ПЕДАГОГИКА!!!

Подфорум към Факултета по педагогика

Модератор: Pisobella

Публикувай отговор
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: ПЕДАГОГИКА!!!

Мнение от Бeтон »

Уффф, и какво правим сега?
Всъщност се питам аз по повод, че още се мъча с проекта.

Как може в учебната програма за информатика, 9-ти клас, за няколко теми от учебника да има две-три понятия и ключови думи на кръст, в колонката очаквани резултати въобще не става ясно, какво трябва да се очаква... само в колонката "възможности за междупредметни връзки" има едно изречение, което мога да го ползвам. Ега ти бъгавата програма. Иначе за другите теми има такива подробности... А темата, която съм си избрал никак не е малка, доста си е обширна и работя точно върху частта, която сега виждам, въобще не фигурира в учебната програма :shock: :shock: :shock: И сега, какво? Аз ли трябва да си измислям стандарти, основни понятия и тн.? Я, кажете вие какво бихте направили?
Да сменя темата не ми се ще, защото идеята на проекта е да се направи необичаен урок с две думи. А пък аз от другите теми не мога да измисля нищо вълнуващо, пък нямам време. На първи дубъл поне съм залял асистентката от смях. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Да чете за маникюри, педикюри, колети с лютеница и туршия... И сега ме запрати един милион неща да оправям. Даже смешната част трябва да я орежа, а пък там беше съществото на нещата :evil:
Изображение
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

И как предлагаш да ти помогнем? :roll:
Keep hope alive
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Аууууу. 6 Единствената. Мноооого съм добър. 8) При това иде реч за Делибалтова :wink: Няма нужда да говоря за нейните високи изисквания, че гледа абсолютно всичко - от това как седиш на банката, до не знам си къде. Вие по-добре трябва да знаете от мен. И да не забравяме, че изложението като метод на преподаване въобще не го признава и си го каза - "изключително тъпа тема, обаче е направена...". Превърнах я в нещо много гот :D Адско шоу вкарах. :blob2:
За това благодаря и на асистентката Силвия Пачева. Без нейните критики едва ли щеше да стане нещо.
Изображение
Аватар
Jelena
В началото бе словото
Специалност: психология
Обратна връзка:

Мнение от Jelena »

Привет колеги :)
Исаках да споделя с вас, че Първи Курс Педагогика, от 2ри я семестър вече си имаме блогче, което ежедневно обновяваме :)
Всеки е добре дошъл да хвърли поглед в нашето ежедневие :) Пък дори и да се включи :)

http://gemmarose.wordpress.com
"Поезията и Тананикането не са неща, които можеш да вземеш, те са неща, които те вземат. Единственото, което можеш да направиш, е да отидеш там, където те ще те намерят" (Мечо Пух)
Аватар
juve_girl
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от juve_girl »

Педагози къде сте :roll:
Помнете,че ако не сте в състояние да вършите велики дела,можете да вършите дребни неща по велик начин.
Аватар
Descho
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от Descho »

Ето ни и сега започваме да се събуждаме :) Ти явно си доста ентосиазирана първокурсничка :D Няма лошо :)
Нямам нужда от много приятели,
стигат ми двама, трима.
Ала само такива, които в сърцата си
рани от моите болки да имат.
Аватар
juve_girl
В началото бе словото

Мнение от juve_girl »

хах ами няма как трябва да върви процесът някакък... :roll:
Помнете,че ако не сте в състояние да вършите велики дела,можете да вършите дребни неща по велик начин.
Аватар
Descho
В началото бе словото

Мнение от Descho »

Да права си, но си приготви железни нерви, защото тепърва ти предтсоят разправии с секретарки, оправяне на програми записване на спорт. А да знай СПОРТА е задължителен, защото на нас първия семестър ни бяха казали, че не е е а после ни ..... колко сме зле и че е задължителен :D
стигат ми двама, трима.
Аватар
juve_girl
В началото бе словото

Мнение от juve_girl »

Ох,аз вчера се сблъсках с това...програмата беше сгрешена за днес...и трагнах да питам серетари и деканати ,но за съжеление само ми се разкрещяха а някои дои не ме изслушаха...а относно спортта на нас ни казаха,че е в модул ф при свободноизбираемите...и до 14 ноември трябва да запишем какво сме избрали от от графата за летния семестър..само че защо прескачаме зимния не ми стана много ясно..
Аватар
Descho
В началото бе словото

Мнение от Descho »

Един съвет от мен, отиди да питаш в катедра спорт, защото и на нас миналата година така никазаха, а после се останови, че бил задължителен от първия семестър и само ние не бяхме разбрали. С две думи едвам се записахме на спорт.
стигат ми двама, трима.
Аватар
juve_girl
В началото бе словото

Мнение от juve_girl »

А тази катедра в ректората ли се намира? :)
Аватар
tsarevna
В началото бе словото
Специалност: педагогика
Обратна връзка:

Мнение от tsarevna »

Нека и аз да се намеся са спорта за нас педагозите.

Спортът НЕ Е задължителен! В смисъл такъв, че никой не те задължава да ходиш задължително на спорт.
Обаче има една подробност. Той ни е заложен във факултативните, които се избират втория семстър. Ако искаш да си го избереш тогава, ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПИШЕШ ОЩЕ СЕГА! Защото спортът е двусеместриална дисциплина и се кара цяла година. Записва се в началото на годината, за да може в края да ти дадат кредитите за него.

През толкова мъки минахме миналата година докато го разбрахме това, така че залагам главата си за достоверността на информацията :)

Успех!
Аватар
Descho
В началото бе словото

Мнение от Descho »

Да а явно аз чак сега го разбирам, което трябва да ви говори каква е системата в СУ

Съжелявам за грешната информация, която дадох и благодаря на колежката Царевна за поправката. :)
стигат ми двама, трима.
Аватар
tsarevna
В началото бе словото
Специалност: педагогика
Обратна връзка:

Мнение от tsarevna »

Здравейте, колеги!

Имам питане към тези от вас, които са преживели дидактиката. Опитът ви е безценен за нас второкурсниците;)

Та въпросът ми е за проектите, които сте правили. Горе-долу към какъв тип проекти се насочихте вие? План на урок или различни изследвания? И въобще кой от двата варианта е по-удачен според вас? Сигурно и при вас не е имало кой знае колко насочваща информация предварително, затова опитът ви е много важен за нас. За да не се набутаме още от самото начало някъде, откъдето излизането е трудно:)
lora_bel
В началото бе словото
Специалност: pedagogika

Мнение от lora_bel »

Колеги моля за помощ!!!!!!!!! Някой може ли да ми каже какво представлява изпита по обща психология при Евдокия Христова? Много е спешно, че с колегите ще я втасаме.чух нещо за тест със 120 въпроса, ама не знам колко е вярно.Ако някой знае нещо повече нека да драсне 2-3 реда. :?
Публикувай отговор

Обратно към “ФП”