КСК 2009 - География
КСК 2009 - География
Случайно да има някой,който ще кандидатства с География в СУ ? 
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: КСК 2009 - География
Айде географи, най-хубавия предмет сте избрали. Питайте ако има нещо, ако мога ще помагам. 
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Леле, няма ли желаещи
Ние миналата година по това време бяхме изписали вече 6-7 страници
ех, колко отдавна беше това (и слава богу
) Айде ако имате въпроси питайте. С радост ще отговоря 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Старата тема ми липсва ужасно много. ;( Още ме е яд, че не можахме да я докараме до 100 страници. 
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
По-добре, че не сте! Ние докарахме математиката до 100 и какво - заключиха ни я

- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Всички теми така загиват... покосени от модераторския ключ. 
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Старата ни тема вече я няма, но като гледам започнахме да превземаме новата, нищо, че вече не сме кандидат-студенти 
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Мда, като държим темата активна, ще привлечем кандидат-студентите.
А те сигурно от учене нямат време за форуми. 
- AHuTa
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте!
Чак сега виждам темата. Аз съм една от ентусиастките да кандидатстват с география ... и френски
След много чудене в края на миналата година м/у математика и география и реших да е второто. Просто не мога да си представя цял живот да си кривя душата с някакви идиотски задачи. И така почнах уроци по география и честно да си призная не ми е особено лесно. Като цяло повечето неща са интересни, но всичките тия дати, имена, цифри и т.н. ужасно много ме плашат:) Аз още и не съм седнала да ги уча както трябва самите теми. Надявам се зимната ваканция да наваксам изпуснатото.
Между другото, много почнах да се замислям кое е по-трудно темата или теста (в унсс)? Защото колкото и да е теста обхваща абсолютно всичко и никога не знаеш с какъв въпрос могат да те забият, докато ако ти се падне хубава тема, можеш да изкараш и добра оценка.
Вие какви специалности учите в Софийски? И с какво оценки влязохте?
Чак сега виждам темата. Аз съм една от ентусиастките да кандидатстват с география ... и френски
След много чудене в края на миналата година м/у математика и география и реших да е второто. Просто не мога да си представя цял живот да си кривя душата с някакви идиотски задачи. И така почнах уроци по география и честно да си призная не ми е особено лесно. Като цяло повечето неща са интересни, но всичките тия дати, имена, цифри и т.н. ужасно много ме плашат:) Аз още и не съм седнала да ги уча както трябва самите теми. Надявам се зимната ваканция да наваксам изпуснатото.
Между другото, много почнах да се замислям кое е по-трудно темата или теста (в унсс)? Защото колкото и да е теста обхваща абсолютно всичко и никога не знаеш с какъв въпрос могат да те забият, докато ако ти се падне хубава тема, можеш да изкараш и добра оценка.
Вие какви специалности учите в Софийски? И с какво оценки влязохте?
All we got iz us ...
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Аз уча регионално развитие и политика. Влязох с 5,75 по география и 5,80 по английски
Анита, поздравления за избора
Географията е много интересна, но като всеки друг предмет си има и трудностите. Пожелавам ти успех!
- AHuTa
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Уау! Това са ужасно добри оценки!lovesecret написа:Влязох с 5,75 по география и 5,80 по английски
До колкото знам тази специалност е нова и бройката за приемане не е много голяма. Какво точно изучавате?
Аз се колебая м/у туризма и регионалното
All we got iz us ...
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Въпросите в УНСС са от рода на 'Река с 4 букви, която се влива в река с 8' или 'Колко мляко са дали козичките на Бай Пешо през 2008г'. Та всеки сам си знае какво му е по-лесно - да назубриш малоумни факти или да развиеш тема. Зубренето на цифри не е същността на географията, но това ще разберете в университета. За да развиете успешно темата си, най-важно е да спазвате структурата, на това държат най-много. Не забравяйте и доказателството. След всяко твърдение и направен извод, обяснете защо. Например, защо там има еди какви си води, а в онзи град се отглеждат круши, на базата на какво. Пълните структурата с каквото сте запомнили. Спазите ли тези изисквания успехът е гарантиран.
И още нещо, ако не сте сигурни в нещо не го пишете. 
- lovesecret
- От дъжд на вятър
Абсолютно съм съгласна с KRSOne относно тестовете на унсс. Самата аз изобщо не кандидатствах там, тъй като бях решила, че искам да уча в су. Но някои въпроси миналата година направо ме хвърлиха в шок - имало е въпроси от сорта на кое от дърветата е широколистно : а)ела б)бяла мура в)бор г)бреза
И естествено страшно мн данни, които 2 седмици след изпита забравяш. Но все пак ти трябва да решиш къде и какво искаш да учиш
А относно колебанието между туризъм и ррп - и двете специалности са много хубави. Просто сравни учебните им планове и виж коя повече ти допада, тъй като те доста се различават.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Абсолютно съм съгласен. Обаче тази година колежките от РРП се радват на огромна мъжка компания, което също може да се вземе под внимание при вземане на решениетоlovesecret написа:А относно колебанието между туризъм и ррп - и двете специалности са много хубави. Просто сравни учебните им планове и виж коя повече ти допада, тъй като те доста се различават.
- lovesecret
- От дъжд на вятър
^
Колега, ирония ли долавям
Та ние си имаме цели 3 момчета