За какво мечтаете?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Queen_Of_Snow
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- sunnysmile
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
да бе да.Pimboli написа:Мечтая най-после да спра да мечтая и да стъпя здраво на земята, защото иначе съм обречена!
иначе мечтая тате да ми подари колата най-накрая, за да спра с градския транспорт
When your friend's gone who's gonna save you?
And when the money is gone who's gonna pay you?
And when you keep telling the same lies as they do,
who's gonna believe what you say's true?
And when the money is gone who's gonna pay you?
And when you keep telling the same lies as they do,
who's gonna believe what you say's true?
Да, бе! Не ми е лесно - всеки ден, всяка нощ - постоянно да мечтая - вече ми се случи да попитам : "Ама това случило ли се е, или съм сънувала?"sunnysmile написа: да бе да.
Иначе най-голямата ми мечта е да разбера всички загадки във Вселената
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мечтая да трепя американците с напалм! може и с калашник, за по-лично
и не само американци, всички са добре дошли 
мечтая да летя в космоса - с бойна флотилия от космически кораби да покоряваме далечни планети (Star Wars, mothafucka!)
мечтая да съм безсмъртен, или ако умра да поведа армиите на злото срещу последните останали сили на добрите (powered by LOTR)
и всякакви такива.. всичко останало не са мечти, а планове
мечтая да летя в космоса - с бойна флотилия от космически кораби да покоряваме далечни планети (Star Wars, mothafucka!)
мечтая да съм безсмъртен, или ако умра да поведа армиите на злото срещу последните останали сили на добрите (powered by LOTR)
и всякакви такива.. всичко останало не са мечти, а планове
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Аз пък искам най-накрая да разбера за какво живеем?
Нали се сещате - голямата цел в живота, да се бориш за някакъв идеал...
Като гледам всички около мен колко са претопени от живота, как ежедневието ги поглъща и как в един момент всичко се превръща в един цикъл "вкъщи - на работа - децата", тук-там събиране с приятели....направо ми се доплаква. Не може цял един живот да мине така. Сигурно има логика и смисъл, обаче имам чувството, че на мен няма да ми стигне и че след 50 години, като погледна назад, няма да изпитвам удовлетворение...Не мога да си представя живота така - да отида на работа, да се прибера вкъщи...Все трябва да има нещо повече....
Като гледам всички около мен колко са претопени от живота, как ежедневието ги поглъща и как в един момент всичко се превръща в един цикъл "вкъщи - на работа - децата", тук-там събиране с приятели....направо ми се доплаква. Не може цял един живот да мине така. Сигурно има логика и смисъл, обаче имам чувството, че на мен няма да ми стигне и че след 50 години, като погледна назад, няма да изпитвам удовлетворение...Не мога да си представя живота така - да отида на работа, да се прибера вкъщи...Все трябва да има нещо повече....
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Не задълбавай много в тази насока - чака те сериозна депресияsunbreeze написа:Аз пък искам най-накрая да разбера за какво живеем?
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
сънбрийз, не знам дали ще ти допадне отговора, но според мен целта в живота е в самото търсене на тази цел.. ако някой ти каже "целта е еди-ква-си", няма ли да ти е малко тъпо?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
моята цел в живота е да съм щастлива. проблемът е че не знам как да го постигна, че средствата ми се менят постоянно и щастието ми никога не трае дълго. което общо взето е много добре, защото няма опасност да остана без смисъл и цел в живота, нали
!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!