Някой нодоволен от новата програма? (02/2005г.)
- Гост
- Пишеща машина
Някой нодоволен от новата програма? (02/2005г.)
Аз - да. Вчера си мислех да напсувам бибитката,която я е
правила до десето коляно,но нямах време.А днес съм в прекалено добро
настроение за да сея псувни.И все пак тя не е права и майка и не е
права и човекът,който я е назначил не е прав и неговата майка не е
права.
1. Как може да сложат група от 25 души в кабинет с 4 маси и 11 стола?
2. Как може да си представят, че трябва да прелетим от 4ти км до Ректората за 15 минути? И това точно във времето ми за обяд!
3. Вчера от 4 блока, 2 се дублираха и тъпия даскал,вече професор /и той и майката му не са прави/ дойде, за да ни каже че след 45 мин имал в Ректората със славянска филология и си замина.
4. Някой гений ни беше набутал заедно със френска филология
в кабинета по информатика,където максимумът е 16 души/само френска са 16 някъде и ние 10 значи считате.../
5 Толкова ли е трудно да не наемат полуграмотни хора да правят програмата? Поне да сложат едно изискване за завършена гимназия,било тя и вечерна.
Тва е.
правила до десето коляно,но нямах време.А днес съм в прекалено добро
настроение за да сея псувни.И все пак тя не е права и майка и не е
права и човекът,който я е назначил не е прав и неговата майка не е
права.
1. Как може да сложат група от 25 души в кабинет с 4 маси и 11 стола?
2. Как може да си представят, че трябва да прелетим от 4ти км до Ректората за 15 минути? И това точно във времето ми за обяд!
3. Вчера от 4 блока, 2 се дублираха и тъпия даскал,вече професор /и той и майката му не са прави/ дойде, за да ни каже че след 45 мин имал в Ректората със славянска филология и си замина.
4. Някой гений ни беше набутал заедно със френска филология
в кабинета по информатика,където максимумът е 16 души/само френска са 16 някъде и ние 10 значи считате.../
5 Толкова ли е трудно да не наемат полуграмотни хора да правят програмата? Поне да сложат едно изискване за завършена гимназия,било тя и вечерна.
Тва е.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Някой нодоволен от новата програма?
Госте...как с френска??Че какво учиш?Споко, те повечето колежки са много некадърни с компютрите и няма да идват
Кадърните и те няма да идват
Миналата година от нашите ходеха 5-6 човека.Така че максимум скоро ще станете 16.
Аз съм недоволна само от това,че в повечето дни почвам в 8.15.Баси ужаса!!!
Иначе в първи курс и ние летяхме за по 15 мин от Р до 4...Споко,във втори ще ви я оправят.Имам чувството,че тия програми за 1 курс ги правят гадни само, за да се ебават с нещастните зайци.
И Госте,пише се "беседка"...Идва от беседвам
Иначе в първи курс и ние летяхме за по 15 мин от Р до 4...Споко,във втори ще ви я оправят.Имам чувството,че тия програми за 1 курс ги правят гадни само, за да се ебават с нещастните зайци.
- Гост
- Пишеща машина
Re: Някой нодоволен от новата програма?
Е с "Т" ме кефи повече. А това колко човека ще идват на информатикаCrematory написа:Госте...как с френска??Че какво учиш?Споко, те повечето колежки са много некадърни с компютрите и няма да идватКадърните и те няма да идват
Миналата година от нашите ходеха 5-6 човека.Така че максимум скоро ще станете 16.
пича не го грее, защото е задължителна за Френската Филология и трябва да има място и за 18 те души от групата им. А за нас като е
избираема все едно ни каза да не си я избираме.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Ми, миличък Гост, ти в тая информатика няма да научиш нищо ново, още повече щом си с френската - те почват от абв- ДОС...Скука голяма е.Имах чувството,че знам повече от самия преподавател
Така че като че ли наистина намери с нещо по-свястно да си уплътниш времето. А щом беседка с т те кефи - хак да ти е

- Гост
- Пишеща машина
То дали ще науча нещо от човек, който разправя: " Κогато преди двеCrematory написа:Ми, миличък Гост, ти в тая информатика няма да научиш нищо ново, още повече щом си с френската - те почват от абв- ДОС...Скука голяма е.Имах чувството,че знам повече от самия преподавателТака че като че ли наистина намери с нещо по-свястно да си уплътниш времето. А щом беседка с т те кефи - хак да ти е
![]()
години пуснах единия комп. видях, че нещо не работи.И се сетих, че някой е изтрил важни файлове. Взех да се вайкам, как сега ще го преинсталирам тоя Уиндоус.Но после се замислих къде отиват нещата
след като се изтрият. И ги намерих в кошчето./тук следва усмивката му/.",
си е за мен.Ама не ми се ходи на Езикова култура, защото преподавателката била "не мой тип".
Да, тоя пич е култов - трябва най-малко декан на ФМИ да го направятГост написа: То дали ще науча нещо от човек, който разправя: " Κогато преди две
години пуснах единия комп. видях, че нещо не работи.И се сетих, че някой е изтрил важни файлове. Взех да се вайкам, как сега ще го преинсталирам тоя Уиндоус.Но после се замислих къде отиват нещата
след като се изтрият. И ги намерих в кошчето./тук следва усмивката му/."

За съжаление е пълно с подобни гении в нашия скъп университет!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Аз съм крайно недоволен от новата програма
Какви са тези 12 часа на ден бре???
Нямам време да пия една парцуца

Последно промяна от mushroomhead на 16 Мар 2005, 22:20, променено общо 1 път.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Програмата е скапана. лелите които я правят-гъски. най-много да са се съобразили да е удобно на преподавателите. Може ли за да му е удобно на някой си да ти правят 5 часа дупка? или да имаш 3 дни 3 дупки по 5 часа, но за сметка на това да ходиш в събота? или да имаш по 12 часа на ден. Да не говорим за дублирането на стаи и необходимостта да се телепортираш от факултет в друг.
Тези, дето са правили програмата да се гръмнат.
Тези, дето са правили програмата да се гръмнат.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър