А пък днес се оказа, че онзи ден съм бил обещал да ходя с брат ми да си купува принтер... После се оказа, че и той не бил знаел, че съм обещал... цялата гениална идея била на майка ми...
[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.4
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.4
Дам, досадни са понякога седящите до теб, я в автобус, я във влак. Понякога ти се говори, ама понякога просто искаш да проспиш няколко часа път. На мен във втория случай много ми помага образът на рошавия метъл, куфеещ на кой знае каква ужасия... Както и когато се качват хората в автобуса/влака и се чудят къде да седнат... в повечето случаи не съм им първият избор някак
А пък днес се оказа, че онзи ден съм бил обещал да ходя с брат ми да си купува принтер... После се оказа, че и той не бил знаел, че съм обещал... цялата гениална идея била на майка ми...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Да де, ама аз минавам за относително мило и безобидно създание (с малко фантазия, де...), така че трябва или да свиквам, или да почна да съскам лошо и да се държа невъзпитано. Само дето и двете не ми отиват.
Ако и следващият път ми се лепне хирург, ще се разтревожа сериозно. Да не говорим как ме успокои за една предстояща операция, бррррр!
Ако и следващият път ми се лепне хирург, ще се разтревожа сериозно. Да не говорим как ме успокои за една предстояща операция, бррррр!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
За теб остава номерът "И с топ не мож ме събуди". Или след две учтиви но и ясни обяснения, че не ти се говори, си пускаш музиката и се обръщаш. То и възпитанието си има граници.
Водката ме пусна, а пък и свърши... 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Сифонът на мивката в банята пак нещо се опитва да се запуши... ей, не му омръзна...
Е в такива ситуации ми трябва на мен водка. Или като ми се зацапа мониторът.
Е в такива ситуации ми трябва на мен водка. Или като ми се зацапа мониторът.
За монитора.... само нещо нискокачествено като Флирт... При мен този път беше Столична, но свърши, уффф! 
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз пък за монитора си имам спешъл шпрейче, ама и на водката нема да й простим, щом върши работа
Ама, да не си помислите,че аз ще я пия...., тцтцтцтц 
Днес получих един житейски отговор, който хем ме натъжи, но от друга страна ме и ощастливи, защото ме кара да се чувствам свободна
Днес получих един житейски отговор, който хем ме натъжи, но от друга страна ме и ощастливи, защото ме кара да се чувствам свободна
Като птичка в небесата 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Аз за почистване си знам Търговище. С нея веднъж си свалих снощна смола от кожата и от тогава я уважавам.
Оф, искам да съм в Пловдив, мътните го взели
Оф, искам да съм в Пловдив, мътните го взели
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
ОФФФ,взе да ми писва от своеволията в ЦИЕК! За пореден път се оказва в 08:30 часа,че днес няма да имаме лекции!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Не мога да си намеря черната пелерина за утре.
И имам нов графит на входната врата. Стринка ви лелина, скинари, die in the buckets!

И имам нов графит на входната врата. Стринка ви лелина, скинари, die in the buckets!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Няма вече шоколад за кака ви... 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
30 мин чакане на Раковска при военния клуб. Опашката по традиция си почваше още преди Дондуков. Брада ми порастна от кесене на едно място. Почти същото се повтори на връщане по Левски на университета. На обратно от Овча купел пак беше голямо мотане, особено по К. Велчков, а на всичкото отгоре се беше задръстило повече от нормалното и на хладилния завод в Орландовци.
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Обратна връзка:
Защо по дяволите мъжете НИКОГА не си признават, че са сгрешили???
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Много неща. Макар някои от да ме зарадваха, защото ми отвориха очите за други работи.
Срещнах човек, който очевидно не се радваше да ме види (хаха, обърна си главата на другата страна, мислейки, че ще ме нарани особено силно с това), бях на място, където, крайно мазохистично, се радвам, че попаднах, ако и да ми бе трудно да спра да треперя почти час след това... Хубаво е да си у дома, няма спор.
А това, че приключих с шоколада (и, в общи линии, ще карам на плодове и зеленчуци в близките 2 месеца), беше върхът на сладоледа, наред с всички останали нерви, които безуспешно се опитвам да озаптя.
Срещнах човек, който очевидно не се радваше да ме види (хаха, обърна си главата на другата страна, мислейки, че ще ме нарани особено силно с това), бях на място, където, крайно мазохистично, се радвам, че попаднах, ако и да ми бе трудно да спра да треперя почти час след това... Хубаво е да си у дома, няма спор.
А това, че приключих с шоколада (и, в общи линии, ще карам на плодове и зеленчуци в близките 2 месеца), беше върхът на сладоледа, наред с всички останали нерви, които безуспешно се опитвам да озаптя.
В края на ноември
В края на ноември