този път имаше, Жоро - голямата работа, Минчо - добрия, Юли - началника, Мазута, Тони - точното, парче и половина с бут и половина, Златното момче, което изчуква всяка кола. Най-много ме впечатли обаче Краси - Халифа.
Единствената ми забележка е, че към 3.00 - 3.30 ни изгониха от масата, щот трябвало да поръчаме още една бутилка. Ама то на никой не му се пиеше вече, щот ония вече бяха поръчали 2 бутилки. Пък и 100лв не им се даваха много, много. Аз се издразних, щото в 3.30 никой няма да седне на свободната маса, че и уиски да пие. И снощи иначе се затрудниха да ми върнат 15лв за бирата и можех само да поръчам още една, която знаех, че няма да получа никога. Очакванията ми се оправдаха.
На връщане обаче тия пияници ми стъжниха живота. Качиха се 4ма в колата и първо трябваше да мина на България и Гоце Делчев да оставя двама, после към Раковска и накрая Home sweet home в Орландовци. Е да, ама не. Надуха ми главата с викове, три пъти си промениха желанието, къде да ги карам и аз почнах лееко да се изнервам. Накрая ги закарах всички на Раковска да се оправят и си отпраших бързичко към нас.
Като цяло за пореден път се убедих, че Син сити си заслужава парите. Вярно, че ги хвърлям в нечий джоб, ама то народа си го е казал: "...сиренето струва пари"
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Охоохооо - борба със снега, особено ако наоколо има нахвърляни коли - любимата ми част.
Измъквам се от наглед невъзможна ситуация.
"Централния нападател" вече е събирателен образ по дискотеките. Всеки десети баровец си слага тоя прякор.
Снощи "Версай" надхвърли очакванията ни. Нали е "Julian Tahov Design" - доста лъскаво и притесненията
ни бяха като заИгръме и заформим фенската агитка да не ни гледат като някакви клоуни
Имаше много малка посещаемост. 30-тина човека
и Теди и озвучителя й. Други видни личности - Румънеца. Ди джея направо можеше по ЕГН-та да поздрави всички. Теди като излезе, станахме от шефското сепаре и сцепихме дансинга - просто беше наш
, както се досещате всички си играха и забавляваха по маси и сепарета...
Страхотни изживявания
Ексклузивно чухме "Адреналин", ще се клипира, така че чакайте го по ФЕН
"Централния нападател" вече е събирателен образ по дискотеките. Всеки десети баровец си слага тоя прякор.
Снощи "Версай" надхвърли очакванията ни. Нали е "Julian Tahov Design" - доста лъскаво и притесненията
Страхотни изживявания
Ексклузивно чухме "Адреналин", ще се клипира, така че чакайте го по ФЕН

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Никиииииии, Амор си е Амор. Това е от този тип заведения, в които може да се поотпуснеш и всякаква мярка за алкохол да изчезне.
По ФЕНННН в момента върви - "Шумно ли го правя"
"Оооооооооооооооо ааааааааааааааааааааа
някой си представя шумно ли го правяяяяяя..."
"някой има грешни помисли..."
Една забележка имам - колкото и да съм изгубил спомени, една песен на Теди не пуснаха мизерниците.
Да ти разкажа само след Амор как беше, ще се сетиш вътре какво е било.
Бакшиша утре трябва да отиде на площада и да протестира от такава клиентела. А ние протестираме за това, че не е сговорчив
Направихме го на 2 стотинки - как се казва, от колко време работи като таксиджия, познава ли Джена..., "дааайййй якоооо жегаааа" (по радиото вървеше "Женски номера"), "пие ли ти се", "наздраве"...
оня се чудеше какво да ни говори... чувстваше се като в необрано лозе. И да не му се е пиело, от изпаренията ще се е напил
Само едно нещо не направихме в това такси.
Бакшо (като не си каза името, така ще го наричам) се ослушваше като прасе в кооперативна царевица към задната седалка.
Дичо дето ни е видял в Гранда миналата седмица да куфеем... нищо не е.
