NEW Какво слушате в момента?
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
Re: NEW Какво слушате в момента?
Buddha Bar, а след малко сигурно ще си пусна турска/арабска или индийска етно музика 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Киро, пускай Бебел Жилберто и хич не се лигави с тия...
Впрочем! Забравих - тия дни свалих един изключителен албум, който бях слушала преди време и който ТРЯБВА да чуеш - Mozart L'Egyptien се казва и наистина разкъртва цялото обзавеждане (ако го слушаш и виждаш като безкрайно интересен музикален експеримент и не се задълбаваш в политически, верски, финансови и прочие мотиви).
В създаването му участва много дейно Милен Начев - изумителен диригент, работи в Ел Ей - наистина уникален, слушала съм САМО увертюрата на "Аида" под палката му, но, трябва да ти кажа, че изведнъж времето в залата спря, съвсем като на стоп-кадър. Беше по време на една репетиция, той се вбеси на един от младите диригенти и скокна в кошарата, за да му покаже как трябва да звучат нещата. Е, честно ти казвам, колкото души бяхме в залата в тоя момент - всички застинахме. Прекрасен. За 3 минути оркестърът на бургаската опера звучаха като берлинчани.
И много интересна личност, освен всичко друго.
Ениуей, след тая реклама, напомни ми да ти дам диска - трудно ще го намериш онлайн, а в ютюб има само някакви крайно съмнителни измислени откъси.
Впрочем! Забравих - тия дни свалих един изключителен албум, който бях слушала преди време и който ТРЯБВА да чуеш - Mozart L'Egyptien се казва и наистина разкъртва цялото обзавеждане (ако го слушаш и виждаш като безкрайно интересен музикален експеримент и не се задълбаваш в политически, верски, финансови и прочие мотиви).
В създаването му участва много дейно Милен Начев - изумителен диригент, работи в Ел Ей - наистина уникален, слушала съм САМО увертюрата на "Аида" под палката му, но, трябва да ти кажа, че изведнъж времето в залата спря, съвсем като на стоп-кадър. Беше по време на една репетиция, той се вбеси на един от младите диригенти и скокна в кошарата, за да му покаже как трябва да звучат нещата. Е, честно ти казвам, колкото души бяхме в залата в тоя момент - всички застинахме. Прекрасен. За 3 минути оркестърът на бургаската опера звучаха като берлинчани.
И много интересна личност, освен всичко друго.
Ениуей, след тая реклама, напомни ми да ти дам диска - трудно ще го намериш онлайн, а в ютюб има само някакви крайно съмнителни измислени откъси.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- theDarkSite
Само такаgunner_pz написа:Depeche Mode - World in my eyes
Иначе търговецът съвсем ми промени нагласата като ме предизвика да я спечеля с музика
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ти се радвай, че не съм те пратила на някой плаж - може и бургаския, дори... щото още малко ако ме поядосваш, си се запътил натам.
Сори за офтопика - в момента и аз слушам тия същите и продължавам да си припявам: Con lui volando lontano dalla terra / dimenticando le tristezze della sera...
"Una notte a Naaaaapoliiiiiiii..."
*вие срещу Луната*
Сори за офтопика - в момента и аз слушам тия същите и продължавам да си припявам: Con lui volando lontano dalla terra / dimenticando le tristezze della sera...
"Una notte a Naaaaapoliiiiiiii..."
*вие срещу Луната*
Последно промяна от Търговецът на кристал на 04 Дек 2008, 23:25, променено общо 2 пъти.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Слушам звуците на некроморфите на USG Ishimura...

- theDarkSite
wtf o.O първо, не изглеждаш никак ядосана от музиката, дето ти пращамТърговецът на кристал написа:Ти се радвай, че не съм те пратила на някой плаж - може и бургаския, дори... щото още малко ако ме поядосваш, си се запътил натам.
Pink Martini - Sympathique - май ще поостана на това парче, толкова безгрижие струи от него, че ми е някак си безразлично към света и живота
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Това с плажа е дълга история - стигнеш ли дотам, значи си настъпил мотиката - т.е. не, значи си настъпвал мотиката достатъчно продължително и си си заслужил да те пратя там. Засега съм те оставила да ме пробваш с музика, колкото ти душа иска.
Иначе, явно и аз ще поостана на тия сладури - и ми напомни, че ще ти правя специално розово мартини, когато ви събера вкъщи (верно трябва да направя купон у нас, това е идея!). Ти мани... ама те наистина са добри!
"Aspettamiiiii, wait for meeee... In your dreams dream my way, someday I'll find my heart and come back to stay..."
Утре искам и другия албум.
Иначе, явно и аз ще поостана на тия сладури - и ми напомни, че ще ти правя специално розово мартини, когато ви събера вкъщи (верно трябва да направя купон у нас, това е идея!). Ти мани... ама те наистина са добри!
"Aspettamiiiii, wait for meeee... In your dreams dream my way, someday I'll find my heart and come back to stay..."
Утре искам и другия албум.
В края на ноември
В края на ноември
- theDarkSite
получаваш го
И да, един купон у вас е наистина добра идея

И да, един купон у вас е наистина добра идея
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Айде тогава поздрав за всички, които още будуват, и лека ви нощ, щото аз ще заспивам:
Una Notte a Napoli
Una Notte a Napoli
В края на ноември
В края на ноември
Belle Perez - Hijo de la luna
http://www.kefche.com/video/559987/
http://www.kefche.com/video/559987/
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка: