Френска филология
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Френска филология
- PrincessSuperstar
- Драскач
- PrincessSuperstar
- Драскач
:diabloanifire: Ами не знам тогава какво ще правимр трябва да се вземат някак амааааааааCrematory написа:Ми няма да те успокоя много. По историческа късането е главоломноПо средновековна литература не толкова, но пак бая си останахме зацафарени. Аз лично и двата не съм ги взела и ще се явявам сега с вас
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Успявам аз, макар че всичке преподаватели се стремят да те убедят, че едва ли не е невъзможно...Например онзи ден Робова (или Робева беше...? ) влиза на работата ми, гледа ми и ми казва:
- Вие продължавате ли да учите или прекъснахте...
- Ми продължавам, (колкото и да е учудващо)
- Браво, то трудно се съчетава...
Е, може да е трудно, ама гладна ли да стоя, като не искам да обременявам родителите си?
Иначе първо работех в кол център, после в интернет кафе (тия дни го напускам) и сега ще давам уроци май на едно детенце...Ако не стане, ще пробвам в един вестник или преводи...Стига да има желание човек - все се намира работа
- Вие продължавате ли да учите или прекъснахте...
- Ми продължавам, (колкото и да е учудващо)
- Браво, то трудно се съчетава...
Иначе първо работех в кол център, после в интернет кафе (тия дни го напускам) и сега ще давам уроци май на едно детенце...Ако не стане, ще пробвам в един вестник или преводи...Стига да има желание човек - все се намира работа
- PrincessSuperstar
- Драскач
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Недей! Те вече не са в бизнес парка, но все тая, за мен това е най-отвратителната работа, която можеш да намериш с френски. Отношението на отговорниците за залата (не супервайзърите) беше отвратително, все ти викат за нещо. А и самата работа е много натоварваща - била съм за по 2-3 часа на ден и пак се скапвах, говориш постоянно едно и също, при това тъпите белгийци от другата страна само ти крещят и те...въобще е гадно. От тогава намразих съвсем западняците...После ние сме били невъзпитани...
Сега тоя бизнес с колцентровете много процъфтя, вече набират и на български, по-добре се пробвай в някоя наша фирма...А и има и други колцентрове с френски, имам колежка там...Но просто за твое добро забрави ИМРО, освен ако не си привърженчика на стреса 
Мерси, Крематори
Както винаги досега си се отзовавала в точния момент, когато съм се колебаела. И аз съм чувала, че не е супер там, но пък една позната работи там повече от година, да и се начуди човек как издържа.
Засега повече клоня към непочване на нищо, но знам, че времето за мързелуване е преброено. В такъв кол център на БГ дадох молба лятото , но така и не се обадиха
Ма явно не съм загубила 
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
- PrincessSuperstar
- Драскач
Оцеляваме...някакPrincessSuperstar написа:Колеги, къде се губите, споделете как оцелявате в сесийно време- и не само- във вихъра на Френсака филология;)
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"