За какво мечтаете?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Мечтая най-после да спра да мечтая и да стъпя здраво на земята, защото иначе съм обречена! :oops:
Queen_Of_Snow
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Queen_Of_Snow »

Winyan написа:Снежна кралице, имаш страхотен аватар :D
10x :roll:
Изображение
Аватар
sunnysmile
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sunnysmile »

Pimboli написа:Мечтая най-после да спра да мечтая и да стъпя здраво на земята, защото иначе съм обречена! :oops:
да бе да.

иначе мечтая тате да ми подари колата най-накрая, за да спра с градския транспорт
When your friend's gone who's gonna save you?
And when the money is gone who's gonna pay you?
And when you keep telling the same lies as they do,
who's gonna believe what you say's true?
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

аз пък искам само да съм щастлив, и винаги като се доближа до това, нещо става и всичко рухва, обаче продължавам да търся и ще го постигна! иначе winyan-ското желание е доста близко до моето :D /не че съм плагиат, но това е важното според мен, само куче не искам, че са ми фобия :P :P /
Изображение

Изображение
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

sunnysmile написа: да бе да.
Да, бе! Не ми е лесно - всеки ден, всяка нощ - постоянно да мечтая - вече ми се случи да попитам : "Ама това случило ли се е, или съм сънувала?" :roll: За жалост, досега нито една моя най-съкровена мечта не се е сбъднала, дори напротив - колкото повече искам нещо, толкова по-невъзможно става да го имам.
Иначе най-голямата ми мечта е да разбера всички загадки във Вселената :lol: . Да речем, ако има прераждане, едно ангелче да дойде при мен и да ми каже:"Кажи сега какво искаш да знеш?" Рабира се, редовният въпрос за кокошката и яйцето ще е първи, оттам нататък ще последва цяла тирада... Някога имаше един филм където ти казват и какво си сгрешил през живота си и какво добро си направил.. Мисля, че човешките взаимоотношения са най-сложното и заплетено нещо, затова ще ми се иска да знам какво наистина са чувствали хората, на които държа, а и не само те. Такива работи си мечтая аз. :sunny:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Интересна тема :idea:
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

искам само да съм здрава! :roll:
всичко останало е възможно ако имаш правилната наглса, волята и упоритостта да го постигнеш! :wink:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

мечтая да трепя американците с напалм! може и с калашник, за по-лично :) и не само американци, всички са добре дошли ;)

мечтая да летя в космоса - с бойна флотилия от космически кораби да покоряваме далечни планети (Star Wars, mothafucka!)

мечтая да съм безсмъртен, или ако умра да поведа армиите на злото срещу последните останали сили на добрите (powered by LOTR)

и всякакви такива.. всичко останало не са мечти, а планове 8)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Аз пък искам най-накрая да разбера за какво живеем?
Нали се сещате - голямата цел в живота, да се бориш за някакъв идеал...
Като гледам всички около мен колко са претопени от живота, как ежедневието ги поглъща и как в един момент всичко се превръща в един цикъл "вкъщи - на работа - децата", тук-там събиране с приятели....направо ми се доплаква. Не може цял един живот да мине така. Сигурно има логика и смисъл, обаче имам чувството, че на мен няма да ми стигне и че след 50 години, като погледна назад, няма да изпитвам удовлетворение...Не мога да си представя живота така - да отида на работа, да се прибера вкъщи...Все трябва да има нещо повече....
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

sunbreeze написа:Аз пък искам най-накрая да разбера за какво живеем?
Нали се сещате - голямата цел в живота, да се бориш за някакъв идеал...
Като гледам всички около мен колко са претопени от живота, как ежедневието ги поглъща и как в един момент всичко се превръща в един цикъл "вкъщи - на работа - децата", тук-там събиране с приятели....направо ми се доплаква. Не може цял един живот да мине така. Сигурно има логика и смисъл, обаче имам чувството, че на мен няма да ми стигне и че след 50 години, като погледна назад, няма да изпитвам удовлетворение...Не мога да си представя живота така - да отида на работа, да се прибера вкъщи...Все трябва да има нещо повече....
Не задълбавай много в тази насока - чака те сериозна депресия :roll:
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Е то няма как да не задълбавам...Явно и ти си дълбал там и нищо хубаво не си открил, обаче аз държа самичка да си мина по пътя.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

sunbreeze, и мен знаеш ли колко ме тормози този въпрос...Сега като се почне лекции - работа - лекции- работа...Да, тук таме някой купон, но никакво време иначе за приятелите ти и направо. :(
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Мечтая да мога да върна времето назад две-три години и да променя някои нещица... Мечтая отново да гледам звездите от Карандила ... Мечтая догодина да отида на море... Май много мечтая
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

сънбрийз, не знам дали ще ти допадне отговора, но според мен целта в живота е в самото търсене на тази цел.. ако някой ти каже "целта е еди-ква-си", няма ли да ти е малко тъпо?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

моята цел в живота е да съм щастлива. проблемът е че не знам как да го постигна, че средствата ми се менят постоянно и щастието ми никога не трае дълго. което общо взето е много добре, защото няма опасност да остана без смисъл и цел в живота, нали :wink:!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”