Има ли право съседът ти да решава вместо теб?

Модератори: Don Horhe, Lord

BG_Girl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Има ли право съседът ти да решава вместо теб?

Мнение от BG_Girl »

Joker написа::evil: Днес сутринта на излизане от входа налетях на серия кучешки фекалии (от вътрешната страна) и едно недвусмислено мокро петно. Как не цопнах, сам не знам, но потресът от това ме държи все още! :evil:
Пак ми говорете за гледане на кучета и други гадове в къщи! Те не били виновни, ами не са, но ако ги няма, няма как и тъпите хора, които ги гледат, да са виновни! :twisted:
А ти откъде си толкова сигурен, че са кучешки? :lol:

Аз съм виждала човешки и то на някое от междуетажието... Имаше и тоалетна хартия (а кучетата не се бършат)... Но не съм тръгнала да изтребвам хората, да ги "мразя" и да викам, че мястото им не е ... в жилищния блок :lol: Да не говорим за "интелигентните и културни" младежи, които ходят по малка нужда в близките дървета и храсти... (то там май и по голяма ходят някои)... Веднъж чух шум до едно заведение в Студентски... Почнах да гледам натам, за да видя какво шуми... По едно време видях една мъжка фигура в "удобната" и характерна поза (за малка нужда). За Бога! На две крачки от него имаше "детска площадка" (имаше една пързалка)! Каква култура! После като се обърнах потресено напред, видях, че едно момиче го чакаше спокойно... Ужас! Явно животните имат много добър пример за подражание...
Sturm
В началото бе словото
Специалност: История
Курс: първи

Мнение от Sturm »

Joker написа::evil: Днес сутринта на излизане от входа налетях на серия кучешки фекалии (от вътрешната страна) и едно недвусмислено мокро петно. Как не цопнах, сам не знам, но потресът от това ме държи все още! :evil:
Пак ми говорете за гледане на кучета и други гадове в къщи! Те не били виновни, ами не са, но ако ги няма, няма как и тъпите хора, които ги гледат, да са виновни! :twisted:
По тази логика, ако не излизаш няма да видиш нито лайна нито локви пред входа ;)
На две крачки от него имаше "детска площадка" (имаше една пързалка)! Каква култура! После като се обърнах потресено напред, видях, че едно момиче го чакаше спокойно... Ужас! Явно животните имат много добър пример за подражание...
Ми животните също не ги интересува дали има деца или не, дали някой ще им настъпи акото или няма :D
"Историята ни учи, че историята не ни учи на нищо." ;)
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

ние сме общество (за съжаление все още не гражданско)! не живеем независимо един от друг, трябва всеки да се съобразява с всеки т.е. всеки да направи "разумен" компромис, съседът/съседите не "решават" вместо теб,а това става след съ-гласуване(формално или неформално)!
Ubi concordia, ibi victoria!
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Да искаш разрешение от съседите да гледаш домашен любимец ми се вижда също толкова логично, колкото и да искаш благословията им преди да си купиш система за домашно кино. С нея можеш ли да ги подлудиш? Можеш и още как. Но докато не надуваш звука, всичко е наред, нали? Ако съседът беше почистил след кучето си, Joker нямаше да има фрапираща среща с изпражненията му. Именно там е проблемът - че този човек не е почистил, а не, че гледа куче.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

castelo написа: Ако съседът беше почистил след кучето си, Joker нямаше да има фрапираща среща с изпражненията му. Именно там е проблемът - че този човек не е почистил, а не, че гледа куче.
:!:
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

pora_e_priqtel написа:
castelo написа: Ако съседът беше почистил след кучето си, Joker нямаше да има фрапираща среща с изпражненията му. Именно там е проблемът - че този човек не е почистил, а не, че гледа куче.
:!:
+1
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
BG_Girl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BG_Girl »

Мене трябва да ме знаете вече :lol:

За мнението ми става дума.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Като идея е добре - но изпълнението и ще бъде опорочено.
Ако съседа отгоре те е дразнил с нещо - познай дали няма да съм против кучето, па
ако ще и да не ми пречи с нищо. Нали трябва да има надцакване.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ако тръгнеш да го надцакваш, ще те надцаква и той. По-разумният и по-възпитаният отвреме-навреме отстъпва, нали знаеш? :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “България”