6 неща, които не знаеш за мен :)

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Заключено
Аватар
rene
От дъжд на вятър

Мнение от rene »

Ето и за мен 6 неща:
1.Първото ми напиване беше на 4 годишна възраст :oops: , но съвсем не беше умишлено. Просто нашите бяха зарязали едно шише ракия на масата, а аз откъде да знам че е ракия :?: Вярно, че ми миришеше малко странно, но това са подробности, защото бях жадна :? Надигнах го и гъл, гъл, гъл...., а после бллаа :o Но както и да е - ОЦЕЛЯХ :!:
2.За първи път правих секс на една полянка в гробищния парк на село (и това не беше умишлено, просто така се случи :? ) - никога няма да го забравя 8)
3.Прабаба ми по бащина линия е от Румъния и затова в моето семейство всички поназнайваме малко румънски.
4.Седмаче съм :)
5.Като малка много често боледувах, че и два пъти съм оперирана даже :( . Общо взето повече лежах по болниците, отколкото да ходя на училище. То и сега много боледувам, но най - често от заплес :lol:
6.Маниячка съм на тема книги - посоянно си купувам и постоянно чета и все не ми е достатъчно :shock: Все искам още и още :( Сигурно ще почна някой ден сама да пиша книги, явно чак тогава ще се наситя :wink:
Има и други неща, които не знаете за мен, но като сте казали шест - 6 да са :)
Аз знам, че нищо не знам....
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

rene написа:2.За първи път правих секс на една полянка в гробищния парк на село (и това не беше умишлено, просто така се случи :? ) - никога няма да го забравя 8)
3.Прабаба ми по бащина линия е от Румъния и затова в моето семейство всички поназнайваме малко румънски.
5.Като малка много често боледувах, че и два пъти съм оперирана даже :( . Общо взето повече лежах по болниците, отколкото да ходя на училище. То и сега много боледувам, но най - често от заплес :lol:
6.Маниячка съм на тема книги - посоянно си купувам и постоянно чета и все не ми е достатъчно :shock: Все искам още и още :( Сигурно ще почна някой ден сама да пиша книги, явно чак тогава ще се наситя :wink:
Има и други неща, които не знаете за мен, но като сте казали шест - 6 да са :)
Кефиш ма! На мен едната ми баба е от Румъния :)
И аз съм боледувала много акто малка и от там напълнях...
За писането ан книги- повярвай, няма да се наситиш
А първият ти път е бил много интересен... Чак не моаг да повярвам :)
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
rene
От дъжд на вятър

Мнение от rene »

Himera написа: А първият ти път е бил много интересен... Чак не моаг да повярвам :)
Сега като си го спомнян и аз не мога да повярвам, че съм била толкова откачена :oops: Ама к'во да се прави - луди години :lol:
Аз знам, че нищо не знам....
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Himera написа:На мен едната ми баба е от Румъния :)
Станахме трима.
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

Гост написа:
Himera написа:На мен едната ми баба е от Румъния :)
Станахме трима.
"Циганизирала" се "турцизирала България? Тя направо се е "румънизирала".....или "мамалигаризирала" :wink:

Шест неща, които не знаете за мен? Че то вие въобще нещо знаете ли? :D А аз... :roll: Anyways:

1 Бас ловя, че не знаете. че след два часа съм на работа -
2 имам проблеми със съня, но това май вече ви става ясно...
3 В тоя ред на мисли, до 4 клас някъде си лапах палеца...
4 ...но никога не съм имал мокри сънища.
5 Също надали знаете, че педята ми е 24 сантиметра, но пък и надали въобще ви интересува моята педя.
6 Но най съм сигурен, че идея си нямате колко ми се доспа от скучния ми пост!

А сега най-тъпото е, че тия неща вече ги знаете и тая ема е пълен парадокс.

Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

John_Coffey написа:Също надали знаете, че педята ми е 24 сантиметра
И моята :) . А ти как би формулирал темата "6 неща, които не си знаел за мен, преди да ги напиша в тази тема" ?
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

Sw1tched написа: А ти как би формулирал темата "6 неща, които не си знаел за мен, преди да ги напиша в тази тема" ?
Sounds appropriate :idea: Машала 8)
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Айде и аз да се разпиша, готЯна тема:

- за някои от вас - МОМИЧЕ съм
- фен съм на биатлона и Катя Дафовска до мозъка на костите си, и до костите на мозъка
- любимата ми мисъл е, че когато човек се роди, започва живота си с пълна торба късмет и празна торба опит и номерът е да напълни тая с опита, преди да изпразни онази с късмета :wink: И го казах на Здр. Константинова, как се облещи, леле мамо....
- телефона ми е Сименс М35, безумно стар, крадоха ми го 2 пъти, 2 пъти си купувам същия. :lol:
- харесвам "Хрониките на Амбър" на Зелазни. Хм, "харесвам" е слабо казано
- най-голямата ми страст е кукления театър, след нея - операта (т.е. май са наравно) и след това идва биатлонът ;)

