хах, айде да не спамим темата. Имам си причина за това и теб това не те интересува, така че не ми задавай излишни въпроси.nikiphoto написа:Че кой те кара да я учиш?gerivas написа:За него да... Дано да ме пусне, че ще загина в химическияMethuselah написа:http://www.fmi.uni-sofia.bg/test/lecturers/ma/galex![]()
![]()
предпочитам да спукам от учене по математика, отколкото химия при положение няма да се занимавам с това...
математически анализ 2
Модератори: Methuselah, thegirl
- gerivas
- В началото бе словото
- Специалност: Химия и информатика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: математически анализ 2
Ми и мен ме скъса на единицата (така де, не се явих на устното изпитване, защото знаех, че няма смисъл), но определно съм съгласна, че е пич.Methuselah написа:Хах, Галекс изпокъса половината ми поток и на двата анализа - питайте ги тях дали е пич
Моето мнение: щом ми писа шестици, значи е страхотен

- nikiphoto
- В началото бе словото
- Специалност: Дърводелец
- Адрес в галерията на СУ: http://nikiphoto.hit.bg
- Обратна връзка:
Ама точно тва е най-важното бе, Джеферсъъън.gerivas написа: хах, айде да не спамим темата. Имам си причина за това и теб това не те интересува, така че не ми задавай излишни въпроси.![]()
"Ама като няма да даваш жълт картон, поне не ми спирай атаката бе, лайно скапано!"
- gerivas
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Пфф няма да споря с тебnikiphoto написа:Ама точно тва е най-важното бе, Джеферсъъън.gerivas написа: хах, айде да не спамим темата. Имам си причина за това и теб това не те интересува, така че не ми задавай излишни въпроси.![]()
Та значи може да съм спокойна, че с кеф ще ме скъса
- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
На налази 1 имаше само изброимо много второ и третокурсници ,но на анализ 2 живот и здраве там няма да ни събере 210 в Химическия.
За подготовка за анализа ти трябват лекциите на Рибарска и стабилен учебник + 2 сборника на Иван Проданов и "Ръководството по математически анализ" + да знаеш всички теореми,доказателствата им и определенията и най-важното да четеш примерите след всеки урок от учебника(синия) и другите доказателства където пише ,за минус безкрайност е аналогично и го оставяме на читателя като упражнение,все от тях дава.
Викате ще ви трябва цяла вечност,ами да така е. Но анализа си е анализ ,а Рибарска не признава определение само за един отворен интервал вместо затворен. Реже като с нож.
За подготовка за анализа ти трябват лекциите на Рибарска и стабилен учебник + 2 сборника на Иван Проданов и "Ръководството по математически анализ" + да знаеш всички теореми,доказателствата им и определенията и най-важното да четеш примерите след всеки урок от учебника(синия) и другите доказателства където пише ,за минус безкрайност е аналогично и го оставяме на читателя като упражнение,все от тях дава.
Викате ще ви трябва цяла вечност,ами да така е. Но анализа си е анализ ,а Рибарска не признава определение само за един отворен интервал вместо затворен. Реже като с нож.
- Saraesa
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
Александров е пич. Ако искаш да минеш не ти трябва никакви учебници. Просто си потърси някоя прилежна колежка с добри записки, която ходи на лекции и си записва всичко. Между другото той всичко си пише на дъската така, че даже не ти се налага да хвърлиш усилия да слушаш внимателно и да се чудиш кое да запишеш. Аз се излъгах да си купя учебник на анализ 1, а в крайна сметка въобще не го ползвах за изпита. Само от лекциите си четох. Темите вървят едно към едно с конспекта. Всичко, което трябва да напишеш по даден въпрос си е в конкретна тема от лекцията (просто не знам как можеш да сбъркаш
). За решаването на задачи са много полезни белите сборници (на Николова и др.). От тях бая съм решавала, но и те не са задължителни (тук пак се опираш до прилежните колежки
) . Септември е далече така, че имаш предостатъчно време 
- gerivas
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
E, дойде ми време да се изкажаMethuselah написа:Хах, Галекс изпокъса половината ми поток и на двата анализа - питайте ги тях дали е пич
Моето мнение: щом ми писа шестици, значи е страхотен