СКИ !!!
Модератори: ники, Methuselah
Re: СПЕШНО
хахахаахаххаха добре май беше ляпев 
Последно промяна от eazy на 17 Дек 2007, 20:46, променено общо 1 път.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
ПхахахахаJoker написа:Това да не е Ректорът?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Joker написа:Това да не е Ректорът?
- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори
Re: СКИ !!!
Смятам да запиша ските като спорт и се чудя дали някой може да ми каже нещо повече за тях в СУ. 
не си заслужава 90% от времето ходиш на туризъм в симеоново и драгалевци обикаляш 4 маршрута можеш да ходиш само веднъж седмично което е доста гадно защото се налага да си там всяка седмица да не говорим колко е неудобен транспорта до там и едно ходене ти отнема целия ден- поне 6 часа а ски ще караш сигурно 4-5 пъти аз така и не карах от спорта сам ходих общо взето е шитня аз така се прекарах миналата година подмамен от страстта си към ските 
- minstrel
- В началото бе словото
Ходех при Ляпев , ама беше осемдесет и девета година. Тогава ските бяха всеки четвъртък на Витошко лале. А лятото скачахме по стълбището на стадион Академик хехе....
- minstrel
- В началото бе словото
Приятно съм изненадан че Ляпев още води ските.
Едно време даже имаше и зимен лагер на Студенец...
Едно време даже имаше и зимен лагер на Студенец...
На ски къде? :)
Кажете къде смятате да карате тази зима 
Re: На ски къде? :)
Аз ще съм на Чепеларе, т.к. чух, че са модернизирали базите - пистите, лифта, предлага се и безплатен безжичен нет!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
И ако се обадите сега, получавате безплатно ренде Вьорнер!
Ама нахитрявате, браво :Р още малко и няма да мога да ви познавам от пръв поглед...
Ама нахитрявате, браво :Р още малко и няма да мога да ви познавам от пръв поглед...
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Защо ли пишещите в такива теми са винаги с по 1 пост 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Щото ги мързи да пишат десетина поста по другите теми, преди да си пуснат рекламата. нали и в други форуми трябва да минат. Чудно ми е как щеше да се казва третата регистрация (щото чуквам бас, че тия двете са от днес и от едно ИП. или поне една С мрежа :Р). opiten_planinar може би :Р
И понеже си нямам работа, дай да анализираме фразата "предлага се безплатен безжичен нет". Такам. Според мен безжичният интернет или го има или го няма. Ако е безплатен - хубаво. Значи отиваш там, пускаш лаптопа и се връзваш. Обаче. Това "предлага се" предполага нещо друго. Някак че трябва да идеш и да им кажеш да ти го пуснат. Имам си две теории. Първи вариант - въпросният безжичен интернет е безплатен само в комплект с някоя платена услуга. Втори вариант - не могат да си формулират изреченията както трябва :Р Кое ли е?
И понеже си нямам работа, дай да анализираме фразата "предлага се безплатен безжичен нет". Такам. Според мен безжичният интернет или го има или го няма. Ако е безплатен - хубаво. Значи отиваш там, пускаш лаптопа и се връзваш. Обаче. Това "предлага се" предполага нещо друго. Някак че трябва да идеш и да им кажеш да ти го пуснат. Имам си две теории. Първи вариант - въпросният безжичен интернет е безплатен само в комплект с някоя платена услуга. Втори вариант - не могат да си формулират изреченията както трябва :Р Кое ли е?