Размисли и страсти с Norwegian Wood
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти с Norwegian Wood
Така, така, така... Добър вечер няма да казвам, защото вече ти казах, затова почвам по същество:
1. Ще прежалим ли лусията?
2. Харесваш ли стихотворения за мишки на германски езици?
3. На какви теми са любимите ти стихотворения?
4. Кое е най-трудното нещо, което си правил досега?
5. С коя своя лична победа се гордееш най-много?
6. Случвало ли се е някой или нещо сериозно да ти наруши душевното равновесие или се смяташ за относително стабилен психически?
7. Има ли нещо, с което никога не би направил компромис, и какво е то?
8. Даваш ли си обещания?
9. Спазваш ли ги?
10. Имаш ли някаква голяма цел, нещо, към което се стремиш, което ти е винаги пред очите, нещо, за което работиш по малко всеки ден?
11. Или просто си живееш живота и смяташ, че с течение на времето нещата сами ще се подредят?
12. Bergen или Ушлу? /Не че имаш преки наблюдения, но кой град ти допада повече от това, което знаеш за тях?/
13. В кой град би искал да празнуваш Коледа?
14. А Нова година?
15. В голям или малък град би искал да живееш?
16. Идеалното място за отпуска през лятото за теб е...?
17. А през зимата?
18. В кой град би искал да си утре? /абстрахирай се от факта, че утре има Важен Норвежки
/
19. От книгите, които си чел, коя пресъздава най-добре атмосферата на град? И кой е този град?
20. Какво на Харуки Mураками би препоръчал като за начало на човек, който не е чел нищо от него, освен четири разказа, и е силно заинтригуван?
21. Засега допада ли ти Синухе като персонаж?
22. Скандинавското Средновековие допада ли ти като тема за изпит?
23. Нещо у Снори Стурлусон не те ли дразни?
24. Или викаш да не се притеснявам, то това е от прекомерната дистанция във времето?
25. би ли питал нещо лукяненко, като го видиш? /малката буква не е израз на неуважение, просто капс-ът не ми работи за "л"/
26. Изброй няколко неща /песни/стихотворения/гледки/каквото и да е/, които смяташ за красиви.
27. Сложи тук едно стихотворение, което много харесваш, по възможност някое, за което не знам.
28. А сега и една песен, моля.
Засега толкова, по-късно ще измисля още.
1. Ще прежалим ли лусията?
2. Харесваш ли стихотворения за мишки на германски езици?
6. Случвало ли се е някой или нещо сериозно да ти наруши душевното равновесие или се смяташ за относително стабилен психически?
8. Даваш ли си обещания?
9. Спазваш ли ги?
10. Имаш ли някаква голяма цел, нещо, към което се стремиш, което ти е винаги пред очите, нещо, за което работиш по малко всеки ден?
11. Или просто си живееш живота и смяташ, че с течение на времето нещата сами ще се подредят?
12. Bergen или Ушлу? /Не че имаш преки наблюдения, но кой град ти допада повече от това, което знаеш за тях?/
13. В кой град би искал да празнуваш Коледа?
14. А Нова година?
15. В голям или малък град би искал да живееш?
16. Идеалното място за отпуска през лятото за теб е...?
17. А през зимата?
18. В кой град би искал да си утре? /абстрахирай се от факта, че утре има Важен Норвежки
19. От книгите, които си чел, коя пресъздава най-добре атмосферата на град? И кой е този град?
20. Какво на Харуки Mураками би препоръчал като за начало на човек, който не е чел нищо от него, освен четири разказа, и е силно заинтригуван?
21. Засега допада ли ти Синухе като персонаж?
22. Скандинавското Средновековие допада ли ти като тема за изпит?
23. Нещо у Снори Стурлусон не те ли дразни?
24. Или викаш да не се притеснявам, то това е от прекомерната дистанция във времето?
25. би ли питал нещо лукяненко, като го видиш? /малката буква не е израз на неуважение, просто капс-ът не ми работи за "л"/
26. Изброй няколко неща /песни/стихотворения/гледки/каквото и да е/, които смяташ за красиви.
27. Сложи тук едно стихотворение, което много харесваш, по възможност някое, за което не знам.
28. А сега и една песен, моля.
Засега толкова, по-късно ще измисля още.
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Тъкмо се ядосвам, че никой не пише и виждам, че Solveig вече се е заела.Та..
Здравей
1.Може и да си го казвал някъде, но- защо Норвежка, а не Шведска или Финландска гора примерно?
2.Каква беше отиващата си вече година за теб?
3.Някакви очаквания или надежди за следващата?
4.Песента, с която искаш да изпратиш тази година?
5.Какво се учи в пръви курс Скандинавистика?
6.Какво ще си купиш от Панаира на книгата?
7.Кой беше последния диск с музика, който си купи?
8.Опиши типична понеделнишка вечер.
9.Къде ще прекараш 8-ми?
10.Задай си въпрос, който искаш да чуеш и си отговори
Толкова от мен.
Здравей
1.Може и да си го казвал някъде, но- защо Норвежка, а не Шведска или Финландска гора примерно?
2.Каква беше отиващата си вече година за теб?
3.Някакви очаквания или надежди за следващата?
4.Песента, с която искаш да изпратиш тази година?
6.Какво ще си купиш от Панаира на книгата?
7.Кой беше последния диск с музика, който си купи?
8.Опиши типична понеделнишка вечер.
9.Къде ще прекараш 8-ми?
10.Задай си въпрос, който искаш да чуеш и си отговори
Толкова от мен.
New jorney
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз от солидарност да пиша ли? Айде!
1. Здрасти, как се казваш?
2. Какво учиш и кефи ли те?
3. Кефи ли те черното за цвят на дрехи за момиче?
4. С какво се гордееш най-много за/в себе си?
5. Какво е мнението ти за Руската външна политика?
6. А за Бекстрийт Бойз?
7. Какво те кефи у СУ?
8. Кефиш ли се на яките форумки и кои според теб са те?
9. Какво е за теб съдбата?
10. Знаеш ли за скрития раздел?
11. Колко скайп-абоната имаш? Кой ти е най-важния?
12. Кой е най-тъпия филм, който си гледал (тайм фо' хранене на филми)?
13. Традиционния. Сори. Навик. Какво мислиш за мен?
1. Здрасти, как се казваш?
2. Какво учиш и кефи ли те?
3. Кефи ли те черното за цвят на дрехи за момиче?
4. С какво се гордееш най-много за/в себе си?
5. Какво е мнението ти за Руската външна политика?
6. А за Бекстрийт Бойз?
7. Какво те кефи у СУ?
8. Кефиш ли се на яките форумки и кои според теб са те?
9. Какво е за теб съдбата?
10. Знаеш ли за скрития раздел?
11. Колко скайп-абоната имаш? Кой ти е най-важния?
12. Кой е най-тъпия филм, който си гледал (тайм фо' хранене на филми)?
13. Традиционния. Сори. Навик. Какво мислиш за мен?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
1. Ще прежалим ли лусията? Аз съм я прежалил, за теб не знам...
2. Харесваш ли стихотворения за мишки на германски езици? Да, макар онова на Каръл да съм го забравил в оригинал. Но помня превода:
Една мишка.
На една мишка.
На една мишка.
Една мишка.
О, мишко!
Лелей... Ориентирани към вътрешния свят на човека, да речем.
Когато бях на....хръм,пет? Се научих да си връзвам обувките.
Не знам, аз не съм особено горда личност. Пък и нямам с какво да се хваля толкова. Но виж, за скромността си мога много да говоря.
6. Слуцвало ли се е някой или нещо сериозно да ти наруши душевното равновесие или се смяташ за относително стабилен психически?
За моя радост, отдавна не ми се е.
С принципите си....навярно.
8. Даваш ли си обещания?
