1. Когато някой се обажда по телефона.
2. Когато котките дивеят из апартамента.
3. Когато котките се бият в леглото ми.
4. Когато някоя от котките повръща на килима. Кльок-кльок. Ужас.
5. Когато съседите бръмчат и пробиват нещо.
6. Когато някоя нахална съседка звъни на вратата.
7. Когато ме болят зъбите заради ластиците.
8. Когато ми звъни алармата, защото съм си определила ден за чистене.
9. Когато котките съборят нещо и то изтряска.
10. Когато съм на гости при баба ми и тя мучи с прахосмукачката.
10-те най-любими игри. =)
[flood-game-zone] 10те НАЙ!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: [flood-game-zone] 10те НАЙ!
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
1. Филми - много обичам да (се опитвам да) обяснявам (а също и да гледам как някой се мъчи - Плазмодий, "Провинциалистката", хъх?).
2. Табла. Много!
3. Белот. Също.
4. Кент-купе по двойки - само и единствено, когато играя с Петя, защото си имаме непробиваем и неразгадаем знак, който действа безотказно винаги.
5. Охел - поне аз така я знам тая игра, пак е с карти, при желание обяснявам.
6. Една друга игра с карти, на която обаче не й помня името и която мъничко напомня на Hearts.
7. Стражари и апаши - когато, разбира се, не ми разбиват носа, докато играем
8. Монополи - с добра компания и пийнье. Откарва се до сутринта.
9. Единствената компютърна игра, която ще намери място в този списък - WarBlade, която използвам за разтоварване от напрежението и за осмъртяване на всички врагове - поне виртуално. Чудесна терапия е, препоръчвам я.
10. Снукър. Но само да гледам, уви. Приемете, че е на първо място, мързи ме да сменям номерацията.
10 New Year's Resolutions - или 10 неща, които бих си обещал/а да направя/ да не правя през 2009.
2. Табла. Много!
3. Белот. Също.
4. Кент-купе по двойки - само и единствено, когато играя с Петя, защото си имаме непробиваем и неразгадаем знак, който действа безотказно винаги.
5. Охел - поне аз така я знам тая игра, пак е с карти, при желание обяснявам.
6. Една друга игра с карти, на която обаче не й помня името и която мъничко напомня на Hearts.
7. Стражари и апаши - когато, разбира се, не ми разбиват носа, докато играем
8. Монополи - с добра компания и пийнье. Откарва се до сутринта.
9. Единствената компютърна игра, която ще намери място в този списък - WarBlade, която използвам за разтоварване от напрежението и за осмъртяване на всички врагове - поне виртуално. Чудесна терапия е, препоръчвам я.
10. Снукър. Но само да гледам, уви. Приемете, че е на първо място, мързи ме да сменям номерацията.
10 New Year's Resolutions - или 10 неща, които бих си обещал/а да направя/ да не правя през 2009.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
2009 плановете ми са за:
1. Нова стихосбирка с дуетни стихове, може би до сесията...
2. Да си взема всички изпити
3. Да си довърша албума, който започнах (имам готови само 5 парчета)
4. Ако може, сигурно ще издам нещо и на хартиен носител
5. Най-накрая да почнем със сценария за сериала ни...
6. Хората, на които съм обещал да посветя стихотворения - трябва да им напиша!
7. Да стана по-добър фехтовач
8. Да участвам в конкурс за студентски реферат по право
9. Да помагам повече на хората, които имат нужда от мен
10. И като капак на всичко това - да си почивам много повече!
топ 10 на най-странните неща, които ти се случиха през 2008г.
1. Нова стихосбирка с дуетни стихове, може би до сесията...
2. Да си взема всички изпити
3. Да си довърша албума, който започнах (имам готови само 5 парчета)
4. Ако може, сигурно ще издам нещо и на хартиен носител
5. Най-накрая да почнем със сценария за сериала ни...
6. Хората, на които съм обещал да посветя стихотворения - трябва да им напиша!
7. Да стана по-добър фехтовач
8. Да участвам в конкурс за студентски реферат по право
9. Да помагам повече на хората, които имат нужда от мен
10. И като капак на всичко това - да си почивам много повече!
