F1
Модератори: ники, Methuselah
-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
Re: F1
Ние не говорим за самата система за зареждане с горива. Тя тази е еднаква, защото такива са правилата. Ние говорим, че само Ферари нямат лолипоп, който да сигнализира кога може състезателя да потегли, а имат електронна система със светлини.

- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
И аз му се чудя! Просто Фетел като мина Хамилтон вече се заливам от смях и като видях на последния завой Глок как "спря"...
П.П. Обаче голям смях след финала и Ферари и Макларън се прегръщат и изведнъж Ферари видяха какво всъщност е станало
П.П. Обаче голям смях след финала и Ферари и Макларън се прегръщат и изведнъж Ферари видяха какво всъщност е станало
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Аааааааааааааа не можах да си намеря място накрая! То верно, че благодарение на Глок, който не смени гумите накрая, Хамилтън се озова на 6-то място, след като се мина на Фетел, ама какво беше това забавяне точно преди финала бе да го *** в ****!?!?
Маса като финишира, стана шампион... Хамилтън като финишира, той стана шампион... Нямам думи... Поредно инфарктно състезание в Бразилия.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

Люис не е "тъпак", а е пилотът, който в най-голяма степен заслужаваше да стане световен шампион...
Гледката да финишира 5-ти наистина ме зарадва небивало много...никога не съм изпитвал подобни емоции за спорт извън футбола...Lewis Hamilton is a WORTHY world champion... 
1968 - 1999 - 2008 - ?
:/
Все пак не одобрявам световен шампион с 1 точка преднина и 5-та позиция на финала. Независимо как е карал преди това и колко заслужава.
Все пак не одобрявам световен шампион с 1 точка преднина и 5-та позиция на финала. Независимо как е карал преди това и колко заслужава.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
Люис Хамилтън си беше най-добър през целия сезон! Заслужено вдигна купата! Пък и Макларън винаги ме е кефил повече от кончето или японците! 
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Че е талантлив, не оспорвам. Аплодисменти за Маса, той направи всичко, което се искаше от него, а Фераритата бяха откровено по-бързи. А като се сетя как водеше в Унгария и 3 обиколки преди финала му гръмна двигателя, ме хваща още повече яд. Ето как такива загубени точки излизат солено накрая. Щеше да ми е интересна физиономията на Хамилтън, ако беше изпуснал втора поредна титла по такъв инфарктен начин. Сигурно щеше да му се превърне в комплекс. 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!