Не, обещанията и графиците ужасно ми пречат. То е като да дължиш много пари - само си мислиш за това и не можеш да се съсредоточиш върху работата.
9. Спазваш ли ги? Тези, които давам на себе си - обикновено не. Другите - обикновено да.
10. Имаш ли някаква голяма цел, нещо, към което се стремиш, което ти е винаги пред очите, нещо, за което работиш по малко всеки ден? Това е малко като обещанията...твърдо нъе
Е, дали ще се "подредят", не знам...
12. Берген или Ушлу? /Не че имаш преки наблюдения, но кой град ти допада повече от това, което знаеш за тях? Ушльо
13. В кой град би искал да празнуваш Коледа? Ерм...да кажем, Варшава.
14. А Нова година? Ми така и така съм отишъл за Коледа там...
15. В голям или малък град би искал да живееш? Средно - около 200 000.
16. Идеалното място за отпуска през лятото за теб е...? Спокоен и чист планински курорт.
17. А през зимата? Красив голям град. Прага примерно.
18. В кой град би искал да си утре? /абстрахирай се от факта, че утре има Важен Норвежки /
В Париж(абстрахирам се от факта, че не знам Важен Френски).
"Само напред" на Майкъл Маршъл Смит...и една друга фантастика, чието заглавие не мога да си спомня, автор също, само помня, че беше от поредицата на Бард. А на градовете не им помня имената.
20. Какво на Харуки Мураками би препоръчал като за начало на човек, който не е чел нищо от него, освен четири разказа, и е силно заинтригуван? От това, което съм чел - "Хроника на птицата с пружината"
21. Засега допада ли ти Синухе като персонаж? Да, от първите страници много ми харесва. Напомня ми на Николай-Светлевия "грешен Иван".
22. Скандинавското Средновековие допада ли ти като тема за изпит? Да, страшно ми допада.
23. Нещо у Снори Стурлусон не те ли дразни? Не, аз от други неща се дразня понякога.Тоалетните в Ректората например. А пък точно Снори..
Мне знам...ти ще се оправиш, сигурен съм.
25. би ли питал нещо лукяненко, като го видиш? /малката буква не е израз на неуважение, просто капс-ът не ми работи за "л"/ Хм, мисля, че ще се разочаровам малко от факта, че Той е жив,има две ръце, два крака и две очи, и като ги затвори, нищо не вижда, и ходи по голяма нужда и т.н. Не мисля, че искам да си говоря с него.
Муминтроли, Хомсчета и музиката на ПИЧ - П.И.Чайковски
"Хамлет" на Пастернак. От докторживаговските му "Сказка" ми е по-любимо, но в превод това по ми допада.
Спря шумът. На Сцената съм вече.
До вратата плътно прилепен,
аз долавям в отгласа далечен
всичко, дето ще се случи с мен.
Мракът на нощта е в мен насочен,
с хиляди бинокли ме следи.
Само тая чаша. Ава Отче,
днес да ме отмине отреди.
Вярвам, твоят замисъл голям е,
ще играя ролята докрай,
но това сега е друга драма
и отсрочка тоя път ми дай.
Но подред, обмислено се действа;
и на пътя ти стои черта.
Аз съм сам. Във всичко — фарисейство.
Не от ден до пладне — до смъртта!
28. А сега и една песен, моля. Reamonn - Tonight
2. Харесваш ли стихотворения за мишки на германски езици? Да, макар онова на Каръл да съм го забравил в оригинал. Но помня превода:
Една мишка.
На една мишка.
На една мишка.
Една мишка.
О, мишко!
Лелей... Ориентирани към вътрешния свят на човека, да речем.
Когато бях на....хръм,пет? Се научих да си връзвам обувките.
Не знам, аз не съм особено горда личност. Пък и нямам с какво да се хваля толкова. Но виж, за скромността си мога много да говоря.
6. Слуцвало ли се е някой или нещо сериозно да ти наруши душевното равновесие или се смяташ за относително стабилен психически?
