Очевидно, не си ме разбрала. Аз не осъждам лайната като такива, а Хората лайна. Това е елементарна култура, разбираш ли? Студентите са свикнали с тоалетните в СУ: дупки по вратите, липса на плочки, кофти казанчето, това няма значение... ОТ ЗНАЧЕНИЕ е, че на студентите, които висят там по цял ден им липсва елементарна хигиена култура. И колкото и да се стискаш, лайното напира, и пикучният мехур също, искаш не искаш изполваш ги - кенефите... просто пускай водата, не стъпвай върху чинията и си хвърляй превръзките, тампоните, използваните кърпички(мокри и сухи) в кошчето, ако лайното не изчезне от водата, в някои помещения има дори четки.WaveMastaa написа:Колега, прав/ва си, че на тоалетните трябва да им се обръща внимание, прав/ва си, че детайлът е важен, но когато основното не е на лице или е под всякаква критика, за какъв детайл можем да говорим? Нека да се справим с основното - тоалетните да са осветени, да не вонят, да има къде да се измиеш, да се затварят вратите....изобщо да си функционират както си трябва и чак тогава нека се захванм с детайлите - огледала, тоалетки и т.н.
Това ми е мисълта, оплаквам се от ХОРАТА ЛАЙНА. Не от базата. Очевидно базата не може да се промени, докато има ходещи разтройства навсякъде. Живият пример ти е кенефа на партера, до асансьора. Замисли се, кое ръковдство ще иска да та слага ароматизатори в кенефа и други "глезотийки" при положение, че ти самият си разтройство?
Искрено съжалявам, че не си разбрала, защо съм го написала. Надявам се, сега съм по-ясна.
П.П местоимението "ти" съм го използвала с цел СЪБИРАТЕЛНА, т.е. нямам предвид теб, освен в първото си изречение.