Нови инициативи на екологичен клуб "Матер Еко"

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Itilon
В началото бе словото
Обратна връзка:

Нови инициативи на екологичен клуб "Матер Еко"

Мнение от Itilon »

Здравейте,

както някои от вас навярно вече знаят от известно време в Университета функционира еко-клуба, чието име можете да прочетете в заглавието на темата. През тази седмица той подготвя две нови инициативи. Първата от тях ще се състои в четвъртък в аудитория 252А (или само 252, не съм много сигурен какво пише точно на вратата) и е дискусия на тема "За хартишките и хората... и какво от това?" Уверен съм, че обсъжданите в нея теми ще бъдат много интересни за една прилична част от вас.

Втората инициатива на "Матер Еко" ще се състои в неделя и е почистване на парк Владимир Заимов (до Янко Сакъзов). Всички, които биха изявили желание да се включат могат да дойдат на срещата в 12 часа в двора на Първа Английска Гимназия, или, ако случайно не знаят къде е това, в 11:30 пред паметника в Докторската градина.

А ето това е сайта, на който можете да научите повече за еко клуба: http://www.mater-eko.tk. Поздрави!
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Понеже виждам, че този линк не работи, пробвайте само http://mater-eko.tk/
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

DNS сървъра на СУ не отговаря на никакви заявки от .tk зоната. Т.е. от компютроте в СУ не могат да се отварят никакви сайтове от този домейн.
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Това явно не важи за тези в Студентски съвет и на други места из Ректората. А линка с www и на мен не ми работеше на компа вкъщи.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Itilon
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Itilon »

peterdi написа:А линка с www и на мен не ми работеше на компа вкъщи.
Не знам! На мен линка ми се отваря от Вирус... За сега не съм го пробвал от друго място, но ми се струва, че грешката е по-скоро някъде другаде 8) !
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”