За моя радост, отдавна не ми се е.
С принципите си....навярно.
8. Даваш ли си обещания?
Не, обещанията и графиците ужасно ми пречат. То е като да дължиш много пари - само си мислиш за това и не можеш да се съсредоточиш върху работата.
9. Спазваш ли ги? Тези, които давам на себе си - обикновено не. Другите - обикновено да.
10. Имаш ли някаква голяма цел, нещо, към което се стремиш, което ти е винаги пред очите, нещо, за което работиш по малко всеки ден? Това е малко като обещанията...твърдо нъе
Е, дали ще се "подредят", не знам...
12. Берген или Ушлу? /Не че имаш преки наблюдения, но кой град ти допада повече от това, което знаеш за тях? Ушльо
13. В кой град би искал да празнуваш Коледа? Ерм...да кажем, Варшава.
14. А Нова година? Ми така и така съм отишъл за Коледа там...
15. В голям или малък град би искал да живееш? Средно - около 200 000.
16. Идеалното място за отпуска през лятото за теб е...? Спокоен и чист планински курорт.
17. А през зимата? Красив голям град. Прага примерно.
18. В кой град би искал да си утре? /абстрахирай се от факта, че утре има Важен Норвежки /
В Париж(абстрахирам се от факта, че не знам Важен Френски).
"Само напред" на Майкъл Маршъл Смит...и една друга фантастика, чието заглавие не мога да си спомня, автор също, само помня, че беше от поредицата на Бард. А на градовете не им помня имената.
20. Какво на Харуки Мураками би препоръчал като за начало на човек, който не е чел нищо от него, освен четири разказа, и е силно заинтригуван? От това, което съм чел - "Хроника на птицата с пружината"
21. Засега допада ли ти Синухе като персонаж? Да, от първите страници много ми харесва. Напомня ми на Николай-Светлевия "грешен Иван".
22. Скандинавското Средновековие допада ли ти като тема за изпит? Да, страшно ми допада.
23. Нещо у Снори Стурлусон не те ли дразни? Не, аз от други неща се дразня понякога.Тоалетните в Ректората например. А пък точно Снори..
Мне знам...ти ще се оправиш, сигурен съм.
25. би ли питал нещо лукяненко, като го видиш? /малката буква не е израз на неуважение, просто капс-ът не ми работи за "л"/ Хм, мисля, че ще се разочаровам малко от факта, че Той е жив,има две ръце, два крака и две очи, и като ги затвори, нищо не вижда, и ходи по голяма нужда и т.н. Не мисля, че искам да си говоря с него.
Муминтроли, Хомсчета и музиката на ПИЧ - П.И.Чайковски
"Хамлет" на Пастернак. От докторживаговските му "Сказка" ми е по-любимо, но в превод това по ми допада.
Спря шумът. На Сцената съм вече.
До вратата плътно прилепен,
аз долавям в отгласа далечен
всичко, дето ще се случи с мен.
Мракът на нощта е в мен насочен,
с хиляди бинокли ме следи.
Само тая чаша. Ава Отче,
днес да ме отмине отреди.
Вярвам, твоят замисъл голям е,
ще играя ролята докрай,
но това сега е друга драма
и отсрочка тоя път ми дай.
Но подред, обмислено се действа;
и на пътя ти стои черта.
Аз съм сам. Във всичко — фарисейство.
Не от ден до пладне — до смъртта!
28. А сега и една песен, моля. Reamonn - Tonight
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
"Хамлет" на Пастернак. От докторживаговските му "Сказка" ми е по-любимо, но в превод това по ми допада``.
Получаваш огромното ми уважение за тези думи!
Получаваш огромното ми уважение за тези думи!
New jorney
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
Здравей, за мен е удоволствие да ти задам няколко въпросчета
1. как ти се струва СУ за сега - специалността, колегите, организацията и т.н. и т.н.
2. защо скандинавистика? преди това искал ли си да учиш нещо друго?
