Кандидатстудентски курсове към СУ

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
kikon
В началото бе словото
Курс: първи

Re: Кандидатстудентски курсове към СУ

Мнение от kikon »

Сега ще почвам курсове по английски към Фондацията по англицистика. Ще ги води Черногорова, преподавала ли е на някой друг?
Free thinkers at 19?
qbox
В началото бе словото
Обратна връзка:

Въпроси за кандидат-студентски курсове по математика във ФМИ

Мнение от qbox »

Здравейте, до година съм кандидат студент. Искам да почна да се подготвям по-усилено и затова се разрових и почнах да търся някакви курсове по математика. Видя предложението за курс във ФМИ и сега се каня да се записвам.
Та сега ми възникват няколко въпроса. Струва ли си да се записвам във ФМИ и какви са предимствата и минусите. Някой от вас посещавал ли ги е и каква подготвка ви дадоха, естествено че без усилена работа от мен не става? От колко хора е групата?
П.П. Аз съм от Казанлък и се каня да идвам всяка седмица в София специално за този курс. Струва ли си?
Извинявам се ако съм сбъркал раздела, нов съм. :oops:
Аватар
Ariel
В началото бе словото

Мнение от Ariel »

И аз смятам да се запиша на курс към фондация "Англицистика и Американистика"
Може ли някой да ми каже отзиви?
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Аз нещо четох, четох- пък не можах да се ориентирам.
Моят въпрос е за курсовете към СУ през ваканциите.
Тоест- има ли примерно курс към СУ за зимната ваканция или за пролетната ? За история или литература или журналистика. *въздъх*
Кога става записването? И как де?
И има ли полза и изобщо ... някаква информация по тези курсове, понеже не съм от София и на практика само ваканциите остават. :roll:
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
lLady_MooN_RaiN
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от lLady_MooN_RaiN »

Има си курсове през ваканциите. Обади се в канцеларията или във факултета, в който искаш да влезеш. Колкото по-рано, толкова по-добре. Незнам специално, за тези проблеми дали има полза. Аз бях по география и ми помогна.
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Amberglow написа:Аз нещо четох, четох- пък не можах да се ориентирам.
Моят въпрос е за курсовете към СУ през ваканциите.
Тоест- има ли примерно курс към СУ за зимната ваканция или за пролетната ? За история или литература или журналистика. *въздъх*
Кога става записването? И как де?
И има ли полза и изобщо ... някаква информация по тези курсове, понеже не съм от София и на практика само ваканциите остават. :roll:

Ами би трябвало през пролетната ваканция да има курсове по журналистика ( поне за тях мога да твърдя със сигурност), те са си практика всяка година. Аз също не съм от София и постоянно проверявам в сайт-а на СУ за информация относно прословутите курсове,но явно е прекалено рано. Така че на този етап друго не можем да направим. :wink:
А за историята и литературата не мога да ти кажа нищо.
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
lLady_MooN_RaiN
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от lLady_MooN_RaiN »

Пак ще ви кажа. Не чакайте на сайта да качат информация за кусровете! Качват ама не за всички. Имайте грижата сами да се подсигурите. Намерете телефона на факултета,(има ги на сайта) към който искате да ходите на курс и се обаждайте. Аз се обаждах към 4-5 пъти, докато не ми казаха какво трябва да направя, кога и къде да отида. И ако не го бях правила щях да видя курс през крив макарон.
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

аз ходих на курсове във ФМИ и решавахме задачите от сборника на Чакърян,Сидеров и Хаджийска ..единствено и само от него.Геометрията не я бях пипнала и може да се каже,че я научих там,ноо алгебрата беше пълна скръб..преподавателя беше мн зле..според мен и сам не се разбираше "туй и онуй ии бела голама" :lol:..сички останахме супер недоволни от него.от групата сега 6 човека сме във фми,но не мисля,че тва е благодарение на тоя курс..самоподготовката си е най-важна,а в моя случай късмета беше решаващ.есте може тая година положението да не е такова :wink:
GeVi
В началото бе словото

Мнение от GeVi »

Аз ходих на курса по английски през зимната ваканция.. общо взето има какво да се научи от тези курсове или пък да се припомни нещо позабравено:)
Искам Да Бъда Всичко, Което Съм Способна Да Стана...
Аватар
Николет
В началото бе словото

Мнение от Николет »

Здравейте, форумци ;)
Мен много ме притеснява, че съм изпуснала сроковете за курсове :( и сега не знам какво да правя?
Дали има някакви курсове по история сега по това време? Някой има ли информация? :?
Ако знае нещичко, моля нека да ми пише :roll:
Ако някой говори зад гърба ти... гордей се с това, че си пред него!Кефи се на враговете си, защото си винаги в главата им, но никога в краката им!!!
prediction
В началото бе словото

Мнение от prediction »

Трябва ми спешно информация за курсове по история към софийския. Минали, предстоящи и т.н.
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

Мен ако питаш най-точна информация ще получиш ако се обадиш на съответния факултет (аз така направих за курсовете по журналистика).
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/fakulteti -> на тази страница са качени телефонните номера на всички факултети :)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Pocahontas
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Pocahontas »

Охх и аз много се интересувам от курса по история, много ми се иска да го видя :) Дали ще има през пролетната ваканция?? Защото тази година нали 12 клас нямаме пролетна ваканция...
"Ако повярваш, не е приказка!"Т.Х.
Аватар
kandidat_student
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от kandidat_student »

Carmilla написа:Мен ако питаш най-точна информация ще получиш ако се обадиш на съответния факултет (аз така направих за курсовете по журналистика).
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/fakulteti -> на тази страница са качени телефонните номера на всички факултети :)
Може ле да ми помогнеш с малко информацу за тези курсове :?: Кога ще се провеждат :?: А за журналистика тази година само есе и устен ли ще е :?:
Аватар
Inchetoo
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Inchetoo »

За курсовете по история - не се записвайте. :lol: Аз не послушах повечето мнения във форума, записах се и сбърках. Добре че тази събота ми е последният път. Единственото хубаво е, че ви проверяват темите, НО ако не ви домързи да си ги напишете. :lol: А курс през пролетната ваканция... кога ще пишете темите, кога ще ги учите?
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”