ПЛАТЕНО ОБУЧЕНИЕ - ТВЪРДО НЕ ! ! !

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Точно. :?
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

сори за офтопика но аз 15 години съм била в горна баня, от детската градина в комплекса по култура и лицея и нищо ми няма. какво значи "класово разделение"?материалния статус на хората може наистина да е различен(по точно на родителите им) но не ми е направилно впечатление това да се е отразило на някой. на мен лично никога не ми е а и не мисля че на някого му е пукало.
второ, в лицея платено обучение няма. не се плаща. това е държавно училище и се влиза с изпит както в детската градина, така и в първи клас и в лицея. вярно, публична тайна е че има много деца на известни личности които вероятно са влезли по друг начин... но аз не виждам нищо лошо например да има регламентирани места за деца на спонсори. с това училището печели - има хубава база и т.н. за разлика от окаяното състояние на сградите на другите учлилища/
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Buffet
В началото бе словото

Мнение от Buffet »

Стига бе там 50% са спонсори. :wink: Иначе не че няма талантливи хора там напротив, но повечето показват талантите си вечерите в БИАД и Червило. :)
I always knew I was going to be rich. I don't think I ever doubted it for a minute.
Warren Buffett
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Между впрочем сестра ми учи в този лицей. :wink: Наистина повечето са "спонсори"... :lol: Има тук- таме и талантливи деца, но не са чак толкова много, за съжаление... :oops:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

поне от моя випуск и горните не е имало толкова много такива. не повече от 2-3 човека в клас. за биад не знам никога не съм стъпвала
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”