Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Queen_Of_Snow
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Queen_Of_Snow
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Aбсолютно си права.. Толкова е интересно в какви абсурдни ситуации може да те постави живота, все едно се гаври с теб.. Оставя те да се оплетеш без да се усетиш и накрая ти се изсмива в лицето!Fleur написа:не винаги положителноpeterdi написа:Любовта си е нещо необходимо - с нейна помощ човек се разтоварва и зарежда положително.най-вече отрицателно!
love sux!
--> 

И аз си мислех така до скоро - чувствах се адски прецакана и дори използвана, обаче като мина време, останаха ми само хубавите спомени. Може би затова сега ми е още по-тежко и се питам :"Ама защо, как" и т.н., но това чувство на радост, това, че е имало човек, с когото съм можела да прекарам цялото си време, без да ми омръзне, това, че за първи път се научих да обичам с времето, а не се влюбих от раз - това е важното! И въпреки всичко, което се случи после (разбирай - нещата, които описвате по-горе), не си давам тези спомени. И въпреки болката, направо ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, изобщо не съжалявам
Nur vermisse ich ihn..
Nur vermisse ich ihn..
-
penka_agova
- В началото бе словото
лелееее post-mortem, ти ме разби с тази житейска философия, все едно: "ами аз не искам да раждам щото ще ме боли..." я по-позитивно гледай...разбира се че всяка връзка си има край,но и всяка връзка ти остава приятните спомени от един човек,не всичко завършва с "развод ми дай и повече не ме мъчи,вземи панелите,трабанта..."post-mortem написа:Не знам дали е така, но се опитвам да овладея чувствата си. Не искам да понасям разочарования и тъга