3. а за втора специалност мислил ли си?
4. ако живееш в Студентски град: в кой блок си? стените и пода на мястото ли са си
(това в кръга на шегата естествено) а посетил ли си тукашните дискотеки? Ако да, харесаха ли ти
5. вярваш ли в прераждането? (отде пък ми хрумна това...)
6. Локо Плодвив или Ботев
7. какво планирате за 8 декември?
8. и накрая... кое би избрал и защо: 8ми декември с колегите, като знаеш, че ще стане як купон или само двамата с някой, който ти е много скъп и познаваш от много дълго време?
много благодаря
1. как ти се струва СУ за сега - специалността, колегите, организацията и т.н. и т.н.
2. защо скандинавистика? преди това искал ли си да учиш нещо друго?
3. а за втора специалност мислил ли си?
4. ако живееш в Студентски град: в кой блок си? стените и пода на мястото ли са си
5. вярваш ли в прераждането? (отде пък ми хрумна това...)
6. Локо Плодвив или Ботев
7. какво планирате за 8 декември?
8. и накрая... кое би избрал и защо: 8ми декември с колегите, като знаеш, че ще стане як купон или само двамата с някой, който ти е много скъп и познаваш от много дълго време?
много благодаря
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Здравей 
Заради Бийтълс и Мураками( първите са ми по-трайно увлечение)
2.Каква беше отиващата си вече година за теб?Година, в която направих малко полезни неща и много си губих времето...но нещата започват да се променят.
3.Някакви очаквания или надежди за следващата? Предимно от себе си - да уча и такива работи. И "Интер" да спечелят Шампионската Лига, но фантастиката не ми е любимият жанр.
4.Песента, с която искаш да изпратиш тази година? Abba - Happy New Year....trivial, isn't it?
Предимно интересни неща, включително в кой датски град има паметник на прасе, къде се въди хубава риба и колко кубични сантиметра е бил черепът на австралопитека.
6.Какво ще си купиш от Панаира на книгата? Най-вероятно нищо, по споменати от мен в съотвентата тема причини, а също и понеже напоследък съм зле с парите. А и имам ужасно много да чета...
7.Кой беше последния диск с музика, който си купи? Не съм правил такова нещо през живота си.
8.Опиши типична понеделнишка вечер. Прибирам се, къпя се, после чета, ям, пия, уча и си лягам (но не е задължително да е всичко, нито пък в този ред...)
9.Къде ще прекараш 8-ми? Не знам още...
10.Задай си въпрос, който искаш да чуеш и си отговори Това го оставям за утре..
Заради Бийтълс и Мураками( първите са ми по-трайно увлечение)
2.Каква беше отиващата си вече година за теб?Година, в която направих малко полезни неща и много си губих времето...но нещата започват да се променят.
3.Някакви очаквания или надежди за следващата? Предимно от себе си - да уча и такива работи. И "Интер" да спечелят Шампионската Лига, но фантастиката не ми е любимият жанр.
4.Песента, с която искаш да изпратиш тази година? Abba - Happy New Year....trivial, isn't it?
Предимно интересни неща, включително в кой датски град има паметник на прасе, къде се въди хубава риба и колко кубични сантиметра е бил черепът на австралопитека.
6.Какво ще си купиш от Панаира на книгата? Най-вероятно нищо, по споменати от мен в съотвентата тема причини, а също и понеже напоследък съм зле с парите. А и имам ужасно много да чета...
7.Кой беше последния диск с музика, който си купи? Не съм правил такова нещо през живота си.
8.Опиши типична понеделнишка вечер. Прибирам се, къпя се, после чета, ям, пия, уча и си лягам (но не е задължително да е всичко, нито пък в този ред...)
9.Къде ще прекараш 8-ми? Не знам още...
10.Задай си въпрос, който искаш да чуеш и си отговори Това го оставям за утре..
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
1. Здрасти, как се казваш? Здрасти. Димитър.
