Кореистика 2
Модератор: Don Horhe
-
Raeuber_in
- В началото бе словото
Re: Кореистика 2
Masterkova, а какво правим с тези две избираеми дисциплини,които са посочени под програмата?защо са само две?кога се избират?изобщо какво се случва 
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Не знам дали всъщност ще успея да хвана откриването в ЦИЕК. В Ректората изобщо не смятам и да ходя. До утре, евентуално. 
Къде видя двете избираеми?! В сайта или си ходила до ЦИЕК?
Ако не е проблем, ще ни светнеш ли какви са избираемите ви?
Къде видя двете избираеми?! В сайта или си ходила до ЦИЕК?
Ако не е проблем, ще ни светнеш ли какви са избираемите ви?
-
Masterkova
- В началото бе словото
Защото все още имам информация само за две дисциплини. Ще има още една при ас. Мирослава Забуртова, нещо от рода на дискусии върху превода от и на корейски език, но още не се знае как точно ще се нарича и нямам анотацията. Може да има и "Шаманизъм" при доц. Св. Къртева, ако няма магистри, тоест ще е ясно чак след един месец. Други няма да има.
-
Masterkova
- В началото бе словото
Избираемите са на http://www.bgkorea.narod.ru
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Как мина откриването днес? Какви бяха първите впечатления на първокурсниците от преподавателите и обстановката като цяло?

- que3n0fdrama
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
1 седмица по-късно първи курс кореистика още са в шок и нямат сили дори да си включат компютрите 

- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
явно е такаque3n0fdrama написа:1 седмица по-късно първи курс кореистика още са в шок и нямат сили дори да си включат компютрите
Абе още не сме избягали. xD Откриването беше добре, само дето имам чувството, че беше преди 2 месеца, а не 2 седмици.
А иначе не пишем във форумите от чист мързел, поне аз де. Ние ги ползвахме преди това за свръзка с колегите и сега като се запознахме вече, и си имаме скайпове и тн., не се сещаме много много за форумите.
А иначе не пишем във форумите от чист мързел, поне аз де. Ние ги ползвахме преди това за свръзка с колегите и сега като се запознахме вече, и си имаме скайпове и тн., не се сещаме много много за форумите.
- sandinmyshoes
- В началото бе словото
Айде и аз да кажа нещо. Много ми харесва, но е ужасно трудно и съм яко депресиран дали ще изкарам дори 1ви семестър. Иначе езикът е страхотен, преподавателите и те са супер, а за Б.Павлов просто нямам думи - този човек заслужава паметник да му се издигне.
Don't .... with me lest you get fucked up yourself!
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
до края на семестъра няма да е останала и следа от това, което мислиш сегаsandinmyshoes написа:Айде и аз да кажа нещо. Много ми харесва, но е ужасно трудно и съм яко депресиран дали ще изкарам дори 1ви семестър. Иначе езикът е страхотен, преподавателите и те са супер, а за Б.Павлов просто нямам думи - този човек заслужава паметник да му се издигне.
Circle Line написа:до края на семестъра няма да е останала и следа от това, което мислиш сегаsandinmyshoes написа:Айде и аз да кажа нещо. Много ми харесва, но е ужасно трудно и съм яко депресиран дали ще изкарам дори 1ви семестър. Иначе езикът е страхотен, преподавателите и те са супер, а за Б.Павлов просто нямам думи - този човек заслужава паметник да му се издигне.![]()
![]()
За кое говориш? За първите две изречения или за последното?
-
Isur_man
- В началото бе словото
- Специалност: korean
Circle Line - да го д* Яворе - мазен п*
Подобни простотии не се толерират. Авторът им да си вземе поука
streetdog
streetdog
-
Isur_man
- В началото бе словото
- Специалност: korean
Да си ебе* ;* jerk off 
streetdog

streetdog
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Шшт, Бойко е идеален. Даже предположения, че някой може да има предвид нещо лошо за него не се толерират. Най-страхотният преподавател, който см имала някога. Ех. Липсва ми
Сладури, нядявам се още да ви тресе ентусиазма, очарователно звучите. Или поне сте звучали преди няколко месеца. Една от най-хубавите специалности в ЦИЕК сте записали, поне за мен беше чудесна годината прекарана там, даде ми адски много във всички отношения. Успех на всички, поздрави и ако наминете след време към нас в Корея, ще се радвам да помогна. Как ми се стопли душата само 
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Здравейте!
Как върви подготовката за сесията на първокурсницитe?
Как върви подготовката за сесията на първокурсницитe?
Последно промяна от Kira на 20 Яну 2009, 22:32, променено общо 2 пъти.