Впечатления

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Re: Впечатления

Мнение от di_snooker »

Дичоу написа:Ти си се запознай с колежките...че....
абе знаеш защо ти го казвам :)
Ами що не дойдеш да се запознаете лично? Знам, че си зает, ама все пак... за мъничко :roll:
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Anacrusis
В началото бе словото

Мнение от Anacrusis »

Още съм в Русе да си снимам вестниците за курсовата по ибж,ама ме нямаше при Новакова,дано не ми направи проблем,че ще отида с другата група,имам вече едно отсъствие при нея :? .Но нали тия неща се правят за каузата :bounce:

Впечатления имам много,най-интересно и готино ми е на чуждестранна журналистика,при това-основно заради преподавателката,единствено на нейните лекции действително научавам нещо ново и полезно.

По ибж...интересна дисциплина,стига да разполагаш с достатъчно време да й се посветиш,но понеже времето винаги е в дефицит,ще бъде чудо ако си взема изпита :mrgreen: .

При Алфандари си чета книги и за мен това също е много полезна лекция :mrgreen:
На упражненията си е рок енд рол.

По жанрове нямам впечатления,ходила съм два пъти и последния път се говореше за някакви трупове..

По БГ и стилистика ходя и все се чудя защо...

В общи линии съм доволна от факта,че присъства либерална атмосфера,разбира се, с малки изключения :mrgreen: .
READ MY SCARS
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

аз съм недоволна този семестър
Аватар
Шепот
Стенограф
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Теория на масовата комуникация = скука за мен. Човекът е готин, но говори неща, които са ми ужасно безинтересни. Освен това се обръща само и единствено към журналиситте и в един момент, когато ПР и Книгоиздаване се обадихме всичките накуп, каза "е, да, това (което говореше вмомента) и за ПР-ите е важно..." :lol: Но наистина, разбирам го, тия неща дето ги приказва нищо общо нямат с книгоиздаване, тъй че е нормално да ни забравя, че сме там... Упражненията пък са от безсмислени по-безсмислени. Не само за ПР и Книгоиздаване, а за всеки човек, поне по мое мнение. "Изберете пет неща и ги сравнявайте по двойки, та да видим кое повече точки ще събере". :roll:
Народопсихологията е яка. Може би любим предмет. :mrgreen: Поне лекциите, на упражненията съм била веднъж и човекът не ми хареса особено. Затова пък лекторката ми прави впечатление на изключително ерудирана личност, човек с огромен опит в специалността си и с талант да го предаде по възможно най-интересния начин. Единственото, което ме тревожи е как ще си минем изпита по този предмет. :oops: Ками твърди, че било елементарно и преповтаряне на едно и също, дано да е права.
Политологията е много интересна дисциплина. Малко също ориентирана не към нашата специалност, но Табакова говори важни неща, които е хубаво всеки да знае. Не просто заради "общата култура" (аман от този термин), ами като образован гражданин на България. Единственият проблем е, че самата тя ми е неприятна. В паузите между предаване на материала се държи отблъскващо високомерно към студентите и чете конско след конско и сравнения на "вашето и нашето поколение". Някакси не върви човек, който често се държи със студентите като с нисши малоумни създания да говори за човешки права и зачитане на другите, има противоречие.
Полиграфията е ужасно интересен предмет, ако се преподаваше от по-нормален преподавател, а не от сдухана комплексирана леличка, която е там, за да ни покаже колко много знае тя и колко малко знаем ние. Материалът е тежък, но зарибяващ и ако не беше в чак такива изнервящи подробности вероятно щеше да ми е любим. Но тя забравя, че ние не учим за печатари, а когато спомена за какво учим (за "издателска продукция"), не пропусна да подчертае, че го правим "уж", защото сме ужасно несериозни и от нас нищо няма да излезе. :roll: Разбира се наблегна на това и как 17 души от горния курс ще си влачат изпита при нея до дипломирането. Честно казано, безпокоя се за този изпит.