2. Какво учиш и кефи ли те? Сканди;да, кефи ме.
3. Кефи ли те черното за цвят на дрехи за момиче? Ами зависи, ест, но не ми е сред любимите в това отношение цветове. Пък и във всяко едно.
4. С какво се гордееш най-много за/в себе си? С толерантността и миролюбието си.
5. Какво е мнението ти за Руската външна политика? Крайно негативно.
6. А за Бекстрийт Бойз? Ами като бях...оф, не помня. Втори клас? Им се кефехме в квартала много. Първо бяха "Спайс гърлс", но после ги намразихме и ги обявихме за момичешки. Сега не ги слушам.
7. Какво те кефи у СУ? Рошльо(псето от двора). Има хубави девочки. Някои неща в специалността ми. Въй, как ги подредих...
8. Кефиш ли се на яките форумки и кои според теб са те? Ами на живо познавам само три от редовните форумки - Солвейг, Мила и Санктус Тамнещоси, но и от трите имам положителни впечатления, така да обобщя.
9. Какво е за теб съдбата? Нещо като масонските ложи - в смисъл, че не се старая да мисля за нея.
10. Знаеш ли за скрития раздел? Сто на сто има такъв...това е обичайна практика по форуми. Пък и този е достатъчно голям.
11. Колко скайп-абоната имаш? Кой ти е най-важния? Мисля, че 95. Все си мисля, че трябва да са по-малко, но сърце не ми дава да махам хора, пък и те не ми пречат. Най-важните ми контакти са четирима приятели - по един в Пловдив, София, Търново и Швейцария.
12. Кой е най-тъпия филм, който си гледал (тайм фо' хранене на филми)? Леле, трудно..Може би "Студена планина", "Върху тънък лед" или"Х-мен 3". Бтв, това в скобките не го разбрах.
13. Традиционния. Сори. Навик. Какво мислиш за мен? А, но проблем. Че си солидарен.
И че стиховете ти не са ми направили особено впечатление, но може би просто съм попаднал на грешните или не са мой тип.
2. Какво учиш и кефи ли те? Сканди;да, кефи ме.
3. Кефи ли те черното за цвят на дрехи за момиче? Ами зависи, ест, но не ми е сред любимите в това отношение цветове. Пък и във всяко едно.
4. С какво се гордееш най-много за/в себе си? С толерантността и миролюбието си.
5. Какво е мнението ти за Руската външна политика? Крайно негативно.
6. А за Бекстрийт Бойз? Ами като бях...оф, не помня. Втори клас? Им се кефехме в квартала много. Първо бяха "Спайс гърлс", но после ги намразихме и ги обявихме за момичешки. Сега не ги слушам.
7. Какво те кефи у СУ? Рошльо(псето от двора). Има хубави девочки. Някои неща в специалността ми. Въй, как ги подредих...
8. Кефиш ли се на яките форумки и кои според теб са те? Ами на живо познавам само три от редовните форумки - Солвейг, Мила и Санктус Тамнещоси, но и от трите имам положителни впечатления, така да обобщя.
9. Какво е за теб съдбата? Нещо като масонските ложи - в смисъл, че не се старая да мисля за нея.
10. Знаеш ли за скрития раздел? Сто на сто има такъв...това е обичайна практика по форуми. Пък и този е достатъчно голям.
11. Колко скайп-абоната имаш? Кой ти е най-важния? Мисля, че 95. Все си мисля, че трябва да са по-малко, но сърце не ми дава да махам хора, пък и те не ми пречат. Най-важните ми контакти са четирима приятели - по един в Пловдив, София, Търново и Швейцария.
12. Кой е най-тъпия филм, който си гледал (тайм фо' хранене на филми)? Леле, трудно..Може би "Студена планина", "Върху тънък лед" или"Х-мен 3". Бтв, това в скобките не го разбрах.
13. Традиционния. Сори. Навик. Какво мислиш за мен? А, но проблем. Че си солидарен.
Последно промяна от Norwegian Wood на 02 Дек 2008, 16:45, променено общо 1 път.
Solveig написа: 1. Ще прежалим ли лусията?![]()
ЗАЩО трябва да я прежалвате????
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Ъ...не те разбрах.
Лусия няма да има, така казала Вера. Това ли не знаеш?
Иначе ест, че ми е малко кофти, но не са ми разказвали с подробности какво е, та затова..
Иначе ест, че ми е малко кофти, но не са ми разказвали с подробности какво е, та затова..
Не, не знаех... Тъкмо мислех да питам кога и какво ще има и дали мога да дойдаNorwegian Wood написа:Ъ...не те разбрах.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
10.Задай си въпрос, който искаш да чуеш и си отговори - Ми просто не се получава.
Специалността - сравнително добре, колегите - доста добре, организацията - зверски зле, хигиената в лицето на стола, кенефи и т.н. - фарс.
2. защо скандинавистика? преди това искал ли си да учиш нещо друго? Не знам;заради социалните осигуровки може би..във всеки случай нямам много ясна представа. Иначе преди исках да уча политология, МО, японистика и не знам какво още...
3. а за втора специалност мислил ли си? Няма време за такива екстри. Иначе може някой ден, след дълги, дълги години, да запиша философия.
4. ако живееш в Студентски град: в кой блок си? стените и пода на мястото ли са си (това в кръга на шегата естествено) а посетил ли си тукашните дискотеки? Ако да, харесаха ли ти
Поред: - в 42 съм - Шефа на Блоковете,- така да го кажа ; според описа в стаята ми има един таван, четири стени и една външна врата, така че не се оплаквам; не, не съм, предпочитам кръчмите пред дискотеките
5. вярваш ли в прераждането? (отде пък ми хрумна това...) Вярвам, че имам за учене, вярвам в мама, тати, секретните договори на правителството с "Газпром", пропорционалния("плоския") данък и свинската кавърма без дробчета. Това е много извисено за мен.
6. Локо Плодвив или Ботев ? Какви цигани? Само "Ботев"!
7.Kакво планирате за 8 декември? Там е проблемът, че планираме обикновено ходене на заведение без резервация. Усещам как в крайна сметка ще запивам из Студентски.
Доста хипотетичен избор, хехе. Второто.
(за мен пък беше удоволствие да им отговарям)
Специалността - сравнително добре, колегите - доста добре, организацията - зверски зле, хигиената в лицето на стола, кенефи и т.н. - фарс.
2. защо скандинавистика? преди това искал ли си да учиш нещо друго? Не знам;заради социалните осигуровки може би..във всеки случай нямам много ясна представа. Иначе преди исках да уча политология, МО, японистика и не знам какво още...
3. а за втора специалност мислил ли си? Няма време за такива екстри. Иначе може някой ден, след дълги, дълги години, да запиша философия.
4. ако живееш в Студентски град: в кой блок си? стените и пода на мястото ли са си (това в кръга на шегата естествено) а посетил ли си тукашните дискотеки? Ако да, харесаха ли ти
Поред: - в 42 съм - Шефа на Блоковете,- така да го кажа ; според описа в стаята ми има един таван, четири стени и една външна врата, така че не се оплаквам; не, не съм, предпочитам кръчмите пред дискотеките
5. вярваш ли в прераждането? (отде пък ми хрумна това...) Вярвам, че имам за учене, вярвам в мама, тати, секретните договори на правителството с "Газпром", пропорционалния("плоския") данък и свинската кавърма без дробчета. Това е много извисено за мен.
6. Локо Плодвив или Ботев ? Какви цигани? Само "Ботев"!
7.Kакво планирате за 8 декември? Там е проблемът, че планираме обикновено ходене на заведение без резервация. Усещам как в крайна сметка ще запивам из Студентски.
Доста хипотетичен избор, хехе. Второто.
(за мен пък беше удоволствие да им отговарям)
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
гогигигагаго, да, най-вече оттам.