Помощ и съвети всякакви
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
Re: Помощ и съвети всякакви
мерси
)
Според мен гупите са много яки рибки! Има и много шарени, но само мъжките. Непретенциозни към храна и условия. Може да не ги чистиш дълго време ако ги гледаш дори в буркан. Шибат се яко, раждат много и въобще са забавни! Но при мен издържат само кактуси... 
Mного спешен въпрос!
На приятелка й трябва информация, дали билетите предагани от "Е скай" са читави. Става дума за полет на Lot, отиване и връщане до Финландия...
На приятелка й трябва информация, дали билетите предагани от "Е скай" са читави. Става дума за полет на Lot, отиване и връщане до Финландия...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- rueva
- Пишеща машина
къде мога да намеря така наречените leg warmers? някакви идеи?
вика им се гети, пиле 
в бенетон май имаше, или можеш да накараш баба ти да ти оплете...

в бенетон май имаше, или можеш да накараш баба ти да ти оплете...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- rueva
- Пишеща машина
тва с бабите не е вариант, а в бенетон... ше струват майка си и баща си...
и все пак вече знам как се зоват на български хахах впрочем това гетите са някво невероятно безумие 
бе има и на някакви нормални цени... виж в random магазин за аксеосари
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- rueva
- Пишеща машина
са видях, че в "на тъмно" има за по 5 лева, ама пък са някви грозни. аз искам РОЗОВИМила написа:![]()
![]()
![]()
бе има и на някакви нормални цени... виж в random магазин за аксеосари
розови гети! Това трябва да се види! 
- rueva
- Пишеща машина
да, за да отиват на потника ми, пък и розово рулз!!! ако намеря такива, ще пусна снимки!Joker написа:розови гети! Това трябва да се види!
Вече чакаме! 
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Добър вечер, добри хора (и особено М-Ъ-Ж-Е!), моля ви, помогнете миииииииии!
Трябва да избера мъжки парфюм, а хич ме няма в това
Сууупер важно е, и ако служи за някакъв ориентир, човекът за последно ползва Ultraviolet на Paco Rabanne и Miracle на Lancome. И идея си нямам какво харесва, всъщност
Цената няма абсолютно никакво значение, просто препоръчайте нещо универсално хубаво и трайно, плииийз
(Забравих да спомена, а е важничко -- става въпрос за татко ми, а не за някакъв 20-годишен келеш!!!)
Трябва да избера мъжки парфюм, а хич ме няма в това
Сууупер важно е, и ако служи за някакъв ориентир, човекът за последно ползва Ultraviolet на Paco Rabanne и Miracle на Lancome. И идея си нямам какво харесва, всъщност
Цената няма абсолютно никакво значение, просто препоръчайте нещо универсално хубаво и трайно, плииийз
(Забравих да спомена, а е важничко -- става въпрос за татко ми, а не за някакъв 20-годишен келеш!!!)
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Абе аз не съм мъж, но съм избирала парфюми и имам известен опит с проучването 
Според парфюмите, които си казала - при тях общото е дървесен аромат и мъх.
Аз имам две предложения, едното е по мое лично предпочитание, второто е на базата на горните два.
Лично моето е Attitude на Армани. Прекрасен аромат, леко сладък, но не твърде много, свеж, изобщо... невероятен.
Второто пак е на Армани - Aqua Di Gio, който се води също с дървесен аромат, но с превес на кедър. Би трябвало да е близък до Ultraviolet и Miracle. Една приятелка казва, че това също е фантастичен мъжки аромат. Аз си мисля, че Армани знаят как да ги правят тия неща
Иначе имам един последен съвет - иди в някой голям магазин за парфюми, такъв, какъвто има в Сити сентър на първия етаж, и си мириши на спокойствие парфюмите. =)
Според парфюмите, които си казала - при тях общото е дървесен аромат и мъх.
Аз имам две предложения, едното е по мое лично предпочитание, второто е на базата на горните два.
Лично моето е Attitude на Армани. Прекрасен аромат, леко сладък, но не твърде много, свеж, изобщо... невероятен.
Второто пак е на Армани - Aqua Di Gio, който се води също с дървесен аромат, но с превес на кедър. Би трябвало да е близък до Ultraviolet и Miracle. Една приятелка казва, че това също е фантастичен мъжки аромат. Аз си мисля, че Армани знаят как да ги правят тия неща
Иначе имам един последен съвет - иди в някой голям магазин за парфюми, такъв, какъвто има в Сити сентър на първия етаж, и си мириши на спокойствие парфюмите. =)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ууууухааа, мацкааа!!! Страхотна си! Ъм, този Armani Aqua Di Gio ме заинтригува; непременно ще го душна
ама да не е прекалено лекичък и... воден, някак си
иначе мислех и за Armani Mania, но те не са ли нетрайни?.., поне аз с такова впечатление съм останала от женското Mania :/
Ммм, още една идея. Докато ровех из интернет за някаква насока какво масово се харесва
запомних един: Azzaro -- Chrome. Не че съм го мирисала, но пък четох, че подлудявал жените
Така че някакви отзиви конкретно за него 
P.S.: сега се сетих за още една "насока" :> май че беше споменал, че също харесва Paco Rabanne -- XS
Ммм, още една идея. Докато ровех из интернет за някаква насока какво масово се харесва
P.S.: сега се сетих за още една "насока" :> май че беше споменал, че също харесва Paco Rabanne -- XS
Chrome-to е страхотно!
edit: аз обожавам (пак на Армани, аман) Емпорио. Ама мъжкото, де. Дамският не ми харесва изобщо, което е странно. Спомням си, че бях душила един, които сякаш напомняше леко хавански пури и ми хареса доста, можеш да питаш в магазина. Друг много добър е и на Графа, до любимите ти Джой (долу до Попа)
имат избор и предлагат и тестери. Т.е. 100мл че и повече, които също се продават 
edit: аз обожавам (пак на Армани, аман) Емпорио. Ама мъжкото, де. Дамският не ми харесва изобщо, което е странно. Спомням си, че бях душила един, които сякаш напомняше леко хавански пури и ми хареса доста, можеш да питаш в магазина. Друг много добър е и на Графа, до любимите ти Джой (долу до Попа)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens