Няколко въпроса
Модератор: Шепот
-
nekuv_tam
- В началото бе словото
- Специалност: Кандидат
Няколко въпроса
Значи...Първо искам да питам какви изпити трябва да държа и изобщо как се формира бала за прием в специалност Журналистика? Другото,което трябва да знам е колко години се учи за бакалавърска степен? Също така,много важно нещо,даже основно,е дали има програми на ERASMUS със специалност журналистика? Става дума за това дали е възможно след известно време в СУ да ида за половин или една година във Франция? Видях,че има доста френски университети,които са партньори на СУ,но в кой/кои от тях бих могъл евентуално да ида по програмата ERASMUS? Ако случайно има някой,който е по-навътре в материята,ще съм му много благодарен ако ми отдели 5 минутки за да ме просветли.Мерси предварително 
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Няколко въпроса
Тцвъ...не ме кефиш...няма да ти отделям
Та и има...справочници, простотии....та и цяяяяял раздел КСК
Чети...учи се....ФЖМК не ги обича тия дето чакат на готово.
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
nekuv_tam
- В началото бе словото
Елементарната логика води до извода,че след като питам тук,значи не съм открил това,което ми трябва на другите места,където съм чел,следователно ТИ например би следвало да ми кажеш къде да разбера това,което ме интересува вместо да пишеш безсмислени постове.Ако не знаеш-просто не пишеш нищо!Дичоу написа:Тцвъ...не ме кефиш...няма да ти отделям
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
....лооол....Sorry, BOSS!!!nekuv_tam написа: ТИ например би следвало да ми кажеш къде да разбера това,което ме интересува
Долу, Рекси...не ме хапи!!!!
Това, че не си го намерил...не значи автоматично, че го няма...Известен брой хора могат да ти кажат...на колко от тях и как съм помагал по време на КСК...
Просто не ми хареса отношението ти...
"Първо...искам да питам"
"Второ...трябва да знам"
На никой тук не плащаш да ти дава информация, за това следва да си една идея по-любезен...още повече да вадиш подобен тон във втория си пост за този форум ми се струва неуважително за тези преди мен и теб, които са изградили добрия и приятелски дух в него...
Жив здрав и успехи...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Не искам да се проявявам като защитник, но с чиста съвест мога да декларирам колко отзивчив е Дичката. Това е факт и го казвам от опит. До скоро и аз бях част от лудото КСК и лично той много ми е помогнал да се ориентирам. И наистина във форума за последната (а и предходните КСК) има предостатъчно информация. Единственият проблем е, че не е синтезирана, но в крайна сметка в гимназията приключва времето, когато всичко се поднася синтезирано, сдъвкано и смляно. Тъй че... приятно ровене и успех.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
-
nekuv_tam
- В началото бе словото
Не виждам какво недобронамерено съм написал в първия си пост-ами да,аз трябва да знам някои неща и искам да питам! Не мисля,че в това има каквато и да е нотка на заяждане.А във втория пост ти отговорих така,защото след като прекарах часове наред в различни сайтове на университети(наши и чужди),на програми(ERASMUS и др),ти ми казваш,че съм чакал на готово и едва ли не не съм за ФЖМК...Дано си ме разбрал правилно.Дичоу написа:....лооол....Sorry, BOSS!!!nekuv_tam написа: ТИ например би следвало да ми кажеш къде да разбера това,което ме интересува
Долу, Рекси...не ме хапи!!!!
Това, че не си го намерил...не значи автоматично, че го няма...Известен брой хора могат да ти кажат...на колко от тях и как съм помагал по време на КСК...
Просто не ми хареса отношението ти...
"Първо...искам да питам"
"Второ...трябва да знам"
На никой тук не плащаш да ти дава информация, за това следва да си една идея по-любезен...още повече да вадиш подобен тон във втория си пост за този форум ми се струва неуважително за тези преди мен и теб, които са изградили добрия и приятелски дух в него...
Жив здрав и успехи...
-
nekuv_tam
- В началото бе словото
Мерси,същото и на тебДичоу написа:Дичоу написа: Жив здрав и успехи...
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Моля, не нарушавайте добрия тон. Или иначе казано, Дичо е прав, който търси намира, но все пак, нека сме малко по-приветливи. 
nekuv_tam, за да ти спестя част от ровенето или поне да ти дам първи насоки - изпитите са писмен и устен по журналистика, като се взима и оценката от матура по литература. Бакалавърската степен е четири години, има програми Ерасмус, изпращат журналисти на много места, мисля, че и във Франция, но не съм 100% сигурна. Последвай съвета на Дичо и се порови из форума, има още много инфэормация, както и в този форум. Успех с ровенето, а после и с кандидатстването.
nekuv_tam, за да ти спестя част от ровенето или поне да ти дам първи насоки - изпитите са писмен и устен по журналистика, като се взима и оценката от матура по литература. Бакалавърската степен е четири години, има програми Ерасмус, изпращат журналисти на много места, мисля, че и във Франция, но не съм 100% сигурна. Последвай съвета на Дичо и се порови из форума, има още много инфэормация, както и в този форум. Успех с ровенето, а после и с кандидатстването.
~ Кътчето ~