Еми...6 са май...
Аватар
Lord de Sword
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Lord de Sword »

Vintersorg написа:
gitty написа:
Vintersorg написа:-на телевизора си имам изсушена кожа от по погрешка убит слепок (тъпакът аз помислих че е змия и се изкефих че най-после ще сдобарам кожа)....драх го с ножовка...

aa? *scared!* Боожеее!! не очаквах такава жестокост от такъв симпатичен на пръв поглед човек..
Седи грей се! Аз съм си симпатичен и на втори поглед човек...Просто кожа на змия ми е една стара мечта, която още не мога да осъществя! (е тука ако нема рима, удари ма!) :roll:
пич, ела да ни видиш с кака ти като сме в етрополе през лятото и ако имаш късмет с излета може да ти намерим някой смок около 1,5 - 2м виждал съм ги доста :lol:
а и както е кафяв, можеш да кажеш, че е боа;)
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
Аватар
Nukta
От дъжд на вятър
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Мнение от Nukta »

1) Обожавам Фехтовката... даже тренирах по едно време, ама ...
2) Размишлявам прекалено често за нещата от живота и забравям да живея, хубавото е поне, че го разбирам
3) И аз обичам всичко, което те откасва от деиствителността, за тва бягам от училище, когато мога 8)
4) В живота ми е имало наистина малко мъже, които съм харесвала, което не е нормално, но съм си такава, когато си харесам някои, аз наистина знам какво харесвам в него, изключвам сексуалното привличане :P
5) Адски мн ми се учи напоследък, но го крия
6) Нарцис съм... тва вече наистина никои не го знае, прикривам го добре :twisted:
I get too happy doing atmospheric damage to your amateurish madness
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

1.Оби4ам футбола
2.Леви4арка съм
3.Шведският език и Скандинавия са ми слабост
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Хм...

1. Имам фобия от дълбокото в морето и най-вече от обитателите там - мразя риба и умирам от гнус при вида на октопод. :tard:
2. Ужасно много обичам шоколад, сладки, бисквитки, баклавички, бонбони, вафли... абе ВСИЧКО за ядене обичам :notworthy:
3. На мен направо ми казват, че съм луда... Понякога наистина вярвам, че не съм за този свят :roll:
4. Обожавам всякакви сладурски работи, дори още си купувам комикси и като изпадна в депресия си купувам плюшени мечета (не вършат работа :( )
5. Очаквам прекалено много от хората... и давам прекалено много от себе си на такива, които не го заслужават.:banghead:
6. Не обичам да ми подаряват цветя - харесвам само тези, които се срещат в планината + момината сълза. :shock:
Аватар
Polliwog
От дъжд на вятър

Мнение от Polliwog »

Я каква хубава темаа, човек може да научи много за другарчетата си така. Какво да напиша замен..
1. Може да не съм ходила на детска градина,обаче с децата в квартала какви неща измисляхме...много ми е жал за едни гумени фигурки на птици, най-различни видове страхотни имитации, които с цялата си добра душа пуснах в едно езеро на свобода........и те потънаха разбира се :lol: :lol: :lol:
2. Бас ловя,че никой не знае, че съм първата златна медалистка на ученически шампионат по боулинг ( минутки за рекламаааа 8) )
3. Сънувам най-ненормалните сънища на света, някои по повече от един път!
4. Имам 2ма братя...(малко е пренаселено у нас ...)
5. Тренирала съм страшно много неща и все още съм голям фен, но нямам време да се занимавам сериозно
6. Развъждам си най-различни цветя, като се почне от обикновенни градински на вилата, до някои доста екзотични саксиини, малко ми е тясно у нас...но поне има кислород хихихих :lol:
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
Аватар
chocolatt
В началото бе словото

Мнение от chocolatt »

1. Слушам метъл
2. Баща ми е италианец
3. Обичам до болка и мразя до смърт
4. Слабостите ми: любовта, сексът, музиката, ШОКОЛАДЪТ(черният)
5. Нямам нито една пижама(нощница)
6. Мразя стереотипи, ограничения, наложени неща.
To be yourself is all that u can do...
Аватар
sunnysmile
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sunnysmile »

който видял, видял, хаха, вече и това не знаете
Последно промяна от sunnysmile на 11 Дек 2005, 23:51, променено общо 1 път.
When your friend's gone who's gonna save you?
And when the money is gone who's gonna pay you?
And when you keep telling the same lies as they do,
who's gonna believe what you say's true?
Заключено

Обратно към “Потребители”