ПСИХОЛОГИЯ

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Психология - 1 курс

Мнение от Blood Countess »

На тези, които са ходили :lol: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Мнение от ShadeOfShane »

Аска , аз получих също кръсноречива информация , но ми се стори достоверна положителната ( новата информация) .Проектът бил повече от човешки , а оказанията били ясни и точни .
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: ПСИХОЛОГИЯ

Мнение от ^PrincessA^ »

Време е 1 курс да се влеят в "общия поток", така че сливам темите :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

Вече да не би да сме пълноправни членове ?! УО !
Аватар
Brizeida
Да живей словото
Курс: четвърти

Мнение от Brizeida »

:alien:
A, здравейте, бъдещи колеги и вече постъпилите Психология :)

Може да звучи самонадеяно, но наистина смятам, че ще вляза Психология, защото това искам.
Прочетох всички мнения от темата и определено имаше някои, които дори мен разколебаваха, но съм решила това твърдо от 6ти клас... та, яко ми дупе, както се казва, дано не се разочаровам!
Кажете, как стоят нещата с кандидатстването тази година...
Всъщност, аз си знам де :)
Ще положа по английски и по литература изпити, да съм по-сигурна.
Тези, които сега карат първи курс, кажете, как ви се струва, много ще се зарадвам на отговор!!!!
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

Blood Countess написа:На тези, които са ходили :lol: .
By the way, Blood Countess... невероятна песен в подписа (на Lacrimas Profundere) :) Много я обичам.
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

Аз вече съм отговорила на този въпрос от моята камбанария огледан , но се зачудих как биха отговорили колегите от моя курс (първи).Сигурна съм , че за всички е много различно , най - напред хората са страшно различни , има огромни крайности и все пак има точка на пресичане ... Това , че сме толкова различни ни дава много. В нашата специалност има много грижа един към друг , сплутеност една ... хубаво си е ... Имаме си Биби , която ни носи сандвичите в леглото ,защото не сме могли да станем (това е от 8-ми случай) Йелена , която събира всевъзможно инфо от всякъде , за всичко , Цвети, която ни напомня за срокове , събира книжки , имаме си тютури от горните курсове , с втори курс си имаме приятелство скрепено в свещения съюз на съвместен форум . С колегите винаги имате повод за ,,на здраве'' - Вунт ... имаме си и стъкленото кафе в двора на ректората , където си взимаме късметчета от лаваца преди изпит - ако щете вярвайте , моето късметче винаги ми дава точни прогнози за изпита :) . Да не забравя Николай, който пък ни води лекции по теми за които не сме могли да се просветим иначе.
Имаме крайно нелюбезни бибютекарки , които май ни възприемат като данъчни инспектори , но ако си упорито любезен , те се предават , а една дори веднъж ми се усмихна !
Ако обичаш да правиш психологически тестове - специалността е за теб . Редовно попълваш нечие изследване , участваш в пси експерименти - весело е.
Ако се оплакваш от липса на писма в пощата , веднага след като се създаде мейл групата ви , няма да имаш такива проблеми . Сутрин ставам , отварям си пощата и все едно разлиствам вестник с новините от курса ... на някои новини се ядосваш , някои те усмихват :)
А утре почва втори семестър и мисля , че ще е дори по хубав от първи , който искрено ти препоръчвам ...
Аватар
Brizeida
Да живей словото

Мнение от Brizeida »

ShadeOfShane написа:Аз вече съм отговорила на този въпрос от моята камбанария огледан , но се зачудих как биха отговорили колегите от моя курс (първи).Сигурна съм , че за всички е много различно , най - напред хората са страшно различни , има огромни крайности и все пак има точка на пресичане ... Това , че сме толкова различни ни дава много. В нашата специалност има много грижа един към друг , сплутеност една ... хубаво си е ... Имаме си Биби , която ни носи сандвичите в леглото ,защото не сме могли да станем (това е от 8-ми случай) Йелена , която събира всевъзможно инфо от всякъде , за всичко , Цвети, която ни напомня за срокове , събира книжки , имаме си тютури от горните курсове , с втори курс си имаме приятелство скрепено в свещения съюз на съвместен форум . С колегите винаги имате повод за ,,на здраве'' - Вунт ... имаме си и стъкленото кафе в двора на ректората , където си взимаме късметчета от лаваца преди изпит - ако щете вярвайте , моето късметче винаги ми дава точни прогнози за изпита :) . Да не забравя Николай, който пък ни води лекции по теми за които не сме могли да се просветим иначе.
Имаме крайно нелюбезни бибютекарки , които май ни възприемат като данъчни инспектори , но ако си упорито любезен , те се предават , а една дори веднъж ми се усмихна !
Ако обичаш да правиш психологически тестове - специалността е за теб . Редовно попълваш нечие изследване , участваш в пси експерименти - весело е.
Ако се оплакваш от липса на писма в пощата , веднага след като се създаде мейл групата ви , няма да имаш такива проблеми . Сутрин ставам , отварям си пощата и все едно разлиствам вестник с новините от курса ... на някои новини се ядосваш , някои те усмихват :)
А утре почва втори семестър и мисля , че ще е дори по хубав от първи , който искрено ти препоръчвам ...

Благодаря много!
И аз имам вече някакви сведения и от Йелена...
Това искам, зная, че мога сама да си го направя приятно.
А и имам огромна вяра, че колегите ще са печени.

:rr: :mrgreen:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Brizeida написа:
Blood Countess написа:На тези, които са ходили :lol: .
By the way, Blood Countess... невероятна песен в подписа (на Lacrimas Profundere) :) Много я обичам.
Значи имаш добър музикален вкус :mrgreen: .
Успехи на всички и дано се видим догодина :wink: !
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

ShadeOfShane написа: с втори курс си имаме приятелство скрепено в свещения съюз на съвместен форум .
линкче? :shaking2:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
shuu
В началото бе словото

Мнение от shuu »

само с литература и език ли може да се кандидатства за тази специалност?
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Да - в СУ. Виж, в Московския може да се влезе и с математика, и с биология :lol: :P . Оф, изпростявам :lol: .

Аватар
stelianna
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от stelianna »

Здравейте аз имам желание да вляза в тази специалност бихте ли ми казали какъв в бала за кандидатстване в тази специалност и през миналите години какви са били минималните оценки за влизане .Благодаря ви предварително
"Който поеме предизвикателството, управлява щастието си.
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от Master_of_Sin »

Сайт си има за тая цел...

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... minali_ksk
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Eто я моята специланост(дето много я искам) :D Привет на всички!
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”