топ 10 на най-странните неща, които ти се случиха през 2008г.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Kristo, как може да дадеш таква категория за следващия. 10те най-странни неща. Това дори и да се хване някой да го описва, за всяко нещо ще му трябват по 5 реда мин. Аз ще се пробвам, за да спася забавната тема. Няма да ги подреждам по никакъв критерий, а просто ще напиша първите, които ми дойдат на ум.
1. Обади ми се приятел, с когото не се бях виждал от четвърти клас и който се беше преместил в Германия. Видяхме се в България няколко пъти и всичко и се оказа, че е станал супер пич.
2. Оказа се, че големият ми племеник, който е с 10 години по-малък от мен може да ме научи на нещо полезно, което до скоро смятах за абсурд.
3. Един ден се качих на едно и също такси два пъти, пътувайки от съвсем различни мест към съвсем различни посоки. Тък забавното е, че бакшипът нямаше да върне един лев на първото каране и затова му оставих един лев отгоре на бакшиша с шеговотата уговорка, че ще ми го приспадне от следващата сметка. Вечерта, цак, същия
Каза ми, че шансът е 1 на 10 000 и никога не му се било случвало.
4. Два пъти ме късаха за книжка за пълни глупости, а третия път, когато колата ми загасна на едно натоварено кръстовище и направих голяма тъпотия, изпитващият каза, че било ок. Тук си има и логично обяснение обаче.
5. Един път карах колата на един приятел. Това по принцип го правя най-редовно, но този път бях забравил да взема документите. Точно тогава ме спират катаджии. Аз спирам и тамън си викам, че е сега ми е*аха майката и пичът се показва на стъклото и пита "Прощавай, ще ми кажеш ли моля те, тая кола добра ли е, че искам да си взема същата". Усмихнах се, прикривайки неловко успокоението и казах "Супер е"
6. Имах най-странното пътуване в такси, за което мога да напиша книга.
7. Оказа се, че аз съм отличен шеф, чистач, бавачка, секретарка, клоун, разносвач, шофьор и покупчик и то всичко в един момент, което изискваше работата през лятото.
8. В училище имах само четворки по математика, а накрая на годината даскалът ми писа 6. Бях в математическа гиманзия, а учителят ни нямаше много навик да завишава оценки. При това нито съм го молил, нито съм го заслужил, нито нищо.
9. На изпита по история се паднах с единствената позната, която ходи на изпит по история в една стая, в УНСС стана същото, а по наглийски ситуацията се повтори. На последните два присъствието на колежките беше отлична предпоставка за преписване.
10. Наложи ми се два пъти да скоча от втория етаж и още два пъти да се катеря с една изгнила стълба до там. Макар че единият път на "слизане" паднах много лошо, подпирайки се само на ръката си на една плочка, ми нямаше абсолютно нищо. При качването пък едното стъпало на стълбата се счупи, както си и знаех, че ще стане, ама успях да сведа щетите от пребиването само до изцапано яке.
Някой, ако ги прочете последните 10, ще си каже, че водя супер скучен живот, ама тия ми хрумнаха. За следващия 10те му най-добри качества, подредени в съответния ред според него.
1. Обади ми се приятел, с когото не се бях виждал от четвърти клас и който се беше преместил в Германия. Видяхме се в България няколко пъти и всичко и се оказа, че е станал супер пич.
2. Оказа се, че големият ми племеник, който е с 10 години по-малък от мен може да ме научи на нещо полезно, което до скоро смятах за абсурд.
3. Един ден се качих на едно и също такси два пъти, пътувайки от съвсем различни мест към съвсем различни посоки. Тък забавното е, че бакшипът нямаше да върне един лев на първото каране и затова му оставих един лев отгоре на бакшиша с шеговотата уговорка, че ще ми го приспадне от следващата сметка. Вечерта, цак, същия
4. Два пъти ме късаха за книжка за пълни глупости, а третия път, когато колата ми загасна на едно натоварено кръстовище и направих голяма тъпотия, изпитващият каза, че било ок. Тук си има и логично обяснение обаче.
