Магистратура-въпрос
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
Магистратура-въпрос
Здравейте! Подадох документи за магистратурата-"Семейна терапия и консултиране на лица с увреждания". Когато отидох на проверка за комуникативните ми способности проверяващата каза, че тази програма е безсмислена. Останах ужасно изненадана. А бях видяла обява в ФФ(завършила съм философия), че излизаш с професия консултант. Много моля някой, който е записал тази магистратура или има информация за нея да ми пише. Изключително ще съм благодарна. Трябва да взема решението да я уча ли....
-
meamea
- В началото бе словото
- Специалност: Начална училищна педагогика - магистратура
- Курс: втори
Re: Магистратура-въпрос
Нея слушай тя и на мене ми каза , аз записвах друга магистратура миналата година и тя и на мен така ми вика всеки трябва да учи това , коео му харесва !
- Jeuelle
- В началото бе словото
Аз също имам един въпрос , който за някои може да се стори глупав , но...
Възможно ли е , след като съм завършила специална педагогика ( бакалавър) , да подам документи за магистратура психология???
Възможно ли е , след като съм завършила специална педагогика ( бакалавър) , да подам документи за магистратура психология???
-
stella_shy
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
Искам да кандидатствам същата магистратура "семейна психотерапия и консултиране на лица с увреждания" Как така няма смисъл ? Някой учи ли я ? Споделете впечатления..