Изпит по детска л-ра при Паулина Стойчева!
Модератор: mebbeth
- renn_g
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Изпит по детска л-ра при Паулина Стойчева!
Взех го, но с 4 !!!
Което ме направи крайно разочарована (и доста ядосана)! Говорих поне за 5!
Тя дори не се извини, че закъсня, дори помоли да си почине 5-10мин преди да започне да изпитва....
Което ме направи крайно разочарована (и доста ядосана)! Говорих поне за 5!
Тя дори не се извини, че закъсня, дори помоли да си почине 5-10мин преди да започне да изпитва....
споко...и при мен се заяде...което беше нормално,защото изтеглих възраждане
абе...кво ти пука вече...нали и този изпит е взет
кефи се 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- Валхири Анн
- В началото бе словото
Някой да има инфо за поправителната сесия? Аз не се явих нито на предварителната, нито на редовната .... И още нещо - дава ви за авторите по отделно (примерно: "Говори за Елин Пелин") или общи въпроси (примерно автори преди Освобождението, след това и т.н.)?
"Ропот и клетви
и в мъката светва
праведна вяра за мир.
Скърцане с зъби,
и вопли, и скърби,
гняв и надежда безспир."
Carpe DieM! Credendo VIdes!
и в мъката светва
праведна вяра за мир.
Скърцане с зъби,
и вопли, и скърби,
гняв и надежда безспир."
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
абе ние още не сме почнали, а тук чета за некви изпити ,притеснения,поправителни сесии? и кога е тоя изпит ако мога да знам ??????
не ми казвайте ,че имаме изпит още на 1-ви октомври 
- VeRsAcE
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: втори
charming написа:абе ние още не сме почнали, а тук чета за некви изпити ,притеснения,поправителни сесии? и кога е тоя изпит ако мога да знам ??????не ми казвайте ,че имаме изпит още на 1-ви октомври
David Beckham-EnglaNd
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
charming, форумът не е
само за първокурсници
само за първокурсници
- charming
- Драскач
VeRsAcE написа:charming написа:абе ние още не сме почнали, а тук чета за некви изпити ,притеснения,поправителни сесии? и кога е тоя изпит ако мога да знам ??????не ми казвайте ,че имаме изпит още на 1-ви октомври
хах,абе маце,чети по-внимателно!!!Спокойно,ако си 1-ви курс,нямаш изпити през октомври.А,отностно изпита по детска литература при 'любимата ' Стойчева,въпросите на листчетата не са както тя беше споменала в началото на лекциите ни.Има за отделните автори(Елин Пелин,Славейков),също така и отделен въпрос-'Развитие на детския роман'.Ако това ще е от помощ...Не е лесно,защотот изпита протича доста избирателно и ако не ти хареса дрешките или нещо друго по теб,нямаш шанс,а да не говорим,че е недопустимо да ти звънне телефона...(с чалга),хаха.Успех Валхирин Анн
,ако има нещо,драскай на лично
хахаха еее спокойна да съм значи .обличам се добре ,не ходя полу гола и с огромни деколтета,на телефона ми чалга няма.просто ще мигам на парцали ,ще кимам сякаш всичко казано от нея е най-умното нещо ,което съм чувала и ще разуча подробно какво и как да уча и да готвя при тази госпожа .????
- VeRsAcE
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: втори
Абе с тя тая,т.нар. преподавателка,защото за мен не е,а по-скоро се показва като селска даскалица,не можеш мн лесно да се разбереш.Пожелавам ти успех,добре се подготви и смело напред,тя явно не обича личности,но все пак не можем да сме винаги смирени
.Успех!
David Beckham-EnglaNd
- charming
- Драскач
аз умея да съм "смирена " ,ако се наложи.(май трябваше да се пробвам и в Натфиз) 
- Валхири Анн
- В началото бе словото
Хей, ако има още някой, който ще се явява на поправителната сесия да драсне едно лично поне да знам, че не съм сама =)
"Ропот и клетви
и в мъката светва
праведна вяра за мир.
Скърцане с зъби,
и вопли, и скърби,
гняв и надежда безспир."
и в мъката светва
праведна вяра за мир.
Скърцане с зъби,
и вопли, и скърби,
гняв и надежда безспир."
- renn_g
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Офф, колко се дразня на такива персони, които ти оценяват дрехите, а не знанията
Ако беше по-топло щях да се явя по бански и с плажно шалче (за да не се разголвам много). Ще се обличам както си искам, а щом имам хубав бюст и крака - ще си ги показвам. Сега му е времето, а не като се сбръчкам
Ако беше по-топло щях да се явя по бански и с плажно шалче (за да не се разголвам много). Ще се обличам както си искам, а щом имам хубав бюст и крака - ще си ги показвам. Сега му е времето, а не като се сбръчкам
- Spacerunner
- В началото бе словото
- Специалност: Антропология и филология
Въпросът е къде и как ги показваш. На плажа никой няма да ти направи забележка, в магазина също. В Александър Невски може да те изгледат малко странно, но ще предположат, че по добрия пример на Исус и те трябва да допускат "блудници" при Бог.
СУ е малко или повече обществена институция, в която важат определени норми на етикет. Ако някому не се харесват, да се чувства свободен да се оплаче на ректора.
И не, нямам нищо против хубавия бюст и крака, когато са върху хубава и интелигентна глава.
СУ е малко или повече обществена институция, в която важат определени норми на етикет. Ако някому не се харесват, да се чувства свободен да се оплаче на ректора.
И не, нямам нищо против хубавия бюст и крака, когато са върху хубава и интелигентна глава.
Non nobis, Domine, non nobis
sed nomini tuo da gloriam.
sed nomini tuo da gloriam.
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
Обикновено главата е ВЪРХУ тях...Spacerunner написа: И не, нямам нищо против хубавия бюст и крака, когато са върху хубава и интелигентна глава.
- renn_g
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хахаха!!! СУ може да е бил институция, но вече не е..най-малкото виж темата "За лайната в СУ" и си помисли пак.
2-ро малко тъпо е още да се мисли, че щом една жена е хубава, непременно трябва да е тъпа и обратното (не става дума за "фолк дивитае", още повече, че те не са красиви).
3-то примерът за банския беше символичен, разбира се, далеч съм от мисълта, че е нормално да си с бански в СУ както и в други подобни "велики институции"..вобще не си разбрал какво искам да кажа и защо направих точно това сравнение..
И като финал искам, да споделя, че проблемът с облеклото бледнее в сравнение с другите проблеми на СУ.. Не може да се счита за повод някакво си деколте или цвят на лак за нокти, а въпросната П.С. да пуши най-нагло в лицето ти, докато те изпитва
2-ро малко тъпо е още да се мисли, че щом една жена е хубава, непременно трябва да е тъпа и обратното (не става дума за "фолк дивитае", още повече, че те не са красиви).
3-то примерът за банския беше символичен, разбира се, далеч съм от мисълта, че е нормално да си с бански в СУ както и в други подобни "велики институции"..вобще не си разбрал какво искам да кажа и защо направих точно това сравнение..
И като финал искам, да споделя, че проблемът с облеклото бледнее в сравнение с другите проблеми на СУ.. Не може да се счита за повод някакво си деколте или цвят на лак за нокти, а въпросната П.С. да пуши най-нагло в лицето ти, докато те изпитва