5. Един път карах колата на един приятел. Това по принцип го правя най-редовно, но този път бях забравил да взема документите. Точно тогава ме спират катаджии. Аз спирам и тамън си викам, че е сега ми е*аха майката и пичът се показва на стъклото и пита "Прощавай, ще ми кажеш ли моля те, тая кола добра ли е, че искам да си взема същата". Усмихнах се, прикривайки неловко успокоението и казах "Супер е"
6. Имах най-странното пътуване в такси, за което мога да напиша книга.
7. Оказа се, че аз съм отличен шеф, чистач, бавачка, секретарка, клоун, разносвач, шофьор и покупчик и то всичко в един момент, което изискваше работата през лятото.
8. В училище имах само четворки по математика, а накрая на годината даскалът ми писа 6. Бях в математическа гиманзия, а учителят ни нямаше много навик да завишава оценки. При това нито съм го молил, нито съм го заслужил, нито нищо.
9. На изпита по история се паднах с единствената позната, която ходи на изпит по история в една стая, в УНСС стана същото, а по наглийски ситуацията се повтори. На последните два присъствието на колежките беше отлична предпоставка за преписване.
10. Наложи ми се два пъти да скоча от втория етаж и още два пъти да се катеря с една изгнила стълба до там. Макар че единият път на "слизане" паднах много лошо, подпирайки се само на ръката си на една плочка, ми нямаше абсолютно нищо. При качването пък едното стъпало на стълбата се счупи, както си и знаех, че ще стане, ама успях да сведа щетите от пребиването само до изцапано яке.
Някой, ако ги прочете последните 10, ще си каже, че водя супер скучен живот, ама тия ми хрумнаха. За следващия 10те му най-добри качества, подредени в съответния ред според него.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ех, така ми дойде Ники, така ми дойде...
1. Винаги помагам на хората, когато имат нужда от мен. Всеки може да разчита на мен, ако се наложи.
2. Голям съм инат
3. Интелекта ми
4. Лесно се разбирам с хората.
5. Лесно се влюбвам
6. Не мога да изпитвам омраза
7. Чувството ми за хумор, брои ли се за качество?
8. Креативна личност съм, постоянно имам "нови проекти"
9. Винаги съм способен да изненадам някого, с нещо което не очакват от мен.
10. Винаги ме подценяват, и това винаги ми носи полза.
и айде пак да е топ10 Най-красиви жени, които познавате?
1. Винаги помагам на хората, когато имат нужда от мен. Всеки може да разчита на мен, ако се наложи.
2. Голям съм инат
3. Интелекта ми
4. Лесно се разбирам с хората.
5. Лесно се влюбвам
6. Не мога да изпитвам омраза
7. Чувството ми за хумор, брои ли се за качество?
8. Креативна личност съм, постоянно имам "нови проекти"
9. Винаги съм способен да изненадам някого, с нещо което не очакват от мен.
10. Винаги ме подценяват, и това винаги ми носи полза.
и айде пак да е топ10 Най-красиви жени, които познавате?
- nikiphoto
- В началото бе словото
- Специалност: Дърводелец
- Адрес в галерията на СУ: http://nikiphoto.hit.bg
- Обратна връзка:
10. Драгана
9. Цветана
8. Кичка
7. Ана-Мария-Антоанета-Силвия
6. Малката Цеца
5. Пена от трети блок
4. Една от дискотеката
3. Цанка - дашната
2. Цура
1. Майка ти
А ся - десетте най-красиви глухарчета, които е виждал Тинки-Уинки

9. Цветана
8. Кичка
7. Ана-Мария-Антоанета-Силвия
6. Малката Цеца
5. Пена от трети блок
4. Една от дискотеката
3. Цанка - дашната
2. Цура
1. Майка ти
А ся - десетте най-красиви глухарчета, които е виждал Тинки-Уинки
"Ама като няма да даваш жълт картон, поне не ми спирай атаката бе, лайно скапано!"
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тинки-Уинки е с избодени очи и не вижда вече, не лъжи...
Та, рефреш:
10те най-тъпи вица, които знаете!
Та, рефреш:
10те най-тъпи вица, които знаете!