Мегазвездата Андреа с румънската звезда Кости

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Цялата тема е един голям офтопик и единственото красиво в нея са разголените снимки, не ни го отнемайIce_Spirit написа:Всеки следващ оффтопик ще бъде изтрит!
И моля да не се пускат прекалено разголени снимки.
Защото е УМНА чалгаркаJudyRamone написа:ДОБРЕ Айс Спирит! Защо просто не ПРЕМЕСТИ всичките мнения в СЪОТВЕТНАТА тема, вместо да ги триеш?! Тъкмо се заформи дискусия!
И триейки мнението ми че чалгата не е класическа музика, най малкото защото въобще не е музика! Ти искаш да ми кажеш че не си съгласна с това ли?Ice_Spirit написа:Всички оффтопици са изтрити!
Който иска да си обсъжда "вечния" спор за чалгата, а пише в съответната тема!
Аз допреди три минути мислех, че ти си свястно дете - разумно, разсъдливо, толерантно...Мила написа: Оф, pi4, ограничено създание такова, не ми пука какво намираш за красиво...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
И защо мислиш,ч е музиката е по-стойностна от тази, която тя слуша. Това, че си ограничен в някои отношения и не можеш да оцениш достойнствата й, не значи, че тя няма такива. Аз си слушам поп-фолк и не смятам, че това ме прави по-глупав от тебе или по-неразбиращ. Ти, който се правиш на голям умник и който претендираш за логическа мисъл, не се ли замисляш, че всъшност ти си човекът с предрасъдъците и ти си този, който отрича нещо, с което не е запознат. Какво е това чалгарщина? Защо свързваш всичко, което според теб не е наред в обществото просто с една музика? КЪди тука логиката? Защо никой от нас не ходи да псува метъла, рапа и останалите стилове без да има реална провокация? Защо винаги тук трябв да се намесят такива като теб, за да осъдят нашите вкусове?FMI написа:fak, Написаното от Мила за pi4, което си подчертала е в пълна сила и за теб. С тази разлика че той поне е възпитан за разлика от тебТова му го признахме. Но за съжеление това няма нищо общо с умствения багаж, какъвто вие нямате. И малкото което имате го заличавате с чалгата! Забележи че никъде няма да нарека чалгата музика, това ли са моите комплекси, еми гордея си се с тях, дано вечно го имам точно този комплекс и дано ако някога се напия толкова много че да нарека чалгата музика, дано тогава се намери кой да заплюе и мен! За щастие не употребявам алкохол
Но един стар чалгар едно време като бях малък шеговито ми подхвърли че слуша чалга само когато се натряска като свиня, лошото е че наистина много рядко беше трезвен "пича" и все пак в един такъв рядак случай каза че ако почна да пия колкото него и аз ще започна да слушам чалга. Най вероятно това сериозно ме е травмирало и страшно много съжалявам че съм пропуснал шанса си да се пропия и да прослушам чалга още в детството си, а вместо това съм предпочел да се занимавам със спорт и да слушам по стойностна музика. Не се бях замислял за тази огромна травма, която така силно ме е комплексирала, че сега да не мога да разбера великата чалгарщина, която все по силно започва да трови обществото ни...
И с две думи и ти ли смяташ чалгата за класика?