За Пикасо и другите
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За Пикасо и другите
Предполагам, вече сте чули новината, но нека си я имаме и тук, в случай, че някой е пропуснал:
Изложба на Пикасо в НГЧИ
Търся си компания за понеделник или вторник, евентуално. Иначе изложбата е до 15 март в НГЧИ, а в момента платна на Пикасо има изложени и в института "Сервантес", но не знам докога ще останат там.
Изложба на Пикасо в НГЧИ
Търся си компания за понеделник или вторник, евентуално. Иначе изложбата е до 15 март в НГЧИ, а в момента платна на Пикасо има изложени и в института "Сервантес", но не знам докога ще останат там.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
Re: Картини на Пикасо в София
изложбата е много хубава, вярно, не са известните платна на Пикасо, но пак има какво да се види ^^ Има и филм, в който е показан процесът на рисуване на Пикасо о.О С готина музика ^^
Иначе повечето произведения са графики на камък и цинк, има и керамични произведения, много снимки на Пикасо и няколко произведения от ранния му период ^^ Бе заслужава си да се види, все пак едва ли скоро ще ни се отдаде да видим пак Пикасо в България ^^
Иначе повечето произведения са графики на камък и цинк, има и керамични произведения, много снимки на Пикасо и няколко произведения от ранния му период ^^ Бе заслужава си да се види, все пак едва ли скоро ще ни се отдаде да видим пак Пикасо в България ^^
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Киро, усещам, че си ходил, но надеждата ми е в теб и Мартина. Нали разбираш накъде бия?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Bety_
- Летящите Пръсти
Ели, аз точно за понеделник или вторник съм се навила, така че може да измислим нещо.
- theDarkSite
с тебе с удоволствие ще я посетя отново, проблема е, че в понеделник си заминавам за София 
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
- theDarkSite
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Тази новина ми хвана интереса, но аз сигурно ще отида след нова година, едва тогава ще съм свободна. Някой може ли да ми каже колко е входът?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- theDarkSite
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
идете! хубава е и интересна! на мен Пикасо много, много не ми е слабост, но не бива да се изпусна такава изложба
а къде го дават този филм за процеса на работата на ПАБЛО? не го видях, в самата галерия ли? и нали знаете за вторниците с филмите за Пикасо + другите съпътстващи събития :Р
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Киро, ти в понеделник по кое време ще тръгваш? Щото, ако е следобед, спокойно можем да идем, че да видим, че и през Джими'с да минем и да поизхулиганстваме отново - с Бети, разбира се (все трябва да има някой, който да се държи прилично, райт?).
Ако не, може и след НГ, но сега е някак по-... знам ли и аз... по-спокойно и непредизпитно.
И аз не съм му върл фен, но има някои неща, които много ме радват. Да, броят се на пръсти (на пръстите на едната ръка, ако трябва да съм откровена, но съм убедена, че НАИСТИНА още не го разбирам). Има време - нещата се случват в определена последователност. Още не съм открила Вагнер достатъчно категорично, например.
И без това едва тия дни установих, че мога (някога) да харесам Дали.
Та... разбираме ли се нещо?
Ако не, може и след НГ, но сега е някак по-... знам ли и аз... по-спокойно и непредизпитно.
И аз не съм му върл фен, но има някои неща, които много ме радват. Да, броят се на пръсти (на пръстите на едната ръка, ако трябва да съм откровена, но съм убедена, че НАИСТИНА още не го разбирам). Има време - нещата се случват в определена последователност. Още не съм открила Вагнер достатъчно категорично, например.
И без това едва тия дни установих, че мога (някога) да харесам Дали.
Та... разбираме ли се нещо?
В края на ноември
В края на ноември
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
днес, като минавах покрай ресторант "Дали", се загледах в "Часовниците" на гърба му. помислих си, че вероятно творчеството на Дали никога не бих могла да го харесам. съвпадение 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тъй. Киро получава огромно извинение, задето направих гаф с негово мнение, което леко изчезна, но имаше следното съдържание:
има вероятност да си тръгвам още неделята, ако не, сутринта в понеделника, така че ако искаш за след НГ, тогава ще дойда 100% с теб както и където другаде кажеш
А за Дали... Ели, остави на мен да ти покажа страните на Дали, които би харесала Той ми е любимец на мен.
и на което аз мога да отговоря само така:
Подобно доверие е опасно. Само предупреждавам. Не отричам, че ме ласкае, разбира се, но не прекалявай с подобни свидетелства.
Колкото до Дали - виж сега. Говориш с човек, който се захласва пред Рембранд ("Рембранд е по-добър от секс"), Мане, Моне, Дега. В този ред. Моне и Дега можеш да ги размениш (основно заради балерините на Дега, признавам). С импресионистите се разбирам чудесно, но с пост-импресионистите и нататък (което "нататък" за мен включва И Дали - прости ми некоректното обобщение, което си позволявам) за момента сме в хладни отношения. Пак казвам - вероятно просто още не ги разбирам. Има време. Ще стигна и до Фагнееер.
Което не пречи да търся много упорито един цитат на Ван Гог, ама а де... крие се, гадта. Сещаш ли се, в едно от писмата си до Тео, Винсент разказва за човека като житен клас - завършваше с нещо от сорта на: "ако не те посеят в земята, за да поникнеш, те смилат, за да станеш на хляб".
Абе, Киро - я да си направим една такава отделна тема, че тук стана див офтопик? И кажи на Мартина за нея - ако това би я върнало във форума...
С повторни извинения за изчезналото мнение.
има вероятност да си тръгвам още неделята, ако не, сутринта в понеделника, така че ако искаш за след НГ, тогава ще дойда 100% с теб както и където другаде кажеш
А за Дали... Ели, остави на мен да ти покажа страните на Дали, които би харесала Той ми е любимец на мен.
и на което аз мога да отговоря само така:
Подобно доверие е опасно. Само предупреждавам. Не отричам, че ме ласкае, разбира се, но не прекалявай с подобни свидетелства.
Колкото до Дали - виж сега. Говориш с човек, който се захласва пред Рембранд ("Рембранд е по-добър от секс"), Мане, Моне, Дега. В този ред. Моне и Дега можеш да ги размениш (основно заради балерините на Дега, признавам). С импресионистите се разбирам чудесно, но с пост-импресионистите и нататък (което "нататък" за мен включва И Дали - прости ми некоректното обобщение, което си позволявам) за момента сме в хладни отношения. Пак казвам - вероятно просто още не ги разбирам. Има време. Ще стигна и до Фагнееер.
Което не пречи да търся много упорито един цитат на Ван Гог, ама а де... крие се, гадта. Сещаш ли се, в едно от писмата си до Тео, Винсент разказва за човека като житен клас - завършваше с нещо от сорта на: "ако не те посеят в земята, за да поникнеш, те смилат, за да станеш на хляб".
Абе, Киро - я да си направим една такава отделна тема, че тук стана див офтопик? И кажи на Мартина за нея - ако това би я върнало във форума...
С повторни извинения за изчезналото мнение.
В края на ноември
В края на ноември
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
И никой не се сеща да ме пита мен дали искам да се присъединя
My will be done!!!
- theDarkSite
поредният човек, който не разбира от образно говоренеТърговецът на кристал написа:Подобно доверие е опасно. Само предупреждавам. Не отричам, че ме ласкае, разбира се, но не прекалявай с подобни свидетелства.
Feed Me!