Радвам се, че в тези теми се появиха хора, които мислят освен мен и Ники.Дичоу написа:Просто внимавайте зад чии лозунги заставате...това е приятелския ми съвет...
Защото в петък като СъГъедикво си..ви зарадват с транспаранти стил "Безплатно образнование за всички" "Луканката по 30ст." "Да живее култа към Вълко Червенков" и т.н...
...като към митинга...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се присъедният "Бългериян нешанъл соушалистс" с Боян Расате...и развеят БНС идеите си...а до дях стастанат анархистите с призив "НЕ на платения градски транспорт"...ще трябва да решиш зад кой да застанеш...
Просто...не искам да отидат цифра хора на тоя митинг и вечерта да нафлудят форума с разочарованието си.
petio@ , когато аз съм организирал/участвал в митинги и протести тепърва си започвал да се "изграждаш като личност" тъй че не мисля, че е особено коректно да определяш кое на мен ми харесва в живота, как и защо...
Може за да се надъхаш допълнително....да си пуснеш чалга химна на мистър "Ноу мърси" за да те "доизгради като личност"
Да, с положителност разни организацийки ще си пробутат фалшивите лозунги. "Призив" са едни от тях. Явно. Някъде някой разбра ли подробности за тях. Не. Няма и как да стане.
Но да ги оставим, те са девета дупка на кавала.
Предлагам да си поговорим в петък вечерта на база фактите от деня. До обед ще спя, дано да изтрезнея от четвъртък вечер и после до 18 часа съм на лекции, както виждате - доста ми е натоварено.
Иначе ако говорим за чалга химни... за тази зима той излезе. Тина - "Топлофикация".
Топлофикацияяяя, топлофикацияяяя
Тигре, аре си правим арното.
Радвам се, че имам с кой да си правя арното