о,стига с тия запетайки,мен ме затормозяватники написа:О, тя е също е много затормозяваща.
Амъ утре двама ли шъ напъдят или само един ааааааа?
о,стига с тия запетайки,мен ме затормозяватники написа:О, тя е също е много затормозяваща.

точно - такива моми се кефят като има бой за тях...quanchi написа:http://www.vbox7.com/play:0887ed39 точно си се хили, докато мислеше, че тя е най-важната и за нея е целият бой и щом разбра, че е шега се изнерви и се сдуха![]()

Следва продължение в 2418-ти епизод“Биг брадър” се отпуши в секса
Георги най-накрая го направи с Таня, Денислав погна Иванина
Градинарят Георги най-накрая сбъдна заветната мечта на "Биг брадър 4" за секс в Къщата. Жоро успя да изгони спящия до него гей Мартин, който му пречеше да се развихри в спалнята, а след това се разгорещи с Таня. Брадърът първо започна прелюдия с милувки, после отиде за презерватив и накрая легна върху систърката. Двамата се завиха през глава и направиха сефтето. След края на интимностите Георги многозначително каза на Таня: "Ти си най-голямата мръсница", и отиде да пуши в коридора. В същото време Денислав, който е новият съквартирант, веднага се насочи към Иванина. Той легна до нея, събуди я и й каза, че я харесва. Денис обаче не реши да досажда повече на блондинката, а се държа кавалерски. Това много разстрои свалящата Иванина лесбийка Даниела. Определящата себе си като Манол софиянка първо гледаше в една точка, после се разкрещя, че "Биг брадър" много й паднал в очите.