А телефона ми яко е протестирал от джоба - звънял е като за световно на произволни хора от указателя (мразя да си заключвам клавиатурата), Писобела вече изпищя, че снощи в 3:20 съм я включил на живо от мястото на събитието. (Ники, малко е трябвало и на теб да звънне) Вече и публично си поднасям извиненията. Чакам отзивите и от другите хора, на които проклетия телефон е звънял.
Много, много здраво. Джена ни поздрави специалноооооооооооооооооооооооо. Още като се качи на дансинга и ни фиксира
Започна с "Ще те спечеля", после не помня какво изпя, като дойде Химията и спукахме епруветките, гръмнахме бертолетовата сол.
Джена е единствената пайнерка, на която й се кефя.
По ФЕНННН в момента върви - "Шумно ли го правя"
"Оооооооооооооооо ааааааааааааааааааааа
някой си представя шумно ли го правяяяяяя..."
"някой има грешни помисли..."
Една забележка имам - колкото и да съм изгубил спомени, една песен на Теди не пуснаха мизерниците.
Да ти разкажа само след Амор как беше, ще се сетиш вътре какво е било.
Бакшиша утре трябва да отиде на площада и да протестира от такава клиентела. А ние протестираме за това, че не е сговорчив
Направихме го на 2 стотинки - как се казва, от колко време работи като таксиджия, познава ли Джена..., "дааайййй якоооо жегаааа" (по радиото вървеше "Женски номера"), "пие ли ти се", "наздраве"...
оня се чудеше какво да ни говори... чувстваше се като в необрано лозе. И да не му се е пиело, от изпаренията ще се е напил
Само едно нещо не направихме в това такси.
Дичо дето ни е видял в Гранда миналата седмица да куфеем... нищо не е.
А телефона ми яко е протестирал от джоба - звънял е като за световно на произволни хора от указателя (мразя да си заключвам клавиатурата), Писобела вече изпищя, че снощи в 3:20 съм я включил на живо от мястото на събитието. (Ники, малко е трябвало и на теб да звънне) Вече и публично си поднасям извиненията. Чакам отзивите и от другите хора, на които проклетия телефон е звънял.
Много, много здраво. Джена ни поздрави специалноооооооооооооооооооооооо. Още като се качи на дансинга и ни фиксира
Джена е единствената пайнерка, на която й се кефя.

- ники
- Легендарен флуудър
Дам, Амор отдвана е място за много напиване. Имаше ли този път много пишлемета, които "влизат с придружител"? Иначе добре сте си изкарали, в което аз силно се съмнявах на тая селяния Амор. Аз не съм го посещавал от много години де, вече може и да се е попроменило. Няма да забравя обаче последният път когато ходех - имаше конкурс за най-космат мъжки задник. Спокойно, аз не съм участвал
Ама от тогава ми падна още повече в очите.
Те половината бакшиши са така. Сигурен ли си, че доакто вие сте се опитвали да завържете някакъв разговор на пияна глава, оня не ви е помпил сметката най-безочливо. Аь имах такава случка от по-предното ходене в ситито, когато хванах едно такси(ама уж придвидливо не баш от входа) и до ЦЕнтрална гара сметката беше станала 5лв. Вие поне сте били двама, можело е да си говорите. Аз като попадна сам на някой по-мълчалив и се чувствам адски неловко.
За телефона много щях да се изнерва, ама бързо щях да осъзная ситуацията.
Те половината бакшиши са така. Сигурен ли си, че доакто вие сте се опитвали да завържете някакъв разговор на пияна глава, оня не ви е помпил сметката най-безочливо. Аь имах такава случка от по-предното ходене в ситито, когато хванах едно такси(ама уж придвидливо не баш от входа) и до ЦЕнтрална гара сметката беше станала 5лв. Вие поне сте били двама, можело е да си говорите. Аз като попадна сам на някой по-мълчалив и се чувствам адски неловко.
За телефона много щях да се изнерва, ама бързо щях да осъзная ситуацията.