Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Какво предпочитате секс без любов или любов без секс?

Мнение от black_lady »

castelo написа:Ако ще е или едното, или другото, с една либоф, с друга секс. Тъй става ли? :mrgreen:
Само не ги запознавай :mrgreen:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Какво е секса - нещо много хубаво, което правиш за себе си, но и за другия. Знаете какво е мастурбирането - хубаво само за себе си. С какво секса е по-хубав от мастурбирането, освем че не те боли ръката накрая? С това, че някой друг участва. Някой който те желае, някой който те харесва, някой който те обича (в случая когато има любов). И ако теб те е грижа за него, удоволствието е още по-голямо, че можеш да направиш и ти много за него.
А ако другият не те желае и няма никаква физиологична причина за това? Как ще повлияе върху самочувствието ти това?
Вярно че в любовта би трябвало да мислиш повече за другия, да му вярваш, но ако той не те желае, рано или късно ще започнеш да си мислиш, че не си достатъчно добър, или пък че има някой друг, или какво ли още не...
Да не говорим за разликата във възпитанието - мама учи щерката, че секса е лошо, да се пази. Татко учи сина, че секс си трябва, просто за спорта, щот е мъж. И накрая за който повярва, секса се превръща във валута. Момчето лъже за да получи (или пък получава ей така щот е готин пич), момичето очаква (повече или по-малко) добре да я излъжат първо, за да се навие. Като се навие пък, го ползва като награда, или пък наказание (липсата му), и си мисли, че така е редно. И къде отива любовта? Да, всеки ще каже, няма такива работи, обаче има прекалено често. Секса си е валута, зарад която доста често се забравя какво точно е любовта и каква е връзката между нея и секса.
Дори и самата тема, с толкова много страници, показва че нещо се губи тази връзка. Кой каквото ще да казва, може и да може едното без другото, но когато има любов е редно да има и секс. Ако няма, значи има проблем, дори и да не си го признават "влюбените". Което пък е проблем в комуникацията, който главно води до края на любовта.
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

dimo написа:Какво е секса - нещо много хубаво, което правиш за себе си, но и за другия. Знаете какво е мастурбирането - хубаво само за себе си. С какво секса е по-хубав от мастурбирането, освем че не те боли ръката накрая? С това, че някой друг участва. Някой който те желае, някой който те харесва, някой който те обича (в случая когато има любов). И ако теб те е грижа за него, удоволствието е още по-голямо, че можеш да направиш и ти много за него.
А ако другият не те желае и няма никаква физиологична причина за това? Как ще повлияе върху самочувствието ти това?
Вярно че в любовта би трябвало да мислиш повече за другия, да му вярваш, но ако той не те желае, рано или късно ще започнеш да си мислиш, че не си достатъчно добър, или пък че има някой друг, или какво ли още не...
Да не говорим за разликата във възпитанието - мама учи щерката, че секса е лошо, да се пази. Татко учи сина, че секс си трябва, просто за спорта, щот е мъж. И накрая за който повярва, секса се превръща във валута. Момчето лъже за да получи (или пък получава ей така щот е готин пич), момичето очаква (повече или по-малко) добре да я излъжат първо, за да се навие. Като се навие пък, го ползва като награда, или пък наказание (липсата му), и си мисли, че така е редно. И къде отива любовта? Да, всеки ще каже, няма такива работи, обаче има прекалено често. Секса си е валута, зарад която доста често се забравя какво точно е любовта и каква е връзката между нея и секса.
Дори и самата тема, с толкова много страници, показва че нещо се губи тази връзка. Кой каквото ще да казва, може и да може едното без другото, но когато има любов е редно да има и секс. Ако няма, значи има проблем, дори и да не си го признават "влюбените". Което пък е проблем в комуникацията, който главно води до края на любовта.
:JC_goodpost:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

dimo написа:...
Димо, браво! Чудесно си го казал. Това направо изчерпва цялата тема от всички страни. Браво. Отдавна чета темата от любопитство, но този пост направо ми взе акъла. Всички си го мислят това, ама как не се наери някой да го каже. Моите уважения.
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

:bow:s
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Не ми беше идеята да изчерпя темата, просто да пообсъдим и по друг начин нещата. Да стигнем и до още нещо ново дори. Все още има хора (надявам се малко), които си мислят, че секса е да пъхнеш едно точно определено нещо, на едно точно определено място. Обаче не е. Секс може да се прави по много начини. Секса е страстта във връзката. Вярно, че можеш да си правиш цуни-гуни с любимия колкото си искаш, но в един момент това поне за единия става недостатъчно. Все едно да се пускаш по нанадолнището и да набиваш спирачките всеки път - спирачките накрая ще спрат да държат.
Какво дава секса:
удоволствие
страст
самочувствие
сигурност - щом всичко е прекрасно, значи няма друг, пък и секса доста спорове изглажда
Какво дава въздържанието:
проверка - дали ме обича, дали не ме обича достатъчно, дали е мъжа (може и жената, знам ли) за мен. Обаче има някой неща, които няма как да се проверят. След като в началото си преценил човека и си го обикнал, след това нещата не могат да са дирижирани, те си въртят (или не вървят, според това което правят двамата или което са) напред. И ако единия се опитва да ги дирижира (вярвам ли му вече достатъчно, не му ли вярвам, да изчакам ли още седмица/месец, да не чакам ли), няма да се стигне далеч.
Аватар
koko_kn
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от koko_kn »

Колкото повече - толкова повече :lol:
Когато човек иска нещо достатъчно силно, ще принуди Съдбата да отстъпи.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

От много време го гледам подозрително тоя въпрос... То ясно, че любов и секс си вървят ръка за ръка, но ако трябва да избирам само едното... мням... секса ще да е...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

след секс може да се появи любов,но може и да изчезне преди това съществувалата...... ;)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

Аз пък предпочитам секс по време на любов. Или обратното...8) :twisted:
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Аз съм или за двете заедно, или за нито едното. :?
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Amellie написа:Аз пък предпочитам секс по време на любов. Или обратното...8) :twisted:
О! :mrgreen:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Прозвуча ми като : пир по време на чума..
Не, майтапа настрана, то са две свързани неща, но невинаги и не напълно...
Аватар
nikiphoto
В началото бе словото
Специалност: Дърводелец
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от nikiphoto »

Предпочитам да го набием на Пепеляшка и да ти затворя после окото с поток, що? :cyclopsani:
"Ама като няма да даваш жълт картон, поне не ми спирай атаката бе, лайно скапано!"
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

мисля си,че нещата винаги опират до секс. щото както и да го погледнеш,колкото и да го отричаш,потулваш и отбягваш желанието да изчу*аш определена жена (мъж) е съвсем нормално човешко желание,и никакви чувства не са способни да му повлияят. и не знам защо го окачествяват като нещо нередно и срамно. с обич или без обич положението е едно и или се възползваш от него или не. света няма да свърши ако си доставиш удоволствие.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”