НЕ МИ СЕ ХОДИ НА ШИБАН ЧУЖД ЕЗИК, който са ни сложили в понеделник (за незапознатите: това разтегля седмичната заетост на клетниците "Английска филология", трети курс до "понеделник-събота плътно", т.е. вече имаме само един свободен ден, Неделята, дано не ни сложат нещо и тогава, че ще е в противоречие с Библията
Ениуей. ЧУЖДИЯ НИ ЕЗИК УЖ Е ИЗБИРАЕМ по програма, но аз избор не виждам: пише, че трябва да имам 5 семестъра чужд език (странно, нечетен брой?!) и реално други опции НЯМА; не мога да го заменя с друга избираема дисциплина, щото просто няма такава!!!...
А ОЧЕВИДНО МИ ТРЯБВАТ КРЕДИТИ!
Hence
Относно факултативите. За спорта има тема малко по-надолу, тъй че разбрах... Но по програма мога да избирам между следните факултативи: спорт, етика, връзки с обществеността, история на религиите, обща икономическа теория. Но не пише колко кредити ми дават те... (би трябвало да дават, нали?... нищо, че са факултативи?!)
Hence
Щом са факултативи, очевидно са валидни за целия факултет. Мързеше ме да търся, но сигурно ги има като опция в учебните планове на други филологии, райт?! На вниманието ви, въпреки жалната интродукция, въпросът ми е съвсем конкретен, а именно