Това е най-бруталния филм. Единствения филм, в който книга и филм ми се сливат напълно, който ми влиза истински под кожата. Обожавам го. Сър Антъни е пълен изорд. Евала!!! Единсвения злодей, който ми е по-противен е Кейдж в "Лице назаем"necrozis написа:Silence of the Lambs ...... Антъни Хопкинс маже като валяк...
Кой беше последният филм който гледа ...?
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз сега пак ще избия язовира с едно бозаво филмче, но "Шаферът" (дето упорито отказвах да го гледам!) се оказа страшно свеж! Много сладък хумор, 6+ от мене (почти 10 по другата скала).
Свежарка, макар че - тук следва спойлър, опитах да го скрия - накрая прецакаха готин пич, но пък поне го направиха така, че човек да не им се сърди прекалено. А и "нашият човек" си получи крошето, все пак. Съвестно си го заработи - но пък пребори най-сериозната конкуренция, която са успели да му измислят сценаристите, признавам им го. Ако шотландецът вАжеше и на външен вид, направо щях да се притесня за финала
Да, любовен е - може би дори кокоши - но определено не го смятам за изгубено време.
Свежарка, макар че - тук следва спойлър, опитах да го скрия - накрая прецакаха готин пич, но пък поне го направиха така, че човек да не им се сърди прекалено. А и "нашият човек" си получи крошето, все пак. Съвестно си го заработи - но пък пребори най-сериозната конкуренция, която са успели да му измислят сценаристите, признавам им го. Ако шотландецът вАжеше и на външен вид, направо щях да се притесня за финала
Да, любовен е - може би дори кокоши - но определено не го смятам за изгубено време.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Бягство от ГУЛАГ. Който не го е гледал, му го препоръчвам. Много силен!!!
- Bety_
- Летящите Пръсти
Карибски пирати 1, 2 и 3 - не ги бях гледала досега (shameonme). Кийра е перфектна и неотразима както винаги, Орландо Блум от противен вече ми е само лееееко неприятен
, Джони - култ
!!
Нямам забележки, страхотни филми.
Нямам забележки, страхотни филми.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Four Christmases
Сигурно казват разни житейски истини, ама на мен лично не ми казаха нищо, дето да не го знам и дето да ми отвори очите ей така, по коледному.
На фона на коледни филми като "Love Actually", този е направо за Златна малинка. Крясъци, писъци... Няма атмосфера, няма нищо. Някои епизодични добре намерени моменти, на които може да се засмееш с глас, но общото впечатление е крайно лошо, наистина. Плосък, предсказуем, дори не-умилителен (което би могло да го спаси - Коледа, ала-бала...)
И дори и Винс Вон не може да пооправи малко нещата, уви. То не че и той е особено добър актьор, ама поне е секси, ако не друго...
Филмът обаче е Глупав. С много главно Г.
Сигурно казват разни житейски истини, ама на мен лично не ми казаха нищо, дето да не го знам и дето да ми отвори очите ей така, по коледному.
На фона на коледни филми като "Love Actually", този е направо за Златна малинка. Крясъци, писъци... Няма атмосфера, няма нищо. Някои епизодични добре намерени моменти, на които може да се засмееш с глас, но общото впечатление е крайно лошо, наистина. Плосък, предсказуем, дори не-умилителен (което би могло да го спаси - Коледа, ала-бала...)
И дори и Винс Вон не може да пооправи малко нещата, уви. То не че и той е особено добър актьор, ама поне е секси, ако не друго...
Филмът обаче е Глупав. С много главно Г.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
In Bruges
Никога не съм била поклонничка на европейското кино... Филмът не ми допадна...
Никога не съм била поклонничка на европейското кино... Филмът не ми допадна...
la douleur exquise
- Bety_
- Летящите Пръсти
Atonement - прекрасен и много силен филм. Вероятно защото не е Холивудски... По тази причина няма и хепи енд; въпреки това не бих казала, че ме остави с тъжно чувство пред финалните надписи. По скоро ме накара да се замисля за доста неща - за границите на любовта, за желанията ни, тяхната цена и тази на грешките, за крехкостта на човешката съдба и необратимостта й; в крайна сметка и за вината и изкуплението. И че любовта побеждава всичко само на кино. И то не винаги...
- ники
- Легендарен флуудър
Искаш да кажеш, че ако беше холивудски, нямаше да ти хареса? Вярно, че повечето хиливудски са супер тъпи, ама понякога има много добри попадения.Bety_ написа:...Вероятно защото не е Холивудски...
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
И аз го гледах преди няколко дниBety_ написа:Atonement - прекрасен и много силен филм.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
- Bety_
- Летящите Пръсти
Да, разбира се, че нямам предвид съвсем съвсем всички, но напоследък нещо различно отники написа:Искаш да кажеш, че ако беше холивудски, нямаше да ти хареса? Вярно, че повечето хиливудски са супер тъпи, ама понякога има много добри попадения.
Междувременно: насладих се на още един филм с Кийра (какво ли не прави депресията) - The edge of love. Отново от Кралството и отново... почти гениален бих казала; или поне изключителна игра на Кийра и Сиена. Е, може би аз отдавна не бях попадала на стойностни филми, и то два, и то за един ден - някак си се чувствам все едно съм ограбила човечеството.
- nikiphoto
- В началото бе словото
- Специалност: Дърводелец
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://nikiphoto.hit.bg
- Обратна връзка:
"Teenage Spermaholics XXX Assfuck Tits Bitches Nipples Suck My Balls " - май нещо такова беше.
Страшна лудница стана, още чистя в нас.

Страшна лудница стана, още чистя в нас.
"Ама като няма да даваш жълт картон, поне не ми спирай атаката бе, лайно скапано!"
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Мадагаскар 2 - не беше зле, макар и да не стига нивото на първата част. Иначе си преговорих няколко любими филма напоследък. 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Опасявам се, че ще ти възразя - тройката е ужасно плоска и лишена от каквато и да било оригиналност, трудно задържа зрителския интерес и я спасява единствено обаятелното присъствие на Кийра, Джони и Орландо. Гледах я на кино, щом излезе и от пълна зала за края бяхме останали около 1/4 зрители, което е показателно за слабостите й. Ужасен завършек на иначе обещаваща трилогияBety_ написа:Карибски пирати 1, 2 и 3 - не ги бях гледала досега (shameonme). Кийра е перфектна и неотразима както винаги, Орландо Блум от противен вече ми е само лееееко неприятен, Джони - култ
!!
Нямам забележки, страхотни филми.![]()
![]()
![]()
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- ники
- Легендарен флуудър
Сигурно, защото трудно задържа зрителския интерес, стана такъв хит в България, особено във възрастовата граница от 5 до 99г.Blood Countess написа: Опасявам се, че ще ти възразя - тройката е ужасно плоска и лишена от каквато и да било оригиналност, трудно задържа зрителския интерес и я спасява единствено обаятелното присъствие на Кийра, Джони и Орландо. Гледах я на кино, щом излезе и от пълна зала за края бяхме останали около 1/4 зрители, което е показателно за слабостите й. Ужасен завършек на иначе обещаваща трилогия.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе те и "Американски пай" и "Един не-тъп американски филм" станаха хитове, сещаш ли се? 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."