Я по -спокойно,
Имам удоволствието да познявам лично почитаемия доцент Иван Русчев. в живота отвъд преподавателската катедра е съвсем земен и приятен човек. Преподавал ми е когато бях 2ри курс и си взех ГП-то от 2риа път - септември.Лятото почти нищо не знаех, и ме скъса,но знаете ли кога го разбрах - когато седнах септември да уча...
Наистина прочетох много учебници (на Мара, на Джеров, на Г.Стефанов имаше и още един ама съм го забравил вече) както и лекциите които се разпространиаваха.
Който казваше че преподавателя не може да запомни кой от 300-те човека е закъснял или др.под - греши!това са хора които се занимават с преподване почти толкова колкото ние сме ходили на училище, развили са такава зрителна памет че не е истина. Но който си мисли че Иван Русчев ще седне да се занимава да први сечено на изпита, за това или онова - дълбоко греши.
В никой случай не го оправдавам че къса толкова много студенти - лично съм му го казвал - както на сериозно, така и на шега, но не вдява. педантичен до немайкъде, включва в тестовете си въпроси дори от граждански процес, мен ме пита с какви искове се бранят еди какви си права - ПЛЯСССС!!!
така че не се отчайвайте и не губете време във вайкане а лекинко четете, стига с бележкарството, пък ако се случи да ви скъсат, просто - ДИШАЙ!
Всичко може, стига да може.
Ако не може - колкото може!