Аз съм пръв - Димо, Алхимикът, Крематори, Боромир и Файър.
Не съм ги подреждал и не знам защо те.Просто
така го чувствам...Вие сте на ход
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
'бичам та!!! И аз най-много Creed уважавам, защото я познавам и е най-страхотната колежка в СУ и приятелка особено, и често ми слуша простотиите и излиянията, и си пием бира заедно хехе, също така много уважавам Crematory и съпруга й Lord de Sword защото се запознах с тях и ме впечатлиха много, много готини са. И въпреки че само от писания познавам PrincessA, Паган, Boromir, към тях също съм бая respectful.Berserker...защото само него ли4но познавам,ама това не пре4и да уважавам all of you;)
Как не сме?Я който ме уважава да пада за 20,който не ще чисти кенефите с четка за зъбиOptimist написа:не,че нещо,но много странна темареспект,хм,какъв е смисълът?
да не сме в армията?
хахаха, вярваш ли си?mushroomhead написа:Как не сме?Я който ме уважава да пада за 20,който не ще чисти кенефите с четка за зъбиOptimist написа:не,че нещо,но много странна темареспект,хм,какъв е смисълът?
да не сме в армията?
![]()
неsunnysmile написа:хахаха, вярваш ли си?mushroomhead написа:Как не сме?Я който ме уважава да пада за 20,който не ще чисти кенефите с четка за зъбиOptimist написа:не,че нещо,но много странна темареспект,хм,какъв е смисълът?
да не сме в армията?
![]()
mushroomhead написа:неsunnysmile написа:хахаха, вярваш ли си?mushroomhead написа:Как не сме?Я който ме уважава да пада за 20,който не ще чисти кенефите с четка за зъбиOptimist написа:не,че нещо,но много странна темареспект,хм,какъв е смисълът?
да не сме в армията?
![]()