Novus Ordo Mundi
Novus Ordo Mundi
Стресиран от рефрена на л`Инспектьора, да ви запитам: как гледате на тЪз тема? 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Novus Ordo Mundi
Ами ако формулираш малко по-точно темата ще ни улесниш - как гледаме на сегашния световен ред или дали искаме да го сменим с нов? 
То сигурно е най-добре л`Инспектьора да го уточни, но аз го разбирам горе-доле така:
Съществува ли и изпълнява ли се скрит план за създаване на нов световен ред от разнообразни тайни и на пръв поглед нетайни, но закрити организации и общества, ръководен от общ център!

Съществува ли и изпълнява ли се скрит план за създаване на нов световен ред от разнообразни тайни и на пръв поглед нетайни, но закрити организации и общества, ръководен от общ център!
Ядрената война ще заличи всичко. Или астероидът. Или извънземните. Или Йелоустоунската калдера. Варианти много, всички болезнени.
Смешни са ми всичките тЕя тамплиери, малтийци, масони, алтернативни масони, ционисти, олигарси и прочие сволочи. Ми нали всички ще гнием в земята бе?!
Просто е жалко колко насериозно се взимат някои хора. Сякаш човекът не е просто популация от хлебарки, които по милостта на природата още щъкат. СмЕх.
Смешни са ми всичките тЕя тамплиери, малтийци, масони, алтернативни масони, ционисти, олигарси и прочие сволочи. Ми нали всички ще гнием в земята бе?!
Просто е жалко колко насериозно се взимат някои хора. Сякаш човекът не е просто популация от хлебарки, които по милостта на природата още щъкат. СмЕх.

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Като изключим форумните кокошки - не им вярвам. Просто никой няма да събере достатъчно подкрепа, че да обърне нещата както той си иска. Иначе има всякакви групички, дето си мислят, че те са истината, пътят и светлината и т.н... Палячовци.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Абе тия хора обикновено не се стремят към подкрепа. Иначе съм съгласен с Боромир, ама иди им обясни колко безсмислени са усилията им.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Хах
Жокере, следващия път ела и ти на по чай
А иначе по темата- всички гниеме, но идеите остават, за да може и другите да гният по-рано или по-късно. А и едно е да си обезсмъртиш името, друго е да си бил статистическа формалност.
Колкото и да се правите на непукисти, това е нещо което засяга всички ни, всеки ден, навсякъде.
Рано или късно- corruptio optimi pessima...
Жокере, следващия път ела и ти на по чай
А иначе по темата- всички гниеме, но идеите остават, за да може и другите да гният по-рано или по-късно. А и едно е да си обезсмъртиш името, друго е да си бил статистическа формалност.
Колкото и да се правите на непукисти, това е нещо което засяга всички ни, всеки ден, навсякъде.
Рано или късно- corruptio optimi pessima...
Последно промяна от L'Inspecteur на 18 Ное 2008, 17:18, променено общо 1 път.
Е, то ако ставаше с чаша чай.... 
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Чърчил е разделил целият Близък Изток на карта, докато си е пиел следобедния чай... 
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Да, но нали не ни пука?
То и това е целта- да не ви пука и да не искате да ви пука.
Но всичко си е природо-съобразно- The survival of the fittest.
То и това е целта- да не ви пука и да не искате да ви пука.
Но всичко си е природо-съобразно- The survival of the fittest.
За кое да ми/ни пука? Че се изтребват заради Великите сили и бездушието на световните и техните собствени лидери? Ми нека бре, като им е толкоз акълът.

Чакайте, чакайте, "първо не е износ, а внос, второ не са компютри, а компоти" и т.н.
Под Близък изток май разбирате Балканите, пардонь, ЮИЕвропа... и картата май е омазнена салфетка, която ми казаха, че вече била открита в архивите на британското посолство в Москва... И в присъствието на Uncle Joe няма как да е на чаша чай!
Това за Близкия изток май е Сайс-Пико... ох, Novus Ordo Mundi, какво да го правиш! Няма спасение от него и на никой не прощава!
Под Близък изток май разбирате Балканите, пардонь, ЮИЕвропа... и картата май е омазнена салфетка, която ми казаха, че вече била открита в архивите на британското посолство в Москва... И в присъствието на Uncle Joe няма как да е на чаша чай!
Това за Близкия изток май е Сайс-Пико... ох, Novus Ordo Mundi, какво да го правиш! Няма спасение от него и на никой не прощава!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
За малко да ви заблудя...
Може би е по темата:
Малко еврейче пита баща си:
- Тате, какво е демокрация?
- Това е от много хора да вземеш страшно много пари!
- Тате, ами те няма ли да са много сърдити?
- Е, това е антисемитизъм, дете мое!
Малко еврейче пита баща си:
- Тате, какво е демокрация?
- Това е от много хора да вземеш страшно много пари!
- Тате, ами те няма ли да са много сърдити?
- Е, това е антисемитизъм, дете мое!