Мегазвездата Андреа!

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Re: Мегазвездата Андреа!

Мнение от pi4 »

Една от колите на Мегазвездата:P
Изображение
Мегазвездата Андреа с румънската звезда Кости
Изображение
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Всички оффтопици са изтрити!
Който иска да си обсъжда "вечния" спор за чалгата, а пише в съответната тема!
Toto-I will remember
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Ice_Spirit написа:Всеки следващ оффтопик ще бъде изтрит!
И моля да не се пускат прекалено разголени снимки.
Цялата тема е един голям офтопик и единственото красиво в нея са разголените снимки, не ни го отнемай :)
Последно промяна от FMI на 25 Ное 2008, 11:58, променено общо 2 пъти.
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

ДОБРЕ Айс Спирит! Защо просто не ПРЕМЕСТИ всичките мнения в СЪОТВЕТНАТА тема, вместо да ги триеш?! Тъкмо се заформи дискусия! :?
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Плиний Стари

Мнение от FMI »

JudyRamone написа:ДОБРЕ Айс Спирит! Защо просто не ПРЕМЕСТИ всичките мнения в СЪОТВЕТНАТА тема, вместо да ги триеш?! Тъкмо се заформи дискусия! :?
Защото е УМНА чалгарка
Ice_Spirit написа:Всички оффтопици са изтрити!
Който иска да си обсъжда "вечния" спор за чалгата, а пише в съответната тема!
И триейки мнението ми че чалгата не е класическа музика, най малкото защото въобще не е музика! Ти искаш да ми кажеш че не си съгласна с това ли?

Отделно поп-фолка поне има право да се нарича музика и тъйкато не съм запознат с тази и никоя такава певица(ако говорим за чалга не е и певица...), ако пее поп-фолк момичето - добре, но пак не е класическа музика. И не виждам какъв спор може да има тук, за какъв вечен спор говорим?! Я ме светни кой е този вечния спор за чалгата...

И триейки мнението ми че колежките ни са по красиви от този изкуственяк, смяташ че не е така ли?

Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Мила написа: Оф, pi4, ограничено създание такова, не ми пука какво намираш за красиво...
Аз допреди три минути мислех, че ти си свястно дете - разумно, разсъдливо, толерантно...
Ама вече...Не!

Колко ли трябва да ти е болен мозъкът, за да наречеш някого така, само защото е изразил своето мнение?! К'во като конкретната позиция не ти харесва?! Какво като мислиш по съвсем друг начин?! Кой или коя си ти, за да обиждаш даден човек?! По-добър ли си от него?! В чии очи си по-добър?! Какво повече си постигнал от даденото "създание"?! Нима службата във форум, начинание "алтруистично и с огромно значение", ти дава право да нараняваш?! Нима те прави по-значим?!
Какви и колко големи комплекси трябва да тормозят низката ти душица, за да не приемаш чуждия избор и да злобееш, използвайки какви ли не изрази, кой от кой по-гнусни?!
Тва не е насочено конкретно към Въпросната госпожица, която си е позволила да обиди пи4. Тва са ми реторичните въпроси към цялата тая сбирщина от комплексари, които се стремят да ни развалят кефа, пишейки в тая тема...

Е, всезнайковци, мислите ли, че като напишете кво аджеба е тва - чалгата, ние ше прогледнем и ше спрем да слушаме?! Мислите ли, че като кажете, че тва не е музика, нашите предпочитание ше се променят и ше почнем да слушаме Енрике иглесиас или Металика...?!
Наивници! 'Се ни е тая кво мислят комплексираните задръстеняци за нас, за музиката, за живота!
При положение, че многократно сте ни отписвали, като безнадеждни случаи, кво търсите тука и с каква цел сипете всичката тая помия?!!!?!?!!??!
За да ви олекне?! За да се успокои жалката ви същност, че днес сте обидили някого?! Егото си ли чешете?! или по тоя начин лекувате дълбоката травма от детството... Отмъщавате?!
Елементарни създания, какво си мислите, че ще постигнете, демонстрирайки мижавата си същност?!?!?!?! Демонстрирайки ограниченост, повърхностни виждания, тесногръди разбирания...?!?!?!

Принципно не си заслужава, да се занимавам с подобно избиване на комплекси, обаче обидите, сипещи се върху момчето ме ядосаха изключително много...

С'а знам, че нападки ше почнат да се сипят и срещу мене и най-вероятно конституционното ми право на свободно слово ще бъде нарушено и тоя пост ще бъде изтрит, 'ма не мога да седя и да гледам, как няколко фанатизирани и идиотизирани субекта, си позволяват да накърняват чуждото достойнство.

Не се извинявам за нито една дума в горния текст!
la douleur exquise
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Иве, не трий горния пост. Искам да се насладя на последващите отговори. :mrgreen:
Иначе темата радва супер. Fucking outstanding! :mrgreen:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

А на мен не ми е ясно защо всички ВИЕ (щом ще се делим на "вие" и "ние") си мислите, че пишем по тая тема, за да ви разваляме кефа?
Тук се пише, за да се ОБОСНОВАВАТ мненията и да се четат такива. НИКОЙ (или поне аз) не иска да променя чуждото мнение. Просто ОБСЪЖДАМЕ. Ако исках да променям нечие мнение по къвто и да било въпрос, нямаше да го правя във форума, сещаш ли се?

Иначе замисли се малко. По-логично би било да кажеш, че "сбирщината от комплексари" се ебава с вас хипер злобно, отколкото че иска да ви разваля кефа. Така че ако ще обвиняваш нещо, нека поне да имат някаква почва обвиненията ти.
А след като питаш разни хора кои са те, че да обиждат, коя си ти тогава, че също обиждаш? :) "Свобода, братство, равенство" никога не е бил валиден лозунг :mrgreen: Именно поради тая причина не съм длъжна да съм богинята на Зората, за да те напсувам като хамалин, схващаш ли? :mrgreen:

Ма тва вече си е баш офтопик, така че тоя път няма да се обидя на Айс Спирит, ако изтрие мнението ми :mrgreen:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Плиний Стари

Мнение от FMI »

fak, Написаното от Мила за pi4, което си подчертала е в пълна сила и за теб. С тази разлика че той поне е възпитан за разлика от теб :) Това му го признахме. Но за съжеление това няма нищо общо с умствения багаж, какъвто вие нямате. И малкото което имате го заличавате с чалгата! Забележи че никъде няма да нарека чалгата музика, това ли са моите комплекси, еми гордея си се с тях, дано вечно го имам точно този комплекс и дано ако някога се напия толкова много че да нарека чалгата музика, дано тогава се намери кой да заплюе и мен! За щастие не употребявам алкохол :) Но един стар чалгар едно време като бях малък шеговито ми подхвърли че слуша чалга само когато се натряска като свиня, лошото е че наистина много рядко беше трезвен "пича" и все пак в един такъв рядак случай каза че ако почна да пия колкото него и аз ще започна да слушам чалга. Най вероятно това сериозно ме е травмирало и страшно много съжалявам че съм пропуснал шанса си да се пропия и да прослушам чалга още в детството си, а вместо това съм предпочел да се занимавам със спорт и да слушам по стойностна музика. Не се бях замислял за тази огромна травма, която така силно ме е комплексирала, че сега да не мога да разбера великата чалгарщина, която все по силно започва да трови обществото ни...

И с две думи и ти ли смяташ чалгата за класика?

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Кой слуша Металика и Енрике Иглесиас?
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

FMI написа:fak, Написаното от Мила за pi4, което си подчертала е в пълна сила и за теб. С тази разлика че той поне е възпитан за разлика от теб :) Това му го признахме. Но за съжеление това няма нищо общо с умствения багаж, какъвто вие нямате. И малкото което имате го заличавате с чалгата! Забележи че никъде няма да нарека чалгата музика, това ли са моите комплекси, еми гордея си се с тях, дано вечно го имам точно този комплекс и дано ако някога се напия толкова много че да нарека чалгата музика, дано тогава се намери кой да заплюе и мен! За щастие не употребявам алкохол :) Но един стар чалгар едно време като бях малък шеговито ми подхвърли че слуша чалга само когато се натряска като свиня, лошото е че наистина много рядко беше трезвен "пича" и все пак в един такъв рядак случай каза че ако почна да пия колкото него и аз ще започна да слушам чалга. Най вероятно това сериозно ме е травмирало и страшно много съжалявам че съм пропуснал шанса си да се пропия и да прослушам чалга още в детството си, а вместо това съм предпочел да се занимавам със спорт и да слушам по стойностна музика. Не се бях замислял за тази огромна травма, която така силно ме е комплексирала, че сега да не мога да разбера великата чалгарщина, която все по силно започва да трови обществото ни...

И с две думи и ти ли смяташ чалгата за класика?
И защо мислиш,ч е музиката е по-стойностна от тази, която тя слуша. Това, че си ограничен в някои отношения и не можеш да оцениш достойнствата й, не значи, че тя няма такива. Аз си слушам поп-фолк и не смятам, че това ме прави по-глупав от тебе или по-неразбиращ. Ти, който се правиш на голям умник и който претендираш за логическа мисъл, не се ли замисляш, че всъшност ти си човекът с предрасъдъците и ти си този, който отрича нещо, с което не е запознат. Какво е това чалгарщина? Защо свързваш всичко, което според теб не е наред в обществото просто с една музика? КЪди тука логиката? Защо никой от нас не ходи да псува метъла, рапа и останалите стилове без да има реална провокация? Защо винаги тук трябв да се намесят такива като теб, за да осъдят нашите вкусове?
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

За пореден път искам да подчертая че нямам нищо против поп-фолка! Може би се налага да го казвам във всеки мой пост по темата и пак все едно говоря на стената... И когато човек ми зададе въпрос на който вече съм отговорил 5 пъти ми става много трудно да го смятам за умен човек и за притежател на логическа мисъл...

Та както казах, не слушам поп-фолк, защото не ми харесва, но не ми и пречи, не ми и вреди и т.н. Разбира се че всеки има право да слуша каквото си иска!

Лошото е че всеки има право и да си вреди както иска. И тук идва момента с чалгата! И пак подчертавам че разграничавам поп-фолк от чалга и от там нататък не виждам какъв ти е проблема!

А дали съм запознат? Да, запознат съм. Достатъчно много я натрапват...

А дали има логика за връзката на опадъка на обществото и чалгата :) Не помня във форума или в общия чат в Skype дискутирахме това. Но нека и него да повторя щом се налага. Научно е доказана вредата и, въпреки че никой не говори конкретно за чалгата там, всъщност май метъла е споменат, тъйкато и той има негативно влияние... Гледай "Великата тайна на водата". Научно популярен филм, от който и без да си особено умен можеш да разбереш как действат тези неща още на молекулно ниво, без въобще да взимам предвид самите текстове и другата съпътстваща пумия...

С две думи, ако не си го разбрал следкато си гледал филма или ако просто те мързи да го направиш - чалгата е радиация - най малкото предизвикваагресия...

Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Разбирам.
Това е поредната тема, в която хората не разбират, че може и да съществуват други хора с различен вкус.
Кавгите да завършат на ЛС.
Заключено

Обратно към “Музика и Концерти”