От горния курс ме успокоиха, че другия семестър ще ни се разкаже играта с два вида литератури, книгоиздателски предмет при Милена Цветкова и още какви ли не прелести, така че да се наслаждаваме на по-малкия брой дисциплини сега. :P :lol:
Аватар
rueva
Пишеща машина

Мнение от rueva »

Упражненията пък са от безсмислени по-безсмислени. Не само за ПР и Книгоиздаване, а за всеки човек, поне по мое мнение. "Изберете пет неща и ги сравнявайте по двойки, та да видим кое повече точки ще събере".
аз пък им се кефя на упражненията дори само защото правим нещо. а колко ще ни е от полза не мога да кажа : )
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

О, да, те са много приятни и много забавни. Но приличат повече на игра без особен смисъл, отколкото на учебен процес. Не ме разбирайте погрешно, не си падам по ултрасериозни огромнейши лекции на високонаучен език, но все пак ми се иска да разбирам смисъла на това, което правя, пък било то и частично. :lol:
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

"Последната книга в списъка е за изключително интелигентните студенти. (20 секунди пауза) Понеже съм я писала аз"....мошно съжалителни усмивки и лек присмех...
и отговор: "Ми, тепърва ще видите какво е да ви преподава някой който е известен"
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Деси
Пишете, о, братя

Мнение от Деси »

Anacrusis написа:По жанрове нямам впечатления,ходила съм два пъти и последния път се говореше за някакви трупове..
Факт.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Heal the world - make it a better place!
For you and for me... and the entire human race.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Дичоу написа:"Последната книга в списъка е за изключително интелигентните студенти. (20 секунди пауза) Понеже съм я писала аз"....мошно съжалителни усмивки и лек присмех...
и отговор: "Ми, тепърва ще видите какво е да ви преподава някой който е известен"

Aахаха, тая верва ли си ?!
Бтв, аз като я попитах дали все пак няма литература на немски, като нямало ан български ми отговори, че "Колега, аз ако ви бях преподавала миналата година по социология щяхте да имате литература на немски, не да минете с едни лекции"

Шах с пешката.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
rueva
Пишеща машина

Мнение от rueva »

Мила написа:
Дичоу написа:"Последната книга в списъка е за изключително интелигентните студенти. (20 секунди пауза) Понеже съм я писала аз"....мошно съжалителни усмивки и лек присмех...

Aахаха, тая верва ли си ?!
Бтв, аз като я попитах дали все пак няма литература на немски, като нямало ан български ми отговори, че "Колега, аз ако ви бях преподавала миналата година по социология щяхте да имате литература на немски, не да минете с едни лекции"

Шах с пешката.
да не се изсилва, щото тая година като прподаваше на ВО-задочно именно Социология, са преписвали успешно милите :lol: при Кирилов такова нещо не е имало :roll:
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

ОМГ, ТАЗИ Е ИЗВЪНРЕДНО НАХАЛНА!!! Да ме извинява, но миналогодишната социология е предметът, от който научих най-много за цялато година. Коя е тая да си позволява да иронизира преподаването на Кирилов! Да не говорим, че нейните упражнения по ТМС са върховната безсмислица. В интерес на истината, са много приятни и развлекателни, но нищо повече от това. о.О
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

София. БСП няма реален конкурент. Аз наблюдавам социологическите изследвания и виждам как се топи доверието към прословутата ГЕРБ буквално с всяка изминала седмица. Така че нещата могат да бъдат много интересни през следващата година и да се окаже, че БСП дори в една такава криза ще излезе печеливша. Всичко е възможно. Това каза в интервю за Агенция “Фокус” специалистът по PR проф. Здравко Райков.
пълен текст: http://focus-news.net/?id=n1082511
Здравкооооо....знам, че по цял ден висиш в интернет и най-вероятно влизаш и тук...
..искам та ти кажа, че винаги ми е било ясно жалко червеното ти потекло...
...редактор на "Работническо дело" и PR на Бай Тошо....
защо обаче продължаваш да изживяваш себе си като шефа на PRа, а просто не си седиш увас, както направиха другите вмирисани на мухъл комуняги???
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Ахаха, тоя си го спомням от кск-курса :) Болното самочувствие на първия професор по pr в България
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

То доверието към ГЕРБ наистина се топи, ама се топи и към БСП, НДСВ, СДС, ОДС, ДПС, надявам се и към Атака и Расате. И то не останаха пъртии. Щото всичките са идиоти. Единствените дето ми се струват по-свестни от цялата паплач ("Зелените" ) ги знаем пет човека на кръст и я влязат в парламента, я не. Така че никакъв шанс за промяна - щото няма кой да я направи тая промяна. :( Тъй че дали ще е БСП, дали ще е ГЕРБ ... :(
Иначе, Райков и аз си го спомням. Най-ясният ми спомен е как обясни, че журналистите са просто роби на ПР-ите, а после предложи на висок глас интимен масаж насаме на едно момиче от първия чин. :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”