Но трябваше да играе дразнещ и го изигра доста добре.
с каква цел...
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- BLACK_HEARTED
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Az li4no predpo4itam takiwa,koito 6te me nakarat da se zamislq,to pri wsi4ki slu4ai 6te stane,6toto az se zamislqm i nad nai-typite filmi,ot sorta na Profesiq Blondinka xaxa
ne go gledaite-mn e otwratitelen.zatowa 6te kaja HELLRAISER rulesss!!!4owekyt, koito go e izmislil/6toto e prawen po kniga/ e genii za men!!! 
We are the blackhearted angels fallen from grace;it's time to remove the blindfold of hypocrisy...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
И аз съм за първия тип филми. Макар, че става все по-трудно да откриеш нещо стойностно сред купищата от американски екшъни и тийнейджърски комедии, преливащи от плиткоумни лафчета и голи мадами... абе всъщност това последното не пречи
А още отсега мога да ви кажа какви филми предпочита... сещате се кой... ей сега сам ще ви каже
А още отсега мога да ви кажа какви филми предпочита... сещате се кой... ей сега сам ще ви каже
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Malka veshtica
- Драскач
Re: с каква цел...
аз предпочитам първия вид, защото по природа съм търсеща и съзерцателна... но ми се случва да гледам и аз нещо като "Страшен филм" или защо не "Професия "Блондинка"" например;-))) и в двата вида има ценни моменти и можеш да извлечеш полза (дори тя да се състои само в получаване на удоволствие при втория вид;І))) И не съм съгласна, че првият тип сдухва задължително - пример филмите на Кустурица??? Смислени, съдържателни, а и веселба...
Гледам филми, които биха могли поне за секунда да ме пренесат някъде другаде...
-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Зависи в какво настроение съм и защо съм седнал да гледам филма. Постоянно гледам и двата типа. Понякога влизам в серия от по 3-4 филма и почвам да ги редувам - първо колежанска комедия, после китайско-японска тупалка, след това нещо любовно-романтично и накрая някой философско-размислящ (не задължително такива и не в този ред). Предимно запомням тези от "първия" вид, но има и много "разтоварващи" в списъка... (Van Wilder
).
С театъра вече е друго. Някакси го чувствам по-"извисено". Смешно, сериозно - няма значение как е предадено. Послание ТРЯБВА да има. Чувствам се прецакан, ако съм отишъл само, за да се разходя
Не за това ходя на театър.
С театъра вече е друго. Някакси го чувствам по-"извисено". Смешно, сериозно - няма значение как е предадено. Послание ТРЯБВА да има. Чувствам се прецакан, ако съм отишъл само, за